ΑΠΑΛΛΑΞΟΥ ΑΠΟ ΚΡΥΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ-ΠΟΝΟΥΣ ΚΟΛΠΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΑΣΑΖ

Πώς να κάνετε μασάζ δάχτυλά σας για να απαλλαγείτε από κρύο, πονόλαιμος, ανακουφίσει Πονοκέφαλος & Πόνος στους κόλπους
& Πόνος στα ιγμόρεια

 

Κατά τη διάρκεια της ημέρας  απολαύσετε την αρχαία τέχνη του βελονισμού, και γρήγορα θα ανακουφίσει το άγχος και την πρόληψη και την αντιμετώπιση πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της γρίπης και του κρυολογήματος.

Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσει μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να ασκήσετε πίεση σε μια συγκεκριμένη περιοχή του χεριού και να ανακουφίσει πονόλαιμο, βήχα, καταρροή και πόνο.

Σε αντίθεση με το βελονισμό, όπου θα πρέπει να πάρετε βελόνες να εισαγεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός σας,ο βελονισμός καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια, και έχει μια διεγερτική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα.

Και μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας.

Βήμα πρώτο: Χαλαρώστε

Πριν ξεκινήσετε, νιώστε άνετα σε μια καρέκλα ή πολυθρόνα.

Ζεστάνετε τα χέρια σας καλά, τρίβοντας μαζί για περίπου ένα λεπτό, για να αυξήσει την ενέργεια και να καταστούν πιο ευαίσθητα.
Πιάστε το αντίθετο χέρι και τοποθετήστε τα χέρια σας στους μηρούς σας.
Ξεκινήστε την τόνωση της επιθυμητό σημείο βελονισμού.
Εάν αισθανθείτε οποιοδήποτε πόνο κατά τη διάρκεια του μασάζ, μην ξεχάσετε να εισπνέετε και να εκπνέετε αργά και βαθιά.
Ποια περιοχή των δακτύλων σας για να κάνετε μασάζ;

how-to-massage-your-fingers-to-get-rid-of-cold-sore-throat-relieve-headache-pain-in-the-sinuses

Κρύο : μασάζ το πρώτο τμήμα του άκρου του αντίχειρά σας, να τονώσει τη μύτη και το λαιμό.

Αυτό το είδος του μασάζ ανακουφίζει τα αναπνευστικά προβλήματα και δυσκολίες στην κατάποση, ρινική συμφόρηση, βήχας.

Πονόλαιμος (φαρυγγίτιδα και λαρυγγίτιδα): Τόνωση το κάτω μέρος του αντίχειρα, για την ανακούφιση από πονόλαιμο, δυσκολία στην κατάποση, βραχνάδα και άλλα συμπτώματα.

Πόνος στα ιγμόρεια και ιγμορίτιδα: τα σημεία που αντιστοιχούν στις κοιλότητες κόλπων βρίσκονται στις άκρες όλων των τεσσάρων δακτύλων πλην του αντίχειρα. Τρίψτε τα σημεία αυτά όσο πιο κοντά μπορείτε να τις άκρες των νυχιών.

Αυτό ανακουφίζει τον πόνο στο ιγμόρεια, κεφαλαλγία, ζάλη, αίσθημα πίεσης στο κεφάλι, βουλωμένη μύτη και δυσκολία στην αναπνοή και διεγείρει επίσης την έκκριση βλέννας.

Γρίπη: ασκήσετε πίεση στα μαξιλάρια όλων των δακτύλων.

Αυτό ανακουφίζει από τον πόνο στους μυς και ολόκληρο το σώμα, και προσφέρει μια χαλαρωτική και καταπραϋντική δράση.

Για καλύτερο αποτέλεσμα, κάνετε απαλό μασάζ στο ευαίσθητο δέρμα ανάμεσα στα δάχτυλα, καθώς αυτό διεγείρει το λεμφικό σύστημα.

Θα προωθήσει επίσης την απομάκρυνση της περίσσειας υγρών και των τοξινών από το σώμα.

Πώς  η πιεσοθεραπεία  θα βοηθήσει το σώμα σας;

Acupressure  (μασαζ)έχει πολλές συνέπειες για το σώμα:

Πρόληψη: Εφαρμόζοντας την τακτική πίεση στα βασικά σημεία βελονισμού βοηθά στη διατήρηση της καλής υγείας και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη και την ανάπτυξη ορισμένων ασθενειών
Διαγνωστικά αποτέλεσμα: Μεγάλη δυσφορία ή πόνο ενώ πιέζετε ορισμένα σημεία μπορεί να υποδεικνύει ένα άλλο πρόβλημα, που σχετίζεται με τη λειτουργία του συγκεκριμένου οργάνου
Θεραπευτική δράση: Συστηματική και τακτική διέγερση μπορεί να βελτιώσει τη γενική υγεία
Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του βελονισμού είναι η ικανότητά της να ανακουφίσει την ένταση, γιατί η πίεση σε ορισμένα σημεία επηρεάζει άμεσα χαλάρωση και αποκαθιστά την ισορροπία του σώματος.

Η γενική κατάσταση του οργανισμού βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό, επειδή το μασάζ διεγείρει την κυκλοφορία του οξυγόνου και της ροής.

Αυτό διεγείρει την δημιουργία της λέμφου η οποία ρυθμίζει την αποβολή των επιβλαβών ουσιών από το σώμα και επηρεάζει τη δημιουργία των ανοσοκυττάρων.

Η εφαρμογή του βελονισμού διεγείρει την έκκριση των ουσιών στον οργανισμό που προκαλούν πόνο.

Επίσης, μπορεί να εξαλείψει τυχόν μπλοκαρίσματα στη ροή της ενέργειας της ζωής, και έτσι βοηθά το σώμα να ξεκινήσει της αυτο-ίασης διαδικασία .

Ως εκ τούτου, προσπαθήστε να βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αυτό το αρχαίο δώρο. Είναι απλό και ανέξοδο, και το σώμα σας θα είναι περισσότερο από ευγνώμονες.

πηγη

http://www.healthyfoodhouse.com/how-to-massage-your-fingers-to-get-rid-of-cold-sore-throat-relieve-headache-pain-in-the-sinuses/#sthash.L0S5Y1Rl.dpuf

Related posts: