ΑΥΞΗΣΕ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ

Μπανάνες

Οι μπανάνες περιέχουν βρομελίνη που είναι ένα ένζυμο που ελέγχει τις  ορμόνες του φύλου. Οι μπανάνες περιέχουν επίσης βιταμίνη Α, Β1 και C. Αυτές οι βιταμίνες προωθούν την παραγωγή σπέρματος, αλλά και να μπορέσει το σώμα  να βελτίωση  την αντοχή του.

Σκούρες σοκολάτες

Η σκούρα σοκολάτα περιέχει ένα ενεργό συστατικό που είναι γνωστό ως L-αργινίνη HCL. Αυτό βοηθά στην αύξηση του όγκου του σπέρματος ,επίσης αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Η κατανάλωση μαύρης σοκολάτας μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες  να  έχουν καλύτερους οργασμούς.

Σκόρδο

Το σκόρδο είναι πλούσιο σε allicin που βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Αυτό με τη σειρά του προάγει την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα και ενισχύει τα σπερματοζωάρια. Το σκόρδο περιέχει επίσης βιταμίνη Β6 και το σελήνιο το οποίο ελέγχει την έκκριση των ορμονών του φύλου και μειώνει τη βλάβη του σπέρματος.

Ρόδια

Είναι πλούσια σε ένα αντιοξειδωτικό που μειώνει malondialidehyde η οποία είναι υπεύθυνη για την καταστροφή των σπερματοζωαρίων. Η κατανάλωση  με ρόδια σε τακτική βάση μπορεί να βοηθήσει το σώμα στη δολοφονία των ελευθέρων ριζών, αλλά και στη βελτίωση του δυναμικού των σπερματοζωαρίων.

 

Βοδινό κρέας

Το Βόειο κρέας περιέχει ψευδάργυρο που προστατεύει τα σπερματοζωάρια από την επίδραση των ελεύθερων ριζών.Ο Ψευδάργυρος εμποδίζει επίσης τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνα. Έτσι προωθεί επίσης την λίμπιντο.

 Καρύδια

Είναι πλούσιοι σε αργινίνη η οποία βοηθά στην αύξηση του όγκου του σπέρματος και επίσης προάγει την παραγωγή,έχουν  ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που προωθούν την κυκλοφορία του αίματος στο πέος. Τα καρύδια είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και προστατεύουν τον οργανισμό από διάφορες ασθένειες.

Σπανάκι

Το σπανάκι είναι πλούσιο σε φολικό οξύ ,αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Το φολικό οξύ είναι επίσης υπεύθυνο για την ενίσχυση τους, καθώς και την αύξηση της κινητικότητας τους.

Φρουτοσαλάτα

Φρούτα όπως φράουλες, τα πορτοκάλια και τα κεράσια περιέχουν πολλά αντιοξειδωτικά. Εμποδίζουν τη βλάβη του σπέρματος και αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Τα φρούτα είναι επίσης πλούσια σε φυλλικό οξύ, το οποίο ενισχύει τα σπερματοζωάρια. Τα αντιοξειδωτικά στα φρούτα βοηθούν στη δολοφονία των ελεύθερων ριζών και έτσι προστατεύουν τα σπερματοζωάρια. Τα φρούτα είναι πλούσια πηγή βιταμίνης C, η οποία αποτρέπει τη συσσώρευση του σπέρματος. Αυτό με τη σειρά του προωθεί την κινητικότητα και βελτιώνει την πιθανότητα γονιμοποίησης.

Αυγό

Θα βοηθήσει στην προώθηση της γονιμότητας και την αύξηση του αριθμού σπερματοζωαρίων. Τα αυγά περιέχουν βιταμίνη Ε που προλαμβάνει τον εκφυλισμό των ιστών από τους όρχεις. Τα αυγά είναι επίσης πλούσια σε αντιοξειδωτικά που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύουν τα κύτταρα.

 Νερό

Πίνοντας άφθονο νερό μπορεί να βοηθήσει το σώμα στην αύξηση  των σπερματοζωαρίων. Βοηθά στη βελτίωση της λειτουργίας των σπερματοζωαρίων.

Αυτά τα τρόφιμα είναι επίσης ικανά να βελτιώσουν την γονιμότητα.

myhealthtips.in/

Related posts: