ΜΠΑΝΑΝΑ ΠΑΓΩΤΟ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Σπιτική Συνταγή Παγωτό
Τώρα μπορείτε να φτιάξετε το δικό υγιή κατεψυγμένα δικαίωμά σας επιδόρπιο στο μπλέντερ. Τα παιδιά όλων των ηλικιών θα απολαύσετε αυτό το νόστιμο και θρεπτικό τη θεραπεία, ειδικά σε μια καυτή τέλη της Άνοιξης της Ευρώπης, καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ζεσταίνονται.
Συστατικά

4 κομμάτια Κατεψυγμένα Μπανάνα (έχει υποστεί ωρίμαση)
1 / 2 φλιτζάνι κατεψυγμένες φράουλες
1 / 2 φλιτζάνι χυμό οργανικά Apple
Οδηγίες

Αφήστε τις μπανάνες που ωριμάζουν σας στον πάγκο της κουζίνας ακριβώς μέχρι να αρχίσουν να δείχνουν μαύρα στίγματα (ή μπορείτε συχνά να αγοράσετε ήδη στιγματισμένος σε μειωμένη τιμή στο τμήμα παράγουν μανάβικο σας).

Ξεφλουδίστε και κόψτε τα διάστικτα μπανανών στην τρίμηνα και τοποθετήστε σε ένα δίσκο στην κατάψυξη.

Μόλις παγώσει, μπανάνες χώρα σε ένα baggie στην κατάψυξη μέχρι να είναι έτοιμο προς χρήση.

(Σημείωση:. Εάν αφεθεί στη σακούλα καταψύκτη υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα, αρχίζουν να μαυρίζουν, έτσι είναι καλύτερο να τα χρησιμοποιήσουν πριν αρχίσουν στροφή καφέ)

Κόψτε φρέσκες φράουλες σε τεταρτημόρια και να παγώσει, όπως οι μπανάνες. (Ή την αγορά κατεψυγμένων φραουλών.)

Τοποθετήστε τις μπανάνες χυμό μήλου και φράουλες σε ένα ισχυρό μπλέντερ. Ανακατεύουμε μέχρι κρεμώδη.

http://www.hacres.com

Related posts: