ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΆ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Υπολογίζεται ότι μία στις οκτώ γυναίκες θα αναπτύξει καρκίνο του μαστού στη διάρκεια της ζωής της.Grafima - Karkinos mastou Zappeio

Αυτό είναι περισσότερο από το 10 τοις εκατό των ΗΠΑ γυναικείου πληθυσμού, και ένα κομμάτι από έναν έλεγχο της πραγματικότητας για πολλές γυναίκες που νομίζουν ότι είναι ασφαλείς, επειδή ο καρκίνος δεν πέρασε από την  οικογένεια τους

Παρά το γεγονός ότι δεν  είχαν κρούσμα  με καρκίνο του μαστού μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης της νόσου, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες κινδύνου. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μια σειρά από συμβουλές για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού που ο καθένας θα πρέπει να γνωρίζει.

Είναι ατυχές το γεγονός ότι το ιατρικό κατεστημένο σπρώχνει απλά σε φαρμακευτικά προϊόντα και μαστογραφίες να αντιμετωπίσει το θέμα  Και όταν αυτό δεν είναι αρκετό, οι γιατροί ενθαρρύνουν πολλές γυναίκες να αφαιρέσουν πραγματικά τα στήθη τους αποκλειστικά για να αποφευχθεί εντελώς ο καρκίνος. Μερικές γυναίκες το κάνουν πραγματικά. Ευτυχώς, υπάρχουν λιγότερο δραματικοί και απλοί τρόποι για να μειώσετε τον κίνδυνο prostasia- apo-ton-karkino-mastoy

Εδώ είναι 5 συμβουλές για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού να μοιραστώ με όλους τους γνωστούς σας.

1. Σταματήστε τη χρήση αλουμινίου για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Βρέθηκε ότι πολλές κατσαρόλες και τηγάνια,  από αλουμίνιο με τα  οιστρογόνα στο σώμα έχει συνδεθεί με τον καρκίνο του μαστού σε πολυάριθμες έρευνες. Είναι συγκεντρωμένη στον ιστό του μαστού, ιδιαίτερα στην περιοχή του στήθους που βρίσκεται πλησιέστερα προς την μασχάλη (παρεμπιπτόντως όπου οι περισσότεροι όγκοι του μαστού ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά). Ενώ η έρευνα μέχρι σήμερα σε αυτό το τμήμα είναι περιορισμένη, το αλουμίνιο δεν είναι φυσιολογικά  να βρίσκετε στο σώμα, αλλά τα δείγματα της μαστεκτομής  έχουν δείξει ότι οι καταθέσεις αλουμινίου βρίσκονται στα κύτταρα των ιστών του μαστού των ασθενών με καρκίνο του μαστού.

Η έκθεση  στους λεμφαδένες στην περιοχή της μασχάλης με χημικές ουσίες μπορεί να οδηγήσει σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία.

2. Κρατήστε τις ορμόνες σας σε ισσοροπια

mastos-karkinos-gynaika
Αυτή είναι μια δύσκολη κατάσταση για πολλούς ανθρώπους. Συχνά λειτουργούν χωρίς σκέψη για το πώς οι πράξεις μας επηρεάζουν τους χημικούς αγγελιοφόρους του σώματός μας. Αλλά αυτές οι ορμόνες παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού.

Αποφυγή γνωστό ορμονικών διαταραχών όπως το BPA (που βρίσκεται σε μεμβρανες  και πλαστικά δοχεία τροφίμων) και συνταγή ορμόνες (αντισυλληπτικά χάπια και θεραπείες ορμονικής υποκατάστασης) μπορεί να επιτρέψει το ενδοκρινικό σας σύστημα  για να λειτουργεί αποδοτικά. Λέγεται ότι πάνω από 130 μελέτες έχουν συνδέσει την BPA με την ανάπτυξη καρκίνου του μαστού.

3. Προσθέστε αυτά τα τρόφιμα στη διατροφή σας

Υπάρχουν πολλά τρόφιμα των οποίων οι ενώσεις έχουν συνδεθεί με μειωμένη σύνδεση του καρκίνου του μαστού, είτε μέσω ορμονών εξισορρόπησης ή απλά στην καταπολέμηση καρκινικών κυττάρων άμεσα. Να   προσθέσετε αυτά στη διατροφή σας:

Οι σπόροι του λιναριού
Σκόρδο
Τζίντζερ
Κουρκούμη
Καρύδια
Σκούρα πράσινα φυλλώδη λαχανικά
Ρόδια
Πράσινο τσάι

4.Αλλαγή  το αντιηλιακό σας

Γνωρίζατε ότι τα αντηλιακά προκαλουν τον καρκίνο ;  Η διοξίνη, είναι γνωστό καρκινογόνο και συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του μαστού. Επίσης, ορισμένα στοιχεία τα οποία μιμούνται τα οιστρογόνα μπορεί να αυξήσει την ανάπτυξη των κυττάρων του μαστού καρκίνου.

 

5. Πάρτε την αφθονία της ηλιοφάνειας

Η βιταμίνη D (βιταμίνη ηλιοφάνεια) μπορούν να αναστείλουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Μια ανεπάρκεια σε βιταμίνη D στην πραγματικότητα πιο συχνή σε άτομα με καρκίνο – το οποίο συνδέεται απευθείας σε χημικές ουσίες που περιέχονται στα αντηλιακά και πώς τα αντιηλιακά μπλοκ βιταμίνης D απορρόφηση. Έτσι, απολαύστε τον ήλιο. Εάν επιλέξετε να συμπληρώσει, να πάρει υψηλής ποιότητας

Να είστε βέβαιος να μοιραστεί αυτές τις συμβουλές για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, μαζί με μερικά από τα δικά σας, με άλλους που σας ενδιαφέρουν.

Διάφορες Πηγές:

 

Read more: http://naturalsociety.com/5-breast-cancer-prevention-tips/#ixzz2c38bJ8uv
Follow us: @naturalsociety on Twitter | NaturalSociety on Facebookhttp://naturalsociety.com/

Related posts: