10 ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Με απλά λόγια, ο μεταβολισμός είναι ο ρυθμός με τον οποίο το σώμα σας καίει θερμίδες. Οι άνδρες τείνουν να κάψετε θερμίδες μέσω της πιο γρήγορα από τις γυναίκες λόγω της έχοντας περισσότερο μυ, αλλά όλων μας μεταβολισμό τείνει να επιβραδύνει με την ηλικία.Χάνουμε μυς σιγά-σιγά, θα προχωρήσουμε λιγότερο, και να τρώμε το ίδιο (ή ίσως περισσότερο από) έχουμε συνηθίσει. Μερικές φορές, τρώμε λιγότερο, αλλά ακόμα τεθεί σε λίρες, οφείλεται σε παράγοντες της γήρανσης του πληθυσμού και των ορμονικών αλλαγών.

Αν θέλετε να χάσετε βάρος, η εξεύρεση τρόπων για να αυξήσουν το μεταβολισμό σας μπορεί να σας βοηθήσει να αδυνατίσετε πιο γρήγορα, χωρίς κοπή περισσότερες θερμίδες. Εδώ είναι 10 πράγματα που μπορείτε να κάνετε κάθε μέρα για να επιταχύνει τον μεταβολισμό σας και ελπίζω να αποκρούσει μέσα του τη ζωή αύξηση του σωματικού βάρους .

1. Τρώτε πρωινό.

Παίρνει το μεταβολισμό σας πηγαίνει νωρίς και έχει την τάση να βοηθήσει τους ανθρώπους να τρώνε λιγότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

2. Άσκηση για τουλάχιστον 30 λεπτά καθημερινά.

Τόσο αερόβια άσκηση και αντίστασης, να κάνει ακόμη και τεντώματα, μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό και να κάψετε θερμίδες. Μπορείτε να σπάσει ότι μέχρι και σε 10 λεπτα αν είναι απαραίτητο.

Σύνδεσμος διαφημιζόμενου
Μάθετε πώς να ενισχύσουν την ενέργειά σας με το ισχυρότερο, πιο απορροφηθούν CoQ10 στην αγορά!
3. Καθίστε κάτω.

Καθισμένος ακόμη σε έναν υπολογιστή και παρακολούθηση τηλεόρασης μπορεί να κρατήσει πραγματικά το μεταβολισμό σας σε μια νηνεμία. Σηκωθείτε και να κινηθεί γύρω από συχνά. Ορίστε ένα χρονοδιακόπτη για 30 λεπτά για να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου είσαι οφείλεται για ένα γρήγορο τέντωμα ή με τα πόδια.

4. Τρώτε μικρότερα, συχνότερα γεύματα.

Η στροφές το μεταβολισμό σας και σας βοηθά πόθους αγώνα.

5. Κατασκευάστηκε μυς.

Μύες καίει περισσότερες θερμίδες από το λίπος ανά λεπτό. Βάρος κατάρτιση είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας όπως την ηλικία σας. Υπάρχουν πολλά βιβλία και βίντεο σχετικά με την κατάρτιση δύναμης και μπορεί να θέλετε να συνεργαστείτε με έναν εκπαιδευτή για την εργασία τους μυς σας 2-3 ημέρες την εβδομάδα. Ή μπορείτε να εργαστείτε σε περιστρεφόμενο συγκεκριμένες ασκήσεις, έτσι ώστε να κάνουμε κάτι κάθε μέρα, χωρίς να εργάζονται πάνω από ορισμένες περιοχές.

6. Πίνετε περισσότερο νερό.

Μπορεί να επιταχύνει τον μεταβολισμό έως και κατά 28% σε μια ώρα. Πιες το κρύο για τα καλύτερα αποτελέσματα.

7. Πάρτε CoQ10.

CoQ10 η οποία θα ενισχύσει τα επίπεδα ενέργειάς σας και να ασκείστε περισσότερο και με μεγαλύτερη ζωτικότητα.

8. Φάτε λίγη πρωτεΐνη σε κάθε γεύμα.

Θα βοηθά στην οικοδόμηση των μυών και μπορεί να σταθεροποιήσει και σακχάρου στο αίμα σας και να ελέγχουν την πείνα.

9. Πάρτε το πράσινο τσάι εκχύλισμα ή πίνουν πράσινο τσάι.

Το πράσινο τσάι αυξάνει το μεταβολισμό τόσο με ενώσεις που ονομάζονται κατεχίνες και με την καφεΐνη. Χρειάζονται περίπου τέσσερα φλιτζάνια πράσινο τσάι την αύξηση θερμίδων έγκαυμα από περίπου 50 θερμίδες την ημέρα. Ένα τυποποιημένο πράσινο extraxt τσάι μπορεί να προσφέρει περισσότερες κατεχίνες, χωρίς καφεΐνη.

10. Πάρτε CLA.

CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) βοηθά στην οικοδόμηση των μυών, ακόμη και όταν είστε στον καναπέ.

Το Anti-Aging Κατώτατη γραμμή: Η αύξηση του βάρους μπορεί να Hava σοβαρό αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία και την ευημερία σας, ειδικά καθώς μεγαλώνετε σε ηλικία. Οι προτάσεις αυτές απευθύνονται σε έναν σημαντικό παράγοντα για την αύξηση του σωματικού βάρους – επιβραδυνθεί ο μεταβολισμός. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να επιταχύνει τον μεταβολισμό σας και να εμποδίσει την αύξηση του σωματικού βάρους τόσοι πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν με την ηλικία.

πηγη

www.liveinthenow.com

Related posts: