ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

 

Έτσι, εδώ είναι 5 απλές, αλλά πολύ αποτελεσματικές ασκήσεις:

1.Sumo.

Σταθείτε ίσια, χαλαρώστε τους ώμους σας. Εύκολα κάντε μια  θέση οκλαδόν, που αντιστέκονται στα χέρια στα γόνατα. Μείνετε σε μια τεταμένη θέση για 15 δευτερόλεπτα. 10 επαναλήψεις θα είναι αρκετό.

Sumo

2.Buddha .

Κάντε ρηχά καταλήψεις, και να θέσετε τις παλάμες σας μαζί. Νιώστε την ένταση στην πλάτη και τα χέρια. Αυτή η άσκηση βελτιώνει την ευθεία στάση. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ρίξει το κεφάλι σας προς τα κάτω Επαναλάβετε 10 φορές.

buda

Άλογο.
Τοποθετήστε τα πόδια όσο το δυνατόν ευρύτερα και να σκύψετε, απλώστε τα χέρια σας  και να τεντώσετε Επιστροφή στην αρχική θέση, κατ ‘ευθείαν το σώμα σας. Κάνετε 10 επαναλήψεις.

konj

Μπαλέτο.
Βρείτε ένα κατάλληλο μέρος για να κλίνεται επάνω, η πλάτη της καρέκλας θα ταιριάξει τέλεια. Πάρτε τη θέση από την προηγούμενη άσκηση. Τώρα, το ίσιωμα το σώμα σας, κρατήστε την καρέκλα και να ρίξετε τα πόδια προς τη μία πλευρά. Θα πρέπει να αισθανθείτε τους μυς των εσωτερικών μηρών

balet

Wire .
Lean πίσω στην πλάτη της καρέκλας, ισιώστε το σώμα. Σταθείτε στις μύτες των ποδιών σας. Κρατήστε σε αυτή τη θέση για ένα λεπτό.

zica

 

Αυτές οι ασκήσεις έχουν δημιουργηθεί για τις γυναίκες που  δεν διαθέτουν αρκετό χρόνο για τον αθλητισμό.

. Αξίζει να το δοκιμάσετε

πηγη!http://goodmorningcenter.com/5-simple-but-very-effective-exercises-that-you-can-practice-%D0%B0nywhere-you-want/

Related posts: