5 ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Σήμερα όλο και περισσότερα άτομα έχουν διαγνωστεί με κάποιο τύπο καρκίνου.

Και  θα σκεφτούν «. Αυτό δεν θα συμβεί σε μένα» Και όμως , Ναι, αυτό μπορεί να συμβεί σε σας. Ο καρκίνος είναι μια σχετικά νέα νόσο και αιτία θανάτου στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Στο  ινστιτούτο καρκίνου σε απευθείας σύνδεση με τα στατιστικά στοιχεία μεταξύ  2007 και 2009  ότι πάνω από το 40% όλων των ανδρών και των γυναικών σήμερα θα διαγνωστούν με καρκίνο στη διάρκεια της ζωής τους. Αυτό είναι σχεδόν 50%!

Πρώτον, τι ακριβώς είναι ο καρκίνος;

Το σώμα αποτελείται από τρισεκατομμύρια των κυττάρων. Τα κύτταρα αναπτύσσονται, διαιρούνται και πεθαίνουν με ένα μεθοδικό τρόπο. Είναι μια αυστηρά ελεγχόμενη διαδικασία.Ο Καρκίνος, από την άλλη πλευρά, είναι μια ασθένεια που προκαλείται από μια ανεξέλεγκτη διαίρεση των ανώμαλων κυττάρων σε ένα μέρος του σώματος. Μπορεί να συμβεί οπουδήποτε στο σώμα – οι πνεύμονες, τα οστά, στήθος, κ.λπ.

Εδώ είναι ένα ενδιαφέρον γεγονός: Τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν να επιβιώσουν σε ένα οξυγονωμένο περιβάλλον.

Αυτό σημαίνει ότι ένα χαμηλό κυτταρικό επίπεδο οξυγόνωσης σε νεοσυσταθείσα κύτταρα  στην πραγματικότητα πρόκειται να μετατραπούν σε καρκινικά. Το 1931 ο Δρ Warburg κέρδισε το πρώτο βραβείο Νόμπελ με την απόδειξη του καρκίνου  οτι προκαλείται από την έλλειψη της αναπνοής του οξυγόνου στα κύτταρα.

Αυτή είναι η πρωταρχική αιτία του καρκίνου.

Φυσικά υπάρχουν και δευτερεύουσες αιτίες του καρκίνου, αλλά η έλλειψη του οξυγόνου φαίνεται να είναι το # 1.

Συνοπτικά, αυτό σημαίνει ότι τα καρκινικά κύτταρα είναι αναερόβια (χωρίς οξυγόνο), και τα υγιή κύτταρα είναι αερόβια (με οξυγόνο).

Τι μειώνει τα επίπεδα οξυγόνου στα κύτταρα;

Συσσώρευση κυτταρική τοξικότητα η οποία στη συνέχεια  δημιουργεί ζημιές στο κυτταρικό μηχανισμό  της αναπνοή του  οξυγόνου εντός των κυττάρων.
Η Κακή ροή του αίματος, με τη μορφή των ερυθρών κυττάρων του αίματος που επιβραδύνει την κυκλοφορία του αίματος και περιορίζει τη ροή σε τριχοειδή αγγεία.
Έλλειψη κατάλληλη σε δομικά στοιχεία για τα κυτταρικά τοιχώματα που δεν επιτρέπουν τις  θρεπτικές ουσίες στα κύτταρα.
Ένα όξινο περιβάλλον στο σώμα.
Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία για να σκοτώσει τον καρκίνο. Ωστόσο, μπορούν επίσης να προκαλέσουν βλάβη στα υγιή κύτταρα και  η υπερφόρτωση τους με τοξίνες, οι οποίες με τη σειρά του οδηγεί στο αποτέλεσμα του καρκίνου σε κανονικά κύτταρα! Και μπορεί να έχετε ακούσει, ο καρκίνος επιστρέφει συνήθως περισσότερες από μία φορά σε ανθρώπους, εκτός εάν έχουν γίνει αλλαγές στη ζωή τους!

Ποιοι  είναι 5 τρόποι που μπορείτε να Μειώσετε τις πιθανότητες να έχετε  καρκίνο !?

apotoxinosi-organismoy

1. Αποτοξίνωση του σώματος (μείωση της κυτταρική τοξικότητα και την αύξηση της οξυγόνωσης σε κύτταρα) (δες άρθρα για αποτοξίνωση)

Η εξάλειψη των περιβαλλοντικών τοξινών από τη διατροφή σας (με την κατανάλωση βιολογικής καλλιέργειας με  τρόφιμα και αποφεύγοντας  το χλωριωμένο / φθοριωμένο νερό) και το περιβάλλον σας (με τη χρήση  σε μη-τοξικά, φυσικά καθαριστικά, καλλυντικά, έπιπλα, οικοδομικά υλικά, και τα είδη ένδυσης), θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό προς την εξάλειψη του καρκίνου από τη ζωή σας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κάνετε απεξάρτηση στο σώμα σας μέσω νηστείας με νερό, η  χυμό (όπου μπορείτε να πίνετε μόνο χυμούς φρούτων και λαχανικών για έναν συγκεκριμένο αριθμό ημερών), και το πλήρη-πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

askhseis

2. Άσκηση (αύξηση της ροής του αίματος)

Μία από τις αιτίες της κακής οξυγόνωσης είναι κακή κυκλοφορία. Εάν τα κύτταρα στερούνται οξυγόνο που είναι πιο πιθανό να εξελιχθούν σε καρκινικά. Έτσι, όταν ένας ασκείτε και αυξάνει την κυκλοφορία, βελτιώνει την οξυγόνωση και περισσότερα θρεπτικά συστατικά θα πραγματοποιηθουν εντός των κυττάρων.

bio

3 Οι σωστές διατροφικές συνήθειες (για να δημιουργηθουν τα σωστά δομικά στοιχεία για τα κύτταρα

Η διατροφή είναι ένα σημαντικό όπλο στην καταπολέμηση του καρκίνου  Θα πρέπει να τρώτε οργανικά σε σύνολο τρόφιμα όποτε είναι δυνατόν για να μειώσετε τις τοξίνες. Αυξήστε την πρόσληψη των απαραίτητων λιπαρών οξέων από οργανικό έλαιο λιναριού ψυχρής πίεσης ή ιχθυέλαιο.

 Ο Καρκίνος ευδοκιμεί με τη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα δημητριακά. Κόψτε τα  όσο το δυνατόν περισσότερο, και να μην χρησιμοποιητε τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, δεδομένου ότι δεν είναι υγιές. Πρόσφατα, νέα υγιή γλυκαντικά όπως στέβια, ξυλιτόλη, και Laknato έχουν γίνει ευρέως διαθέσιμα.

PARADOSIAKA-PROIONTA---BIOLOGIKA-TROFIMA-

4. Τρώτε κυρίως αλκαλικές τροφές

Τα τρόφιμα που είναι όξινα στο σώμα είναι από: κρέατα, πουλερικά, ψάρια, γαλακτοκομικά προϊόντα, αυγά, πρόχειρο φαγητό, σόδα, αλκοόλ, καφέ, δημητριακά. Αυτά τα τρόφιμα που θέλετε να ελαχιστοποιήσετε στη διατροφή σας.

Οι Αλκαλικές τροφές, από την άλλη πλευρά, αποτελούνται κυρίως από φρούτα και λαχανικά. Ένα καλό ποσοστό που επιδιώκουμε είναι 75% αλκαλικές τροφές και 25% όξινα τρόφιμα. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή, διότι η διατροφή των ανθρώπων είναι το ακριβώς αντίθετο. Μόλις αυτό γίνεται λίγο πιο φυσικό, μια γενική κατευθυντήρια γραμμή  είναι: 45% μαγειρεμένα φρούτα και λαχανικά, 30% RAW φρούτα και λαχανικά και 25% δημητριακά, ξηροί καρποί, σπόροι, κρέας, ψάρι ή πουλερικά.
Υπήρξε η έρευνα που δείχνει τα οφέλη μιας 100% δίαιτας με ωμά τρόφιμα στη θεραπεία του καρκίνου. Το ίδρυμα Gerson στο Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια παρέχει μια εναλλακτική λύση για τη θεραπεία του καρκίνου. Η θεραπεία Gerson είναι μια φυσική θεραπεία που ενεργοποιεί την εξαιρετική ικανότητα του σώματος να θεραπεύσει τον εαυτό του μέσα από μια οργανική, χορτοφαγική διατροφή,με χυμούς, κλύσματα καφέ και φυσικά συμπληρώματα. Κατά τα τελευταία 60 χρόνια, χιλιάδες άνθρωποι έχουν θεραπευτεί από «ανίατες ασθένειες» όπως  ο καρκίνος, ο διαβήτης, οι καρδιακές παθήσεις, αρθρίτιδα, και αυτοάνοσες διαταραχές.

health

5. Υποστηρίξτε την ικανότητα του σώματός σας να χρησιμοποιεί το οξυγόνο αυξήσει  ενέργεια

Ένα θρεπτικό ζωτικής σημασίας για την παραγωγή ενέργειας σε ένα κύτταρο είναι CoenzymeQ10. Εάν ένα κύτταρο δεν διαθέτει CoQ10, δεν μπορεί να παράγει ενέργεια. Επίσης, η έρευνα δείχνει ότι (υψηλής ποιότητας) Ωμέγα-6 έλαια αυξάνουν τη μεταφορά οξυγόνου στα κύτταρα.

Θυμηθείτε, όταν σας σας επιτεθεί  ο καρκίνος,  οι πιθανότητές σας είναι να τον νικήσετε. Οι καλύτερες εναλλακτικές κλινικές του καρκίνου στον κόσμο χρησιμοποιούν πολλαπλά συμπληρώματα και ολιστικές θεραπείες.

Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.  Ο καλύτερος τρόπος για να νικήσει τον καρκίνο, ειναι η ΠΡΟΛΗΨΗ αυτό!

Πηγές:
cancerfightingstrategies.com
Cancer.gov

Erin Schumacher είναι ένας πιστοποιημένος Natural Health και την Ολιστική Διατροφή Σύμβουλος (CNHP? CHNP) Ειδικεύεται σε προγράμματα αποτοξίνωσης, εσωτερική καθαρίζει, και βοηθώντας τους πελάτες οικοδομήσουμε ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Ταξιδεύει επίσης σε διεθνές επίπεδο για να κάνει τις πρώτες εργαστήρια τροφίμων, γιόγκα υποχωρήσεις, και την προσωπική καθοδήγηση. Επιπλέον, Erin είναι μια Certified Instructor Power Yoga και ένα Certified Raw Food Chef από την SunKitchen. Ζει σε Vilcabamba, Ισημερινός. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε ErinSchumacher.net .

http://www.trueactivist.com/5-ways-to-beat-cancer/?utm_content=buffer5b0a5&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

Related posts: