ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ESSIAC ΤΣΑΙ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Essiac τσάι, η αντικαρκινική θεραπεία
Essiac είναι μια θεραπεία του καρκίνου που αναπτύχθηκε από μια καναδική νοσοκόμα, Renée Ταμείο (1888-1978). Υποστήριξε το 1922 ασθενείς με καρκίνο του μαστού είχαν θεραπευτεί με μια παραδοσιακή Native American θεραπευτή στο Οντάριο.

Χιλιάδες ασθενείς, καθώς υποβλήθηκαν σε θεραπεία με αυτό το μείγμα βοτάνων, οι περισσότερα από αυτούς στην Κλινική Bracebridge στο Οντάριο. Ενώ αυτή η κλινική έκλεισε το 1942, η διαμάχη Essiac σιγοβράζει εδώ και χρόνια. Charles Brusch, MD – γιατρός Προέδρου Τζον Κένεντι – φέρεται να έχει δηλώσει ότι για «θεραπείες του καρκίνου» Essiac. Το Essiac δεν μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα είτε στις ΗΠΑ ή τον Καναδά. Ωστόσο, μια εταιρεία στο Οντάριο επιτρέπεται να παρέχει την καναδική Essiac σε ασθενείς υπό μία ειδική διάταξη με αξιωματούχους της υγείας εκεί.

Ορισμένες εταιρείες πωλούν «πρωτότυπο» Essiac σε μορφή τσαγιού, αλλά η αυθεντικότητα μερικών από αυτούς τους τύπους είναι αμφίβολη. Από Essiac είναι τώρα μια πολύ γνωστή θεραπεία, είναι σημαντικό να επισημάνω ότι, ενώ Ταμείο παρείχε τα βότανα από το στόμα, τα περισσότερα με μεγαλύτερη επιτυχία φαίνεται να εμπλέκονται στην ενέσιμη μορφή των βοτάνων. Θα είναι προφανώς πιο ισχυρό και ταχείας δράσης, αν χορηγείται σε αυτόν τον τρόπο.

«Θαυματουργό φάρμακο» Ρενέ του Cassie

Πολλοί χρήστες του Essiac πιστεύουν ότι το Essiac μπορεί και βελτιώσει την ικανότητα του σώματος να καταπολεμά τον καρκίνο και ότι Essiac είναι αποτελεσματικό στη μείωση των παρενεργειών της χημειοθεραπείας και της θεραπείας ακτινοβολίας. Οι χρήστες έχουν αναφέρει ότι με τη μείωση χημειοθεραπεία / ακτινοβολία παρενέργειες, είναι πολύ καλύτερα σε θέση να χειριστούν την πλήρη πορεία της θεραπείας τους Το 1937, ο Δρ Έμα Κάρσον πέρασε 24 ημέρες στην κλινική για επιθεώρηση σε Bracebridge Οττάβα, Κατά τον έλεγχο 400 περιπτώσεις ασθενών με καρκίνο, δήλωσε: «Η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών Μις Ταμείο ήταν σε ανίατη κατάσταση Τα πραγματικά αποτελέσματα από Essiac θεραπείες και την ταχύτητα της επισκευής. ήταν απολύτως θαυμάσια «.

Τα τέσσερα βασικά συστατικά του Essiac:

• Κολλιτσίδα (Arctium lappa).

• Ινδικό ραβέντι (Rheum palmatum): Το φυτό αυτό έχει αποδειχθεί να έχει δραστηριότητα κατά του όγκου στο σάρκωμα (37-δοκιμή σύστημα). Ορισμένες χημικές ουσίες στην ινδική ραβέντι, όπως aloe emodin, κατεχίνες, και Rhein έχουν επιδείξει δράση κατά του όγκου σε συστήματα σε δοκιμών σε ζώα.

• Sorrel: Αλόη emodin, απομονωμένη από οξαλίδα, δείχνει «σημαντική δραστηριότητα αντιλευχαιμική.» • Slippery Elm: ολισθηρό φτελιά περιέχει βήτα- σιτοστερόλη και ένας πολυσακχαρίτης, οι οποίες έχουν δείξει αντικαρκινική δράση. Σύμφωνα με τους φορείς της η πιο γνωστή εκδοχή του τύπου: «τα τέσσερις βότανα έχουν ομαλοποίηση των συστημάτων του σώματος, καθαρίζοντας το αίμα, την προώθηση της επισκευής των κυττάρων και βοηθά αποτελεσματικά και αφομοίωση αποβολής. Όταν συνδυάζονται, οι ξεχωριστές ευεργετικές επιδράσεις » Δεν υπάρχει αμφιβολία, στην εποχή των $ 150.000 μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών, το Essiac γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.

Συστατικά: Αναμίξετε τα βότανα μαζί πάρα πολύ καλά. Χρησιμοποιήστε 1 φλιτζάνι μείγμα βοτάνων ανά 2 λίτρα αποσταγμένο νερό . ΤΟ αυθεντικές και πρωτότυπες Essiac FORMULA ΤΕΑ 6 ½ φλιτζάνια ρίζα κολλιτσίδα (κομμένα)

1 κιλό πρόβειο οξαλίδα βότανο σε σκόνη 1/4 κιλό ολισθηρό Φτελιά σκόνη φλοιού

1 ουγκιά της τουρκικής ρίζα ραβέντι σκόνη

Αναμίξετε τα υλικά αυτά είναι καλά και να αποθηκεύουν σε γυάλινο βάζο σε σκοτεινό ντουλάπι (ξηρά.) Πάρτε μια μεζούρα, χρησιμοποιήστε 1 ουγγιά του μείγμα βοτάνων σε 32 ουγγιές του νερού ανάλογα με το ποσό που θέλετε να κάνετε.

Χρησιμοποιώ 1 φλιτζάνι από το μείγμα σε 8 x 32 = 256 ουγγιές του νερού. Βράζουμε σκληρά για 10 λεπτά (καλύπτονται) τότε κλείστε τη θερμότητα, αλλά αφήνουν να κάθεται σε ΜΙΑ ζεστή πλάκα μέσα σε μια νύχτα (καλύπτονται). πρωί αφήνεται να κατακαθίσει για μερικά λεπτά, στη συνέχεια με σήτα σε αποστειρωμένα μπουκάλια να καθίσει να κρυώσει . Φυλάσσεται σε δροσερό σκοτεινό ντουλάπι. Πρέπει να είναι στο ψυγείο, όταν άνοιξη

Αυτή η συνταγή πρέπει να ακολουθηθεί ακριβώς όπως είναι γραμμένο. Χρησιμοποιώ ένα γρανίτη διατήρηση βραστήρα (10 – 12 QTS), 8 ουγκιών μεζούρα, μικρό χωνί και σήτα για να γεμίσει μπουκάλια.

πηγη

http://www.huldaclarkzappers.com/

 

διαβασε στο bioathens
ΚΑΝΝΑΒΗ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ AIDS ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ
ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΜΟΥ…
ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ?
ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΠΟΡΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Related posts:

test