«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ JOHN HOPKINS»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Μια  είδηση  που κυκλοφορεί από το 2004 σχετικά με τα πλαστικά δοχεία, μπουκάλια,  υποστηρίζοντας ότι απελευθερώνει διοξίνες που προκαλούν καρκίνο και δεν εκδόθηκε από το Johns Hopkins.

Περισσότερες πληροφορίες από το Johns Hopkins Bloomberg Σχολή Δημόσιας Υγείας .

 

Παραδοσιακές θεραπείες, όπως η χειρουργική επέμβαση,η χημειοθεραπεία και η ακτινοθεραπεία.

Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι τα εκατομμύρια των επιζώντων του καρκίνου στις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα που είναι ζωντανοί λόγω αυτών των θεραπειών. Αναγνωρίζουμε ότι οι θεραπείες δεν λειτουργούν σε κάθε ασθενή, ή μερικές φορές να λειτουργήσει για λίγο και στη συνέχεια να σταματήσει να λειτουργούν,  υπάρχουν ορισμένες μορφές καρκίνου που είναι πιο δύσκολο να θεραπευθούν από τους άλλους . Τα προβλήματα αυτά είναι το επίκεντρο της εν εξελίξει της έρευνας για τον καρκίνο.

Δηλώσεις:

Ο καθένας έχει καρκινικά κύτταρα
Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα καταστρέφει τα καρκινικά
Ο καρκίνος προκαλείται από διατροφικές ελλείψεις και τα συμπληρώματα θα τα διορθώσουμε,
Η χημειοθεραπεία και η ακτινοθεραπεία Harms φυσιολογικά κύτταρα. Χειρουργική επέμβαση προκαλεί καρκίνο να εξαπλωθεί
Καρκίνοι Feed για ορισμένα τρόφιμα
Ο καρκίνος είναι μια ασθένεια του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος
Oxygen σκοτώνει καρκινικά κύτταρα

Ο καθένας έχει καρκινικά κύτταρα

Η αλήθεια: Ο καρκίνος είναι μια γενετική νόσος που προκαλείται από μια ποικιλία μεταλλάξεων και τροποποιήσεων είτε την κληρονόμησαμε από τους γονείς μας ή, πιο συχνά,τα απέκτησε την πάροδο του χρόνου λόγω της περιβαλλοντικής έκθεσης και συμπεριφορές, όπως το κάπνισμα και η κακή διατροφή. Αυτές οι αλλαγές απενεργοποιήσετε τους σημαντικούς ρυθμιστές της ανάπτυξης των κυττάρων που επιτρέπει στα κύτταρα να διαιρούνται συνεχώς ανεξέλεγκτα, εξηγεί ο Luis Diaz , ένας γιατρός-επιστήμονας στο Ludwig Κέντρο για τον Καρκίνο Γενετικής στο Kimmel Cancer Center στο Johns Hopkins. Αυτό το είδος της κυτταρικής ονομάζεται κακοήθεια ή καρκινικό κύτταρο. Μεταξύ των τρισεκατομμύρια των κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα, αναπόφευκτα ο καθένας έχει κάποια ανώμαλη ή άτυπα κύτταρα που διαθέτουν μερικά από τα χαρακτηριστικά των καρκινικών κυττάρων, τα περισσότερα θα τα επιλύσουν οι ίδιοι και ποτέ δεν θα τα οδηγήσει σε καρκίνο, λέει Diaz.

Δεν υπάρχει ενιαίο ή πρότυπο τεστ για τον καρκίνο. Υπάρχουν τρόποι για την εξερεύνηση  για ορισμένες μορφές καρκίνου με εξετάσεις όπως η κολονοσκόπηση για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, η μαστογραφία για τον καρκίνο του μαστού, PSA για τον καρκίνο του προστάτη, και το τεστ Παπανικολάου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, αυτές οι δοκιμές μπορούν να ανιχνεύσουν καρκίνους σε ένα πολύ πρώιμο και θεραπεύσιμο στάδιο. Για πολλές μορφές καρκίνου, επί του παρόντος δεν υπάρχουν έλεγχοι, και έχουν διαγνωστεί όταν αρχίζουν να προκαλούν συμπτώματα.

 

  Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα καταστρέφει τα καρκινικά?

Η αλήθεια: Όταν πρόκειται για τον καρκίνο και το ανοσοποιητικό σύστημα, δεν είναι θέμα ισχυρό ή αδύναμο ανοσοποιητικο, όπως η φανταστική έκθεση  που το υποστηρίζει, .«Το ανοσοποιητικό σύστημα απλά δεν αναγνωρίζει τον καρκίνο. Στην πολυπλοκότητά του, το καρκινικό κύτταρο έχει μάθει  πως να συγκαλύψει το ίδιο από  το ανοσοποιητικό σύστημα ως ένα φυσιολογικό, υγιές κύτταρο. Κύτταρα μολυσμένα με ιούς ή βακτήρια στέλνουν σήματα κινδύνου ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος σε δράση. Όμως τα καρκινικά κύτταρα όχι. Εξηγεί Elizabeth Jaffee , συν-διευθυντής της ανοσολογίας του καρκίνου και κορυφαίος ειδικός για τον καρκίνο και το ανοσοποιητικό σύστημα. » Από την αποκρυπτογράφηση των μεθόδων που χρησιμοποιουν τα καρκινικά κύτταρα  για να τα  κάνουν τα αόρατα για το ανοσοποιητικό σύστημα, και η ομάδα Jaffee έχουν αναπτύξει εμβόλια καρκίνου που έχουν προκαλέσει επιτυχώς ανοσολογικές αντιδράσεις κατά του καρκίνου του προστάτη , καρκίνο του παγκρέατος , της λευχαιμίας , και πολλαπλό μυέλωμα .

 Η αλήθεια : Οι διατροφικές συνήθειες και επιλογές στον τρόπο ζωής, όπως το κάπνισμα, θα συμβάλει στην ανάπτυξη πολλών ανθρώπινων καρκίνων, λέει ο Johns Hopkins Kimmel Cancer Κέντρο William Nelson . Οι ειδικοί μας συνιστούν μια ισορροπημένη διατροφή ως ένας τρόπος για τη μείωση του κινδύνου καρκίνου. Όσον αφορά τα συμπληρώματα, επισημαίνει ότι ενώ μπορεί να βοηθήσει στις ανεπάρκειες βιταμινών, αν λαμβάνοντας δόσεις πάνω από ό, τι χρειάζεται το σώμα δεν παρέχει κανένα πρόσθετο όφελος.

Η χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία βλάπτει τα φυσιολογικά κύτταρα. Χειρουργική επέμβαση προκαλεί τον καρκίνο να εξαπλωθεί?

Η αλήθεια: Η χημειοθεραπεία και η ακτινοθεραπεία σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα με αξιοσημείωτη επιλεκτικότητα, λέει ο Nelson. Υπάρχουν κάποιες προσωρινές και αναστρέψιμες παρενέργειες σε θεραπείες του καρκίνου, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας των μαλλιών και  o χαμηλός αιματοκρίτης. Ο περιορισμός και η διαχείριση αυτών των ανεπιθύμητων ενεργειών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της θεραπείας.

Η χειρουργική επέμβαση είναι η πρώτη γραμμή της θεραπείας για πολλούς τύπους καρκίνου. Δεν προκαλεί καρκίνο η να εξαπλωθεί.Ο  Καρκίνος θα εξαπλωθεί σε άλλους ιστούς και όργανα,  και τα καρκινικά κύτταρα να ξεφύγουν από τον αρχικό όγκο και να ταξιδεύουν μέσω του αίματος σε άλλα μέρη του σώματος.
 Καρκίνοι μέσω  ορισμένων τροφίμων?

 

Η αλήθεια: Η προϋπόθεση είναι ότι τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ορισμένα τρόφιμα, και εάν ένα άτομο απέχει από την κατανάλωση αυτών των τροφίμων, ο καρκίνος θα πεθάνει. Σύμφωνα με τους ειδικούς μας, η κακή διατροφή και η παχυσαρκία σχετίζεται με την κακή διατροφή είναι ένας παράγοντας κινδύνου για την ανάπτυξη του καρκίνου. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ορισμένα τρόφιμα μεταβάλλουν το περιβάλλον ενός υπάρχοντος καρκίνου, σε κυτταρικό επίπεδο, και να προκαλέσει είτε να πεθάνει ή να αναπτύσσεται.

Οι όγκοι που παράγουν βλέννα, η βλέννα γίνεται από έναν όγκο δεν προκύπτει από την κατανάλωση γάλακτος.

Το λιγότερο κρέας, ενώ μια καλή επιλογή για την πρόληψη του καρκίνου ,ομως δεν απελευθερώσει τα ένζυμα για να επιτεθούν στα καρκινικά κύτταρα, εξηγεί για την πρόληψη του καρκίνου και ειδικός έλεγχος Elizabeth Platz.

Η μετριοπάθεια είναι το κλειδί, λέει η Platz. Ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής,η ζάχαρη, το αλάτι,το  γάλα, ο καφές, τσάι, κρέας και σοκολάτας τα τρόφιμα αυτά τα θέτει υπό αμφισβήτηση, λέει. Η πραγματική ανησυχία με πολλά από αυτά, ιδιαίτερα της ζάχαρης, είναι ότι προσθέτει θερμίδες σε μια διατροφή και μπορεί να οδηγήσει σε παχυσαρκία, και η παχυσαρκία είναι ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου για τον καρκίνο. Μια ισορροπημένη και θρεπτική διατροφή, ένα υγιές βάρος, η σωματική δραστηριότητα και η αποφυγή των οινοπνευματωδών ποτών μπορεί να αποτρέψει το ένα τρίτο των καρκίνων.Η Platz συστήνει την κατανάλωση τουλάχιστον πέντε μερίδων φρούτων και λαχανικών την ημέρα και τον περιορισμό  σε κόκκινα και επεξεργασμένα κρέατα, όπως τα χοτ ντογκ.

Αρκετοί ειδικοί  στοJohns Hopkins που συμμετείχαν  στο Παγκόσμιο Ταμείο Έρευνας για τον Καρκίνο – Αμερικανικό Ινστιτούτο Έρευνας για τον Καρκίνο έκθεση τροφίμων,για την  διατροφή, την σωματική άσκηση, και την πρόληψη του καρκίνου: Μια παγκόσμια προοπτική , η οποία δημοσιεύθηκε τον Νοέμβριο του 2007, η οποία θεωρείται από τους εμπειρογνώμονες πρόληψης του καρκίνου για να είναι ένα έγκυρη πηγή πληροφοριών σχετικά με τη διατροφή, τη φυσική δραστηριότητα και τον καρκίνο.

Οι συστάσεις τους για την πρόληψη του καρκίνου και για την καλή υγεία σε γενικές γραμμές είναι:

Να είστε όσο το δυνατόν πιο λυτοί, χωρίς να γίνετε λιποβαρής.
Να είστε σωματικά δραστήριοι για τουλάχιστον 30 λεπτά κάθε μέρα.
Αποφύγετε τα ζαχαρούχα ποτά.

Περιορίστε την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε ενέργεια (ιδιαίτερα επεξεργασμένα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, ή χαμηλή σε φυτικές ίνες, ή υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος).
Τρώτε περισσότερα από μια ποικιλία από λαχανικά, φρούτα, δημητριακά ολικής αλέσεως και όσπρια, όπως τα φασόλια.
Περιορίστε την κατανάλωση κόκκινου κρέατος (όπως μοσχάρι, χοιρινό και αρνί) και αποφύγετε τα επεξεργασμένα κρέατα.
Εάν καταναλώνονται σε όλα, να περιορίσει αλκοολούχα ποτά σε 2 για τους άνδρες και 1 για τις γυναίκες την ημέρα.
Περιορίστε την κατανάλωση αλμυρών τροφίμων και των μεταποιημένων τροφών με αλάτι (νάτριο).
Μην χρησιμοποιείτε συμπληρώματα για την προστασία κατά του καρκίνου.
Οι ειδικοί μας συστήνουν ότι οι άνθρωποι να ικανοποιούν τις διατροφικές ανάγκες τους μέσα από τις επιλογές των τροφίμων τους. Αν και τα συμπληρώματα βιταμινών μπορεί να είναι χρήσιμη σε άτομα με διατροφικές ελλείψεις, τα στοιχεία δείχνουν ότι τα συμπληρώματα πάνω από αυτό το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει παρέχει κανένα πρόσθετο όφελος για την υγεία.

Ο καρκίνος είναι μια ασθένεια του μυαλού, του σώματος, και του Πνεύματος

Η αλήθεια: Ο καρκίνος είναι μια ασθένεια που προκαλείται από γενετικές αλλοιώσεις. Πολλές φορές, αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν μέσα από τις δικές μας συμπεριφορές όπως το κάπνισμα τσιγάρων,η κακή και μη ισορροπημένη διατροφή, η έκθεση του ιού, και τα ηλιακά εγκαύματα, λέει η πρόληψη του καρκίνου και ειδικός έλεγχος John Groopman .

Πώς το άγχος, την πίστη, και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό άγνωστο. Θα θέλαμε οι άνθρωποι να είναι ευτυχισμένοι, με αγάπη, και χωρίς άγχος, απλά επειδή είναι ένας ωραίος τρόπος για να ζήσουν και να συμβάλει σε μια συνολική αίσθηση ευεξίας, λέει η Platz. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη, ωστόσο, ότι ένα πρόσωπο εμποδίζει ή προκαλεί καρκίνο με βάση την κατάσταση του ή της το μυαλό.

Παρόλα αυτά, καταλαβαίνουμε ότι μια διάγνωση του καρκίνου μπορεί να κάνει τους ασθενείς και οι οικογένειες αισθάνονται αγχωμένοι και ανήσυχοι, και αυτά δεν είναι ευχάριστα συναισθήματα. Έτσι, προσφέρουμε εκτεταμένες υπηρεσίες του ασθενούς και της οικογένειας , συμπεριλαμβανομένου ενός συμβουλευτικού κέντρου καρκίνου , ο πόνος και το πρόγραμμα παρηγορητικής φροντίδας , εφημέριος υπηρεσίες και ένα παρεκκλήσι διαλογισμού , ένα κέντρο αποκατάστασης της εικόνας , και η τέχνη της θεραπείας τέχνης και μουσικό πρόγραμμα .

 

Το οξυγονο σκοτώνει καρκινικά κύτταρα

Η αλήθεια: η Platz συνιστά τακτική άσκηση ως μέρος κάθε υγιούς τρόπου ζωής, αλλά λέει ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η βαθιά αναπνοή ή όσοι λαμβάνουν θεραπεία με οξυγόνο προλαμβάνει τον καρκίνο.

Στην ιστοσελίδα της, η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία περιλαμβάνει την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη θεραπεία οξυγόνου, «Τα διαθέσιμα επιστημονικά στοιχεία δεν στηρίζουν τους ισχυρισμούς ότι η τοποθέτηση χημικών ουσιών που απελευθερώνουν οξυγόνο στο σώμα ενός ατόμου είναι αποτελεσματική στη θεραπεία του καρκίνου. Μπορεί ακόμη να είναι επικίνδυνο. Υπήρξαν αναφορές για θανάτους ασθενών από τη μέθοδο αυτή.

πηγη

Επικοινωνία:
Johns Hopkins Kimmel Cancer Κέντρο
Γραφείο Δημοσίων Υποθέσεων
410-955-1287

Related posts:

test