ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΞΥΖΕΝΕ?

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Υπεροξείδιο του υδρογόνου

Ένα πολύ σημαντικό μέρος της πράσινης διαβίωσης είναι σχετικά με τη χρήση φυσικών με μη τοξικά χημικά προϊόντα που είναι καλό για την υγεία μας και το περιβάλλον. Ένα προϊόν που νιώθω ότι ταιριάζει σε όλες αυτές τις κατηγορίες είναι το υπεροξείδιο του υδρογόνου (H2O2).

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντικαταστήσει χλωρίνη, αμμωνία, και άλλες τοξικές χημικές ουσίες που βλάπτουν το περιβάλλον, τα ποτάμια μας, τα ρεύματα, και τα φυτά.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το προϊόν για μερικά πράγματα, είναι οικονομικό, μέρος ενός πράσινου και υγιές τρόπο ζωής, για τον καθαρισμό, ως απολυμαντικό, σκοτώνει τα μικρόβια και τα βακτήρια. Είναι τόσο καλό για την υγεία για τον καθαρισμό ως αντιβακτηριακό, αντιμυκητιακό παράγοντα, και πολύ περισσότερα.

Μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα:

Το Υπεροξείδιο επινοήθηκε κατά τη διάρκεια του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου το 1920. Το Χρησιμοποιήθηκε για να σώσει και να βοηθήσει τις ανάγκες των στρατευμάτων και τα νοσοκομεία μας. Είναι πολύ πιο υγιεινό από τη χρήση χλωρίνης που εφευρέθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1940, το οποίο είναι χλώριο και χρησιμοποιήθηκε για να σκοτώσει τους στρατιώτες μας. Έτσι, το γεγονός αυτό και μόνο θα πρέπει να εξηγήσει γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε χλωρίνη στο σπίτι σας Επίσης, έχει μια πολύ ισχυρή τοξική μυρωδιά που θεωρώ προσβλητικό και πολύ ερεθιστικό για το λαιμό και τη μύτη μου.

Έχω διαβάσει ιατρικές ιστορίες των ασθενών με τη γάγγραινα,  που θεραπεύτηκαν με εμβάπτιση σε υπεροξείδιο.oxizene

Δεν μυρίζει και είναι καλό για το περιβάλλον, βοηθά να καθαρίσει τον αέρα και τη ρύπανση. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι μέρος του ποτίσματος και καθαρισμού της φύσης.

Μερικές χρήσιμες συμβουλές για τους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε το υπεροξείδιο του υδρογόνου:

1. Χρησιμοποιήστε το για Πόδια: υπεροξείδιο είναι μια μεγάλη αντι-μυκητιασική.

Είναι μεγάλη για το πόδι του αθλητή ή μύκητες στα πόδια σας. Ενυδατώστε τα πόδια σας 1-2 φορές την ημέρα για λίγα λεπτά σε υπεροξείδιο του 3% – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το ίδιο νερό για λίγες ημέρες Είναι επίσης καλό μόνο για ποδόλουτρο. Εάν δεν έχετε το χρόνο ή απλά είναι ευκολότερο μπορείτε να ψεκάσετε μόνο στα πόδια και τα δάχτυλα των ποδιών σας με ένα διάλυμα 50/50 του νερού και υπεροξειδίου και στη συνέχεια αφήστε τα πόδια σας σε ξηρό αέρα.
Είναι επίσης καλ.ο για ένα κανονικό χαλαρωτικό ποδόλουτρο.
Καθαρίστε και απολαύστε με ελαφρόπετρα και την βούρτσα νυχιών σε διάλυμα υπεροξειδίου όλη τη νύχτα για να απαλλαγούμε από τα μικρόβια και τα βακτήρια.
Καθαρίστε το εσωτερικό των παπουτσιών σας με υπεροξείδιο αυτό θα σας βοηθήσει αν έχετε προβλήματα με την οσμή και σκοτώνει κάθε μύκητα .

2. Κρατήστε το στόμα σας καθαρό:

Καθαρίστε οδοντοστοιχίες σας, οδοντόβουρτσες με υπεροξείδιο, θα σκοτώσει οποιαδήποτε μικρόβια. Αφήστε να μουσκέψουν για μια νύχτα σε διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου.
Πλύνετε το στόμα σας και / ή καντε γαργάρα με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Χρησιμοποιήστε ένα καπάκι υπεροξειδίου και κρατήστε το στο στόμα σας για 10 λεπτά ημερησίως – η ανάσα σας θα είναι φρέσκια, τα δόντια σας θα είναι πιο φωτεινά και πιο λευκά από ποτέ Για Καρκίνωμα με πληγές στο στόμα σας.
3. Η Χρήση με υπεροξείδιο του υδρογόνου στην κηπουρική: Υπεροξείδιο υποστηρίζει για ισχυρά και υγιή φυτά. Λειτουργεί απελευθερώνοντας οξυγόνο και λειτουργεί ως συμπλήρωμα οξυγόνου για τα φυτά.

Χρησιμοποιήστε το σε νερό ή σε φυτά,
Προσθήκη στο νερό να μουλιάσει τους σπόρους Θα είναι πολύ πιο υγιεινό, πιο ισχυρό και φυτρώνουν γρηγορότερα.
Ψεκάστε ΤΑ άρρωστα Φυτά που έχουν μύκητες Η μούχλα
ΧΡΗΣΗ προσόντων Ως ζιζανιοκτόνο, αλλά για να είναι αποτελεσματική θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε 10 % διάλυμα υπεροξειδίου.

4. Χρησιμοποιήστε το στην κουζίνα σας: Σκοτώνει σαλμονέλα και άλλα βακτήρια, ένα μπουκάλι ψεκασμού 50/50 νερού και υδρογόνου ανά οξειδίου

5. Χρησιμοποιήστε το στο μπάνιο σας: Είναι απολυμαντικό και δεν θα βλάψει το σηπτικό σύστημά σας, όπως κάνουν πολλά άλλα προϊόντα
Καθαρίστε ΤΗΝ τουαλέτα σας ΚΑΙ ΓΙΑ επιπλέον ΔΥΝΑΜΗ προσθέσετε κάποια μαγειρική Σόδα
Χρησιμοποιήστε Το ΓΙΑ ΝΑ καθαρίσετε σας ντους Η μπανιέρα, νεροχύτη και να σκοτώσουν τα μικρόβια.

19391-alata_590_b
ΑΝ Εχετε κάποιο Πρόβλημα μούχλας οπουδήποτε ΣΤΟ σπιτι ΘΑ πρέπει να χρησιμοποιήσετε το 5% υπεροξειδίου ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΑ υδρογόνου
Χρησιμοποιήστε ΓΙΑ ΝΑ Το καθαρίσετε πολυακουσμένα Καθρέφτες σας – χωρίς κηλίδες
6. Χρησιμοποιήστε το για να αντικαταστήσει τοξικές βαφές μαλλιών σας: υπεροξείδιο του υδρογόνου,  φυσικά τονίζει στα μαλλιά σας

Χρησιμοποιήστε 50/50 Νερού ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΑ ΣΕ υπεροξειδίου βρεγμένα Μαλλιά ΜΕΤΑ Από την ΕΝΑ ΚΑΙ ντους χτενίστε
ΘΑ προσθέσει Φυσικα Χωρίς τις τοξικές ουσίες Χημικές
ΘΑ φανεί Φυσικό, διότι αναδεικνύει σταδιακά και δεν είναι μια τέτοια δραστική αλλαγή

7. Χρησιμοποιήστε το πλυντήριο σας: Αντί των τοξικ, η χλωρίνη για να λευκαίνουν τα ρούχα σας

Προσθέστε 1 ΤΟΥ υπεροξειδίου φλιτζάνι ΣΕ Πλήρες φορτίο
Η ΓΙΑ ΜΙΑ κηλίδα αίματος ρίξτε Το απευθείας ΣΤΟ λερωμένο σημείο, αφήστε το για ένα λεπτό, στη συνέχεια τρίψτε και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο. 8. Χρησιμοποιήστε το για την υγεία σας: Θα καθαρίσει, θα σκοτώσει τα μικρόβια και τα βακτήρια, και να απολυμαίνονται.

Εάν έχετε ένα κρύο ή κόλπων πονοκέφαλο – γείτε πίσω το κεφάλι σας και βαλτε σπρέι στα ρουθούνια σας – βοηθήσει να σκοτώσει τα βακτήρια.
Εάν έχετε ένα τρομερό πονόδοντο – βάλετε ένα καπάκι υπεροξειδίου του 3% στο στόμα σας και κρατήστε το για 10 λεπτά αρκετές φορές την ημέρα. Θα μειώσει τον πόνο σε μεγάλο βαθμό.
Απολαύστε τις μολύνσεις ή περικοπές σε υπεροξείδιο του 3% για 5 -10 λεπτά αρκετές φορές την ημέρα.
Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε τα χέρια σας θα σκοτώσει τα μικρόβια και είναι πολύ πιο ασφαλές για το σώμα σας από τη χρήση αυτών των αντι-βακτηριακ.ο χέρι

  9. Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε το φαγητό: Πάντα προτείνουμε να τρώνε βιολογικά αλλά θα πρέπει επίσης να καθαρίζονται – Δεν χρειάζεται να αγοράσουν ακριβά καθαριστικά προϊόντα.oxizese-

Προσθέστε ένα τέταρτο έως ένα μισό φλυτζάνι του υπεροξειδίου σε ένα νεροχύτη γεμάτο με νερό και πλύνετε τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά για την εξάλειψη των μικροβίων.
Το υπεροξείδιο του υδρογόνου θα βοηθήσει επίσης να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των προϊόντων σας (φρούτα και λαχανικά) και να διατηρήσουν τους φυσικά – Προσθήκη υπεροξειδίου του υδρογόνου 3 τοις εκατό σε 1 λίτρο νερού σε ένα μπουκάλι ψεκασμού – ψεκάστε απευθείας σε κάθε προϊόν για να σκοτώσει τα βακτήρια και θα βοηθήσει επίσης για τη διατήρησή τους, φυσικά. 10. Χρησιμοποιήστε το υπεροξείδιο του υδρογόνου για να καθαρίσει να αποστειρώσει, για απολύμανση, αφαιρεί τις οσμές οπουδήποτε στο σπίτι σας:

Συνδυάστε 1, σημ. από 3 τοις εκατό υπεροξειδίου του υδρογόνου με 1 γαλόνι ύδατος. Ρίξτε σε ένα υγραντήρα ή ατμόπλοιο και να τρέξει ως συνήθως για να καθαρίσετε το εσωτερικό του.
Ένας Θεός ξέρει μόνο πόσα μικρόβια που συσσωρεύονται στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας – Βρέξτε ένα βαμβάκι με υπεροξείδιο του υδρογόνου 3 τοις εκατό και να τρέξει κατά μήκος του πληκτρολογίου του ΓΙΑ σας Υπολογιστή ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ καθαρισμό ΓΙΑ ΜΙΑ μυρωδιά  Λύση – 1 λίτρο υπεροξειδίου του υδρογόνου 3%, 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα, 1 κουταλιά της σούπας. υγρό σαπούνι πιάτων, για τέταρτο νερό – αυτό το φίλτρο αλλάζει καθιστώντας την άοσμη. Υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι πραγματικά ένα μικρό μπουκάλι που κανένα σπίτι δεν θα πρέπει να και μπορεί να αγοραστεί σχεδόν οπουδήποτε από το τοπικό φαρμακείο σας. Θα κοστίσει περίπου ελάχιστα
Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι μη τοξικό για τους ανθρώπους, τα φυτά, τα ζώα οικιακά, και της γης.

πηγη

.http: //organic4greenlivings.com/

διαβασε ακομα στο bioathens
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΞΥΖΕΝΕ;
ΟΞΥΖΕΝΕ..Η Άγνωστη ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥΖΕΝΕ;
ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

Related posts: