ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.


 Εντέρου συμπτώματα του καρκίνου και θεραπεία

Ο καρκίνος του εντέρου μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά είναι συχνότερη μεταξύ των ατόμων ηλικίας 60 ετών και άνω. Ο καρκίνος του εντέρου είναι επίσης γνωστό ως καρκίνο του παχέος εντέρου. Επηρεάζει του παχέος εντέρου και του ορθού. Σε σπάνιες σενάρια, ο καρκίνος του μικρού μπολ είναι επίσης δυνατή.

Το παχύ έντερο είναι επίσης γνωστή ως το παχύ έντερο. Περιλαμβάνει το τελευταίο τμήμα του πεπτικού συστήματος. Η μεγαλύτερη και λεπτότερη τμήμα του εντέρου αναφέρεται ως το λεπτό έντερο. Τρόφιμα που καταναλώνονται περνά μέσα από το μικρό μπολ. Εδώ απορροφώνται τα θρεπτικά συστατικά. Τα απορρίμματα τροφών στη συνέχεια μεταφέρονται στο παχύ έντερο, όπου τα περιττώματα συλλέγουν πριν αποβάλλεται μέσω του πρωκτού. Υπάρχουν πολλές Καρκίνου του Εντέρου Συμπτώματα

. Το παχύ έντερο αποτελείται από τρία τμήματα: αύξουσα, εγκάρσια, και την κάθοδο. Ο τόπος όπου τα περιττώματα συλλέγουν πριν περάσει μέσα από τον πρωκτό είναι επίσης γνωστή ως το ορθό.

Καρκίνοι του παχέος εντέρου αναπτύσσουν από μικρές και καλοήθεις όγκοι των ιστών είναι γνωστή ως πολύποδες. Αυτές εκτείνονται από την επένδυση του τοιχώματος του εντέρου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, πολύποδες γίνουν καρκινικά κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου. Ο καρκίνος πρέπει να αντιμετωπίζονται εγκαίρως. Διαφορετικά, μπορεί να αυξηθεί από τα τείχη του εντέρου και εξαπλώθηκε σε άλλα μέρη του σώματος.

Τα συμπτώματα του καρκίνου του εντέρου

Ο καρκίνος του εντέρου είναι σχετικά ανώδυνη, ειδικά στα πρώτα στάδια. Ωστόσο, τα συμπτώματα του καρκίνου του εντέρου μπορεί να είναι εξαιρετικά διαταραχές.

1. Κόπρανα περιέχουν μικρά ίχνη αίματος. Αυτό μπορεί να αναμιχθεί με τα περιττώματα ή μπορεί να εμφανιστεί ως κηλίδες στην επιφάνεια. Το αίμα είναι ορατή στην τουαλέτα ή σε χαρτί τουαλέτας. Για τον προσδιορισμό της παρουσίας εμφάνιση αίματος στην τουαλέτα πριν από την έξαψη.

2. Αλλαγές στις συνήθειες του εντέρου για πολλές εβδομάδες. Επίσκεψη στην τουαλέτα συχνά ή έχει εξάρσεις διάρροιας είναι κοινά.

3. Η απώλεια βάρους που δεν ακριβής αιτία και απώλεια της όρεξης

4. Κόπωση και κόπωση για μη προφανείς λόγους. Αυτό μπορεί να οφείλεται στη μικρή ποσότητα της απώλειας αίματος μέσω του εντέρου, προκαλώντας αναιμία. Η αναιμία χαρακτηρίζεται από χαμηλά επίπεδα ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης.

5. Κοιλιακά άλγη ή πρήξιμο στην κοιλιά

Τα συμπτώματα αυτά δεν περιορίζονται σε καρκίνο του εντέρου. Ωστόσο, τα συμπτώματα του καρκίνου του εντέρου δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η ανίχνευση της νόσου στο χρόνο θα βοηθήσουν στην καλύτερη θεραπεία
.

Αιτίες του καρκίνου Bowl

Οι ακριβείς αιτίες του καρκίνου του εντέρου δεν είναι γνωστά. Η ηλικία είναι ένας κύριος παράγοντας στην ανάπτυξη του καρκίνου του εντέρου. Σχεδόν το 80% εκείνων που έχουν καρκίνο του εντέρου είναι ηλικίας άνω των 60 ετών.

Οι πιθανότητες εκδήλωσης καρκίνου του εντέρου αυξάνεται με τα ακόλουθα:

1. Ένα οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του εντέρου

2. Οικογενή αδενωματώδη πολυποδίαση και κληρονομικά μη πολυποδίαση παχέος εντέρου είναι δύο κληρονομικές παθήσεις του εντέρου που αυξάνουν τον κίνδυνο

3. Εντέρου παθήσεις όπως η νόσος του Crohn ή ελκώδη κολίτιδα

4. Μια διατροφή χαμηλή σε φυτικές ίνες, φρούτα, και λαχανικά, αλλά υψηλή σε επεξεργασμένα κρέατα

5. Η παχυσαρκία και η καθιστική ζωή

6. Διαβήτη

 

πηγη
http://www.thecommentary.net

Οι  πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και  δεν μπορούν να αντικαταστήσουν  την γνωμάτευση του ιατρού σας η την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας     Αν αποφασίσετε να  ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας