ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

 Οι 10 πιο επικίνδυνες τοξίνες για τα κατοικίδια

Τα κατοικίδια ζώα εισπνέουν τα είδη καθαρισμού στο σπίτι η γλείφουν τα πατώματα, και τρώνε τα τρόφιμα που συχνά είναι αμφιβόλου περιεχομένου. Εστιάζοντας στην ποιότητα, και τα μη-τοξικά προϊόντα τα φυσικά τρόφιμα και τις λιχουδιές θα βοηθήσουν τα κατοικίδια να ζουν περισσότερο και να είναι πολύ υγιέστερο!

Τα 10 πιο κοινές Τοξίνες νοικοκυριών για τα σκυλιά

Σοκολάτα. Γνωρίζουμε όλοι ότι η σοκολάτα μπορεί να είναι θανατηφόρα για τους σκύλους, και είναι εξαιρετικά σημαντικό να εξεταστεί σε ποια σημεία του σπιτιού είναι η σοκολάτα που μπορεί να κρύβεται (όπως σοκολάτες, κέικ και παγωτό), έτσι ώστε τα κατοικίδια ζώα να είναι μακριά από αυτά . Η σοκολάτα περιέχει θεοβρωμίνη, η οποία προκαλεί σοβαρή στομαχική διαταραχή, εμετός, επιληπτικές κρίσεις, αύξηση της πίεσης του αίματος στους σκύλους και τις γάτες. Έτσι, δεν έχει γεύση (δεν έχει σημασία πόσο ζητιανεύουν!), Και να διατηρήσουν αυτά τα τρόφιμα σε ένα σημείο όπου τα κατοικίδια ζώα δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτό.

Απωθητικά Εντόμων είναι γεμάτα από σούπερ τοξικά δηλητήρια. Επιλέξτε ένα μη τοξικό, σαν εναλλακτική λύση, αν έχετε κάποιο πρόβλημα έχει μερικά πολύ καλά προϊόντα που παρασκευάζονται με φυτικά έλαια που είναι ασφαλείς για τα κατοικίδια ζώα και τους ανθρώπους!

Τρωκτικοκτόνα. Παρόλο που υπάρχει σίγουρα ένα έγκυρο ηθική επιχείρημα κατά της χρήσης ποντικοφάρμακα, μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν να τα χρησιμοποιούν, τα οποία είναι μια χαρά, αρκεί να μην δηλητηριάσει κατά λάθος εν άλλο ζώο! Υπάρχουν κάποιες οργανικά τρωκτικοκτόνα στην αγορά και είναι γενικά ακίνδυνα για άλλα ζώα και τον άνθρωπο.

Χημικά λιπάσματα. Τα λιπάσματα μπορεί να προκαλέσει επιληπτικές κρίσεις, το ήπαρ και τους νεφρούς βλάβη, και δυνητικά θανατηφόρες επίπεδα τοξικότητας στα κατοικίδια ζώα. Να είστε προσεκτικοί όταν αφήνει το σκυλί σας να παίξει σε οποιαδήποτε περιποιημένο γκαζόν,

Η ξυλιτόλη. Αυτό υποκατάστατο της ζάχαρης βρίσκεται σε πολλά χωρίς ζάχαρη προϊόντα διατροφής, η στα επεξεργασμένα τρόφιμα, και μπορεί να προκαλέσει σοβαρή υπογλυκαιμία, οξεία τοξικότητα, ακόμη και θάνατο στους σκύλους. Εάν ενίοτε τρωη το σκυλί ανθρώπινη διατροφή βεβαιωθείτε ότι είναι καλής ποιότητας κρέας, τα φρούτα, ή λαχανικά (αλλά όχι κρεμμύδια !)… Ποτέ μην ταΐσετε το σκυλί σας σε επεξεργασία πρόχειρο φαγητό

Μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα όπως η ασπιρίνη Εκτός αν συνιστάται από τον κτηνίατρό σας σε συγκεκριμένες δόσεις, αυτά τα over-the-counter φάρμακα μπορεί να προκαλέσουν μια δυνητικά θανατηφόρα συσσώρευση τοξικότητας στο κατοικίδιο ζώο σας, και μπορεί να προκαλέσει σοβαρά έλκη στομάχου και νεφρική βλάβη. ΠΟΤΕ μην δώσει το σκυλί του ανθρώπου τα φάρμακά σας εκτός και αν ο κτηνίατρό σας το συστήσει

Silica gel. Εκείνα τα μικρά πακέτα που έρχονται σε βιταμίνες σας και άλλα προϊόντα είναι μερικές φορές ακαταμάχητη για κατοικίδια ζώα, τόσο σαν παιχνίδια να κυνηγήσει τριγύρω,του και ως σνακ. Παρά το γεγονός ότι ένα μικρό ποσό που δεν θα κάνει πολύ κακό, αν καταναλωθεί, ένα μεγαλύτερο πακέτο από ένα μικρό σκυλί θα μπορούσε να προκαλέσει τον όλεθρο. Απορρίπτεται αυτά τα πακέτα αμέσως σε ένα μέρος που το κουτάβι σας δεν μπορεί να φτάσει.

Τοξικό καθαριστικά οικιακής χρήσης. Κατοικίδια ζώα έρχονται σε πολύ πιο άμεση επαφή με τα διαλυτικά καθαρισμού που χρησιμοποιούμε ακόμη και από ό, τι κάνουμε … Τρώνε τα πράγματα από το πάτωμα, τα πόδια σας που έχουν αγγίξει διάφορες επιφάνειες και να γλείφουν τα πόδια τους, Ακριβώς όπως μη τοξικά καθαριστικά οικιακής χρήσης είναι σημαντικά για την υγεία σας, μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντικό για την υγεία των κατοικίδιων ζώων Φροντίστε να χρησιμοποιείτε μόνο μη τοξικά είδη καθαρισμού οπου είναι φυσικά όταν είναι εφικτό.

Δηλητηριώδη φυτά εσωτερικού χώρου. Μερικά φυτά εσωτερικού χώρου είναι δηλητηριώδη και δυνητικά θανατηφόρα και για τους σκύλους η και γάτες,

Κρεμμύδια, σταφύλια, σταφίδες, τα καρύδια, και η καφεΐνη. Όλες αυτές οι τροφές μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες στα εσωτερικά όργανα του σκύλου σας, και σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσαν ακόμη και να αποβεί μοιραία. Σίτιση σκυλί του ανθρώπου στο φαγητό σας μπορεί να είναι μια επιλογή, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει μελετημένες αποφάσεις για το κατοικίδιο ζώο σας. Ό, τι είναι καλό για εμάς είναι καλό γι ‘αυτούς!

Τα 10 πιο κοινή Τοξίνες νοικοκυριών για γάτες

Lillies. Αυτά τα όμορφα λουλούδια είναι ιδιαίτερα δηλητηριώδη για τις γάτες. Τρώγοντας μόνο μερικά φύλλα μπορεί να προκαλούν την απώλεια οργάνων, ακόμα και θάνατο! Το καλύτερο για να κρατήσει lillies από ένα νοικοκυριό γατάκι συνολικά.

Canine ψύλλων και κροτώνων Ιατρικής. Νοικοκυριά με τα δύο είδη των ζώων που πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Φάρμακο που συνιστάται για τα σκυλιά μπορεί να είναι θανατηφόρα για τις γάτες, όπως και το κοινό για ψύλλους και θεραπείες που χρησιμοποιούνται για κροτώνων. Διαλέξτε μια φυσική εναλλακτική λύση για ψύλλων και κροτώνων θεραπείες,

Τοξικό καθαριστικά οικιακής χρήσης. Ίδια με την κυνοειδή οι τοξικές χημικές ουσίες είναι κακό για όλα τα όντα!

Χρώματα και βερνίκια. Ακριβώς όπως και πολλά εμπορικά χρώματα και βερνίκια είναι εξαιρετικά τοξικές για τους ανθρώπους, τους τετράποδους φίλους μας, είναι ιδιαίτερα ευάλωτες στις καρκινογόνες τοξίνες σε πολλά από αυτά τα προϊόντα.

Οι αμφεταμίνες. Τα φάρμακα και άλλες αμφεταμίνες μπορεί να είναι αυτό που σας κρατά λειτουργικά αλλά για μια γάτα, θα μπορούσε να σημάνει καρδιακές προσβολές, τις δονήσεις, ακόμα και θάνατο. Και το χειρότερο μέρος είναι, οι γάτες είναι ιδιαίτερα προσελκύονται από αυτά τα φάρμακα, έτσι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τους τα κρατήσετε κρυμμένα.

Τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα λαχανικά ρίζας. Αυτές περιέχουν μια ουσία που καταστρέφει τα ερυθρά αιμοσφαίρια του αίματος στις γάτες, και μπορεί να προκαλέσει σοβαρή αναιμία.

Σοκολάτα. Όλοι γνωρίζουμε ότι η σοκολάτα μπορεί να είναι θανατηφόρα για τους σκύλους, αλλά έχει επίσης μερικές φοβερές συνέπειες για τις γάτες! Ένας καλός κανόνας είναι να κρατήσει μακριά από σοκολάτα όλα τα κατοικίδια ζώα.

πηγη

theorganicbeautyblog.com

 

Related posts: