ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

 Αποτοξίνωση στο σύστημά μας
Η τοξίνη αυτή ορίζεται ως κάθε ένωση που έχει αρνητικές συνέπειες για τη λειτουργία των κυττάρων

Ορισμένες τοξίνες προκαλούν ελάχιστες αρνητικές επιπτώσεις, ενώ άλλες μπορεί να είναι θανατηφόρες Τοξίνες  δημιουργούν βλάβη στο σώμα με  ύπουλο και σωρευτικό τρόπο. Το σώμα  με  φυσικά  μέσα  αποβάλουν τις τοξίνες από το συκώτι, τα νεφρά, τα έντερα και χαμηλότερα. Αυτά τα όργανα πρέπει να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις τοξίνες να απομάκρυνση επαρκώς από το σώμα πριν  δημιουργηθούν βλάβη στους ιστούς. Αν το σύστημά σας  δεν κάνει σωστή αποτοξίνωση δημιουργούνται  τοξικοί μεταβολίτες (υποπροϊόντα του μεταβολισμού),και  σταδιακά συσσωρεύονται και σπέρνουν τον όλεθρο στις κανονικές διαδικασίες σώμα.
Για παράδειγμα, το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από περίπου 60 τρισεκατομμύρια κύτταρα των διαφόρων σχημάτων και λειτουργιών. Κάθε κύτταρο και ιστός στο σώμα τρέφεται από τα θρεπτικά συστατικά του αίματος που παρέχονται μέσω των εντέρων. Το πεπτικό σύστημα μετατρέπει τα τρόφιμα σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά τα οποία στη συνέχεια απορροφούνται  από τον οργανισμό. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το πεπτικό σύστημα παράγει ένα βλεννογόνο  ουσία η οποία εκκρίνεται κανονικά μαζί με άλλα απορρίμματα. Ωστόσο, δίαιτες που είναι πλούσιες σε επεξεργασμένα τρόφιμα και φτωχά σε φυτικές ίνες εμποδίζουν την ορθή εξάλειψη αυτής της ουσίας. Ως μικρές ποσότητες συσσωρεύονται κατά μήκος των τοιχωμάτων του πεπτικού σωλήνα,  σε αργή κίνηση του εντέρου και η δυσκοιλιότητα εμφανίζεται. ,το τοίχωμα  του παχέος εντέρου  και μερη  του παχέος εντέρου στενεύουν    με την   διαδικασία της πέψης των τοξινών από την εκχύλιση τροφίμων και η  αποβολή από το σώμα γίνεται αναποτελεσματικη οδηγώντας σε μια τοξική κατάσταση του παχέος εντέρου.  Το περιττωματικό θέμα στο σώμα είναι μία από τις κύριες αιτίες των ασθενειών.

Σύμφωνα με την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, η μέση αμερικανική   ηλικίας  των 50 ετών έχει μεταξύ 5 και 22 κιλά συμπιεσμένη περιττωματικό θέμα  που κόλλησε στο πεπτικό σύστημα του. Η επακόλουθη μόλυνση των εντέρων οδηγεί σε τοξίνες που εισέρχονται στο αίμα, τους ιστούς και στα όργανα, και μολύνει
Το μεγαλύτερο εσωτερικό όργανο στο σώμα είναι το ήπαρ. Το ήπαρ και από τα δύο έργα φιλτραρίσματος  στις τοξίνες άμεσα και με την τροποποίηση  σε τοξίνες έτσι ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν κατά τη διάρκεια  σε άλλα στάδια της αποτοξίνωσης. Τα φίλτρα στο  συκώτι αποτοξινώνει   περίπου ένα λίτρο αίματος κάθε λεπτό. Ορισμένες από αυτές τις τοξίνες είναι ενδοτοξίνες (που παράγεται στον οργανισμό) και οικοτοξίνες (εκτός από το σώμα). Τα απόβλητα   αποβάλλονται από τα νεφρά ή το παχύ έντερο.  . Μια σωστή λειτουργία του ήπατος είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία σας.
Σοβαρές υπερφόρτωση τοξίνη του ήπατος μπορεί εύκολα να συμβεί. Τοξίνες που εκλύονται από το ήπαρ πρέπει να αποβάλλονται  απο  το σώμα μέσω των νεφρών και του παχέος εντέρου. Εάν ένα πρόσωπο έχει δυσκοιλιότητα, οι τοξίνες δεν έχουν εξαλειφθεί και έχουν απορροφηθεί   πίσω στο ήπαρ. Αυτό συμβαίνει ενώ οι νέες οικοτοξίνες εισάγεται συνεχώς στο σώμα μέσω των φαρμάκων, παρασιτοκτόνων, ο καπνός του τσιγάρου, η ρύπανση, προσμείξεις στα τρόφιμα, τα βακτήρια, και άλλες προβληματικές ουσίες στο περιβάλλον? Και ταυτόχρονα νέα ενδοτοξίνες δημιουργούνται στο σώμα λόγω του άγχους και της έλλειψης άσκηση.
Η ρύπανση του αίματος ασκεί τεράστια πίεση για τα νεφρά, τα οποία επεξεργάζονται κανονικά 200 quarts του αίματος καθημερινά για να κοσκινίσει από τα απόβλητα των προϊόντων αίματος για να κρατήσει καθαρή και χημικά ισορροπημένη.
Αυτή η συσσώρευση τοξινών εκφράζει μια πρώτη φάση, μέσω μικρών συμπτώματα όπως νωθρότητα, πονοκέφαλοι, και η ακμή, αλλά στη συνέχεια οδηγεί σε επικίνδυνες για τη ζωή ασθενειών, όπως ο καρκίνος, οργανική ανεπάρκεια, και ορμονικές ανισορροπίες που προκαλούν παχυσαρκία και   διαβήτης. Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο Columbia Σχολή Δημόσιας Υγείας υπολογίζει ότι το 95 τοις εκατό του καρκίνου προκαλείται από τη διατροφή και την περιβαλλοντική τοξικότητα. Οι περισσότεροι Αμερικανοί έχουν μεταξύ 400 και 800 χημικές ουσίες που αποθηκεύονται στο σώμα τους συνήθως σε λιπώδη κύτταρα.
Αποτοξίνωση στο σύστημά σας και το Περιβάλλον μας

Οι μελέτες δείχνουν ότι από το 1940 περίπου 87.000 νέα συνθετικά χημικά προϊόντα έχουν παραχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και μόνο. Το πολύ το 3% αυτών των χημικών ουσιών έχουν δοκιμαστεί για τις καρκινογόνες ιδιότητες, και ακόμη λιγότεροι έχουν δοκιμαστεί για ορμόνων διαταραχές. Πάνω από 3.000 από αυτά τα χημικά προϊόντα έχουν προστεθεί στην προμήθεια τροφίμων μας και πάνω από 10.000 χημικούς διαλύτες, γαλακτωματοποιητές, καθώς και τα συντηρητικά που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία τροφίμων.
θα καταπιούν εκατοντάδες λίτρα ετησίως στα τρόφιμα που έχουν μολυνθεί από αυτές τις χημικές ουσίες. Στη διάρκεια της ζωής μας, μέσω της διατροφής μας θα καταπιούμαι, το νερό που πίνουμε και στο μπάνιο, και στον αέρα που αναπνέουμε, ο καθένας μας θα καταναλώνει 100 φορές το ποσό των φυτοφαρμάκων, χημικών προϊόντων, ορμονών απόθεμα ζωής, και συντηρητικά από τους παππούδες  Αυτό αναπόφευκτα θα διαταράξουν τη φυσική την  αρμονία και την  ισορροπία των οργάνων μας.

Επιπλέον, μεγάλο μέρος των τροφίμων που σήμερα είναι γενετικώς τροποποιημένα. Ο όρος γενετικά τροποποιημένων νοείται η γενετική σχεδιαγράμματα των ζωντανών οργανισμών, όπως φυτά, ζώα και μικροοργανισμούς έχουν αλλοιωθεί αφύσικα ή διαταράσσεται.

Το «κρυφό μενού» των εν λόγω unlabeled γενετικά κατασκευασμένα τρόφιμα και συστατικά τροφίμων στις Ηνωμένες Πολιτείες τώρα περιλαμβάνει η σόγια, λάδι σόγιας, καλαμπόκι, πατάτες, σκουός, λάδι canola, βαμβακέλαιο, παπάγια, τομάτες, και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Πάνω από 70 εκατομμύρια στρέμματα γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών είναι σήμερα υπό καλλιέργεια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αποτελούν θέματα με ένεση σε 500.000 αγελάδες γαλακτοπαραγωγής τακτικά με ανασυνδυασμένη Βοοειδή Ανάπτυξης της Monsanto Ορμόνη (rBGH). Και είναι γενετικά τροποποιημένα βακτήρια και μύκητες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των ενζύμων, βιταμινών, τα πρόσθετα τροφίμων, αρωματικές ουσίες, και κατεργασία στις χιλιάδες των τροφίμων στα ράφια των παντοπωλείων. Σύμφωνα με τη βιομηχανία της βιοτεχνολογίας, το 100% των τροφίμων στις Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι γενετικά κατασκευασμένα μέσα στα επόμενα 5 έως 10 χρόνια!

Κατανάλωση αυτών των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων παρουσιάζει μια σταθερή και άγνωστο κίνδυνο για την ίδια την ουσία της ύπαρξής μας ευημερία.

Αποτοξίνωση στο σύστημά σας

Σοβαρές υπερφόρτωση τοξίνη του ήπατος μπορεί εύκολα να συμβεί. Τοξίνες που εκλύονται από το ήπαρ πρέπει να εγκαταλείψει το σώμα μέσω των νεφρών και του παχέος εντέρου. Εάν ένα πρόσωπο είναι δυσκοιλιότητα, οι τοξίνες δεν έχουν εξαλειφθεί και έχουν απορροφηθεί αντί πίσω στο ήπαρ. Αυτό συμβαίνει ενώ οι νέες οικοτοξίνες εισάγεται συνεχώς στο σώμα μέσω των φαρμάκων, παρασιτοκτόνων, ο καπνός του τσιγάρου, η ρύπανση, προσμείξεις στα τρόφιμα, τα βακτήρια, και άλλες προβληματικές ουσίες στο περιβάλλον? Και ταυτόχρονα νέα ενδοτοξίνες δημιουργούνται στο σώμα λόγω του άγχους και της έλλειψης άσκηση.

Η ρύπανση του αίματος ασκεί τεράστια πίεση για τα νεφρά, τα οποία επεξεργάζονται κανονικά 200 quarts του αίματος καθημερινά για να κοσκινίσει από τα απόβλητα των προϊόντων αίματος για να κρατήσει καθαρή και χημικά ισορροπημένη. Ο δρόμος προς την ασθένεια είναι στρωμένος σύντομα με ένα σωστά τη λειτουργία του ήπατος, με επικόλληση μέχρι απεκκρίσεως σύστημα, τα νεφρά είναι τεταμένες, καθώς και μετατόπισης των τοξινών που συνδέονται με ένζυμα σε κυτταρικό επίπεδο και να εξουδετερώσει κύτταρα που προκαλούν να πάψει να λειτουργεί σωστά.

Αυτή η συσσώρευση τοξινών εκφράζει μια πρώτη φάση, μέσω μικρών συμπτώματα όπως νωθρότητα, πονοκέφαλοι, και η ακμή, αλλά στη συνέχεια οδηγεί σε επικίνδυνες για τη ζωή ασθενειών, όπως ο καρκίνος, οργανική ανεπάρκεια, και ορμονικές ανισορροπίες που προκαλούν παχυσαρκία και ο διαβήτης. Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο Columbia Σχολή Δημόσιας Υγείας υπολογίζει ότι το 95 τοις εκατό του καρκίνου προκαλείται από τη διατροφή και την περιβαλλοντική τοξικότητα. Οι περισσότεροι Αμερικανοί έχουν μεταξύ 400 και 800 χημικές ουσίες που αποθηκεύονται στο σώμα τους συνήθως σε λιπώδη κύτταρα.
Αποτοξίνωση για  ένα
Υ γιες  έντερο
Υγιείς  τυχωματα έντερο Συκώτι
Νεφροί

Προβλήματα υγείας που προκύπτουν σε Πεπτικη απόφραξη, υπερφόρτωση συκώτι, τα νεφρά άλλως, και Συσσώρευση τοξίνης είναι γνωστό ότι προκαλούν τα ακόλουθα προβλήματα υγείας:
Ακμή
Αλλεργίες
κακός Μεταβολισμός
Κακή αναπνοή
προβληματικό αίμα
πρόβλημα  Οσμής
Καρκίνος του παχέος εντέρου
Σύγχυση
Δυσκοιλιότητα

πηγη

http://www.ayurtox.com/

 

Related posts: