Έτσι, εδώ είναι 5 απλές, αλλά πολύ αποτελεσματικές ασκήσεις:

1.Sumo.

Σταθείτε ίσια, χαλαρώστε τους ώμους σας. Εύκολα κάντε μια  θέση οκλαδόν, που αντιστέκονται στα χέρια στα γόνατα. Μείνετε σε μια τεταμένη θέση για 15 δευτερόλεπτα. 10 επαναλήψεις θα είναι αρκετό.

Sumo

2.Buddha .

Κάντε ρηχά καταλήψεις, και να θέσετε τις παλάμες σας μαζί. Νιώστε την ένταση στην πλάτη και τα χέρια. Αυτή η άσκηση βελτιώνει την ευθεία στάση. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ρίξει το κεφάλι σας προς τα κάτω Επαναλάβετε 10 φορές.

buda

Άλογο.
Τοποθετήστε τα πόδια όσο το δυνατόν ευρύτερα και να σκύψετε, απλώστε τα χέρια σας  και να τεντώσετε Επιστροφή στην αρχική θέση, κατ ‘ευθείαν το σώμα σας. Κάνετε 10 επαναλήψεις.

konj

Μπαλέτο.
Βρείτε ένα κατάλληλο μέρος για να κλίνεται επάνω, η πλάτη της καρέκλας θα ταιριάξει τέλεια. Πάρτε τη θέση από την προηγούμενη άσκηση. Τώρα, το ίσιωμα το σώμα σας, κρατήστε την καρέκλα και να ρίξετε τα πόδια προς τη μία πλευρά. Θα πρέπει να αισθανθείτε τους μυς των εσωτερικών μηρών

balet

Wire .
Lean πίσω στην πλάτη της καρέκλας, ισιώστε το σώμα. Σταθείτε στις μύτες των ποδιών σας. Κρατήστε σε αυτή τη θέση για ένα λεπτό.

zica

 

Αυτές οι ασκήσεις έχουν δημιουργηθεί για τις γυναίκες που  δεν διαθέτουν αρκετό χρόνο για τον αθλητισμό.

. Αξίζει να το δοκιμάσετε

πηγη!http://goodmorningcenter.com/5-simple-but-very-effective-exercises-that-you-can-practice-%D0%B0nywhere-you-want/

Related posts: