ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Συμβουλές Καθαρισμού την άνοιξη

Άνοιξη είναι επιτέλους εδώ! Ενώ η ομορφιά της άνοιξης μας εφιστά την ύπαιθρο, είναι επίσης χρόνος για την » άνοιξη καθαρισμού «τελετουργικό που έχει γίνει σεβαστή ιεροτελεστία της μετάβασης από το χειμώνα.

Η ιδέα του «καθαρισμού άνοιξη» έχει γίνει κάτι σαν κλισέ, αλλά θέλω να σας υπενθυμίσω πόσο σημαντική είναι αυτή η έννοια πραγματικά. Δεν μιλώ για τη μετάβαση από τα ντουλάπια Ναι, αυτό είναι σημαντικό, αλλά το ανοιξιάτικο καθαρισμό μιλάω περιλαμβάνει απαλλάσσοντας το σπίτι σας από τις τοξίνες και τα μικρόβια που μπορεί να έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, όταν είναι κλειστά οι πόρτες και τα παράθυρα σε συνδυασμό με τα συστήματα θέρμανσης που συνωμοτούν για να δημιουργήσουν ένα λιγότερο τι υγιές περιβάλλον.

Για πολλούς από εμάς, νωρίς την άνοιξη είναι μια μοναδική στιγμή – μπορούμε τελικά να απενεργοποιήσετε το σύστημα θέρμανσης, . Ενώ η περίοδος αυτή διαρκεί μόνο λίγες εβδομάδες, είναι η τέλεια στιγμή για να ανοίξουν τα παράθυρα στο σπίτι σας και να αφήστε τον φρέσκο αέρα να αποτοξινώσει το σπίτι σας.

Θα ήθελα να συστήσω το άνοιγμα κάθε ένα παράθυρο σε κάθε δωμάτιο – Ο στόχος είναι να αντικαταστήσει τόσο στάσιμο τον αέρα όσο το δυνατόν με φρέσκο αέρα της άνοιξης.

Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι τα προϊόντα που αγοράζετε, όπως οι συσκευές χαλιά, έπιπλα και πλυθούν από τοξικές αναθυμιάσεις. Στην πραγματικότητα, μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι η ποιότητα του εσωτερικού αέρα μπορεί να είναι χειρότερη από ό, τι έξω από την ποιότητα του αέρα για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Όταν έχετε αφήσει τον αέρα στο σπίτι σας έξω, μπορείτε απλά να περπατήσετε μέσα στο σπίτι και να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να πάρει μια αίσθηση ότι ολόκληρο το σπίτι είναι καθαρό πιο φρέσκο και πιο υγιεινό. Εάν υποφέρετε από αλλεργίες και φοβάστε την γύρη στο σπίτι σας, υπάρχουν πολλές φυσικές μαχητές αλλεργία που μπορεί να σας δώσουν ανακούφιση, οπότε ελπίζω αυτό δεν θα σας εμποδίσει από το να αφήσει αέρα του σπιτιού σας έξω.

 

Εδώ είναι μερικές συμβουλές:

1. Πάρτε όλα τα καλύμματα δαπέδου, που είναι κινητά, όπως κουβέρτες , χαλάκια μπάνιου και χαλάκια εξώπορτας, έξω και ανακινείται τον καθαρισμό τους. Αν είναι δυνατόν, φορέστε μια απλή μάσκα του αναπνευστικού για να αποφύγετε την εισπνοή της σκόνης όλα αυτά. Στη συνέχεια, σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα

2. Πριν ενεργοποιήσετε ανεμιστήρες οροφής σας και πάλι, σκουπίστε το επάνω μέρος της κάθε λεπίδας σχολαστικά με ένα βρεγμένο πανί. Με αυτό τον τρόπο, όταν τα ενεργοποιήσετε ξανά όσο θερμαίνεται ο καιρός, δεν έχετε την σκόνη σε όλο το σπίτι σας.

3. Όταν τελικά σηκώσουμε τα μανίκια και να τα πιάσουμε τον καθαρισμό, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε το σπίτι σας επικίνδυνες χημικές ουσίες που μπορεί στην πραγματικότητα να κάνει τα πράγματα χειρότερα . Υπάρχουν πολλά φυσικά προϊόντα καθαρισμού έξω σε αυτό το σημείο, και κοστίζουν περίπου το ίδιο και είναι εξίσου αποτελεσματικό με τα χημικά-φορτωμένο αυτούς. Το ίδιο ισχύει και για αποσμητικά χώρου.

4. Αν χρησιμοποιείτε κλιματιστικό, φροντίστε να αντικαταστήσετε το φίλτρο αέρα σας με ένα υψηλής ποιότητας, και να την αντικαταστήσει συχνά όλο το καλοκαίρι Το σύστημά μου απαιτεί ότι το φίλτρο πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 3 μήνες, αλλά μπορώ να το αντικαταστήσετε συνήθως μηνιαία. Θεωρώ ότι αξίζει το επιπλέον κόστος.

5. Τέλος, να επενδύσετε σε   φυτά εσωτερικού χώρου, που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά .

πηγη

http://www.liveinthenow.com/

Related posts:

test