ΧΛΑΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Χλαμύδια Συμπτώματα | Αποκατάσταση | Δίαιτα |

 

Τι είναι Τα χλαμύδια είναι λοιμώδης ομάδα των βακτηρίων που έχουν ως αποτέλεσμα μία από τις πιο κοινές μορφές των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών. Τα χλαμύδια είναι ιδιαίτερα μεταδοτική ασθένεια και μπορεί να επηρεάσουν τόσο τους άνδρες άλλα και τις γυναίκες. Η ανησυχητική πλευρά αυτής της ασθένειας είναι ότι μπορεί να υπάρχει για αρκετό χρονικό διάστημα, πράγμα που σημαίνει ότι η λοίμωξη μπορεί να μεταδοθεί ανυποψίαστα

Τα συμπτώματα της χλαμυδια

Η χλαμύδια είναι εύκολα ιάσιμη , τα συμπτώματα της είναι συχνά δύσκολο να ανιχνευθούν. Το άτομο μπορεί να πάσχει από ήπια συμπτώματα, ενώ άλλα δεν παρουσιάζουν κανένα ορατό σύμπτωμα. Εξαιτίας αυτού, συχνά ειναι αδιάγνωστες για μεγάλο χρονικό διάστημα και οδηγεί σε σοβαρές επιπλοκές, όπως στειρότητα.

 

Αιτίες
Η πιο κοινή μορφή της ασθένειας που προκαλείται από Chlamydia trachomatis. Η μόλυνση επηρεάζει κυρίως τους άνδρες στην ουρήθρα. Η μόλυνση μπορεί να συνοδεύεται από πόνο κατά την ούρηση, πόνος στο ορθό, την απαλλαγή από το πέος και τον πόνο στους όρχεις. Στις γυναίκες, είναι ο τράχηλος που κατά κύριο λόγο επηρεάζετε Η μόλυνση προκαλεί εκκρίσεις από τον κόλπο, ερεθισμός, πόνος κατά τη συνουσία, ενώ όταν ουρεί, εχει και στο κάτω μέρος της κοιλιάς πόνο. Δεδομένου ότι τα συμπτώματα αυτά δεν είναι μοναδικά για χλαμύδια και μόνο, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε ένα γιατρό όσο το δυνατόν συντομότερα.

Στο σπίτι διορθωτικά μέτρα και φυσικές θεραπείες,

Αρχική διορθωτικά μέτρα για χλαμύδια
Μόλις διαγνωστεί χλαμύδια είναι εύκολα ιάσιμη. Οι γιατροί ορίζουν ένα γύρο των αντιβιοτικών μέχρι τα συμπτώματα να εξαφανιστουν Ωστόσο, όπως συμβαίνει με κάθε θεραπεία με αντιβιοτικά, ο οργανισμός πάσχει από μια σειρά από ανεπιθύμητες ενέργειες. Επομένως είναι σκόπιμο για τους ασθενείς να αναλάβουν ορισμένες απλές συμπληρωματικές θεραπείες που θα επιταχύνει την ανάκτηση

 Απλές θεραπείες στο σπίτι περιλαμβάνουν:

1. Φασκόμηλο είναι ένα χρήσιμο βότανο στη θεραπεία χλαμύδια. μια χούφτα φρέσκα μυρωδικά και τα προσθέσετε σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό. Αφήστε το νερό να κρυώσει και πιείτε αυτό το φυτική λύση μέσω της ημέρας. Καθαρίζει το σύστημα πιο γρήγορα και ταχύτητες ανάκτησης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το νερό για να φτιάξετε ένα φλιτζάνι τσάι βοτάνων.

2. Ένα άλλο απλό μέτρο είναι να συμπεριλάβει το σκόρδο στα γεύματά σας. Το σκόρδο συχνά αναφέρεται ως φύσης αντιβιοτικό. Έχει ισχυρό αντι-ιική και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που θα αποδειχθούν αποτελεσματικές στην καταπολέμηση της χλαμύδα Σκόρδο βοηθά επίσης χτίσει το αμυντικό σύστημα Εάν μπορείτε να χειριστείτε την έντονη γεύση του σκόρδου, μασήστε στις πρώτες πρωινές ώρες κομμάτια του σκόρδου, ή σαν χυμό για δύο ή τρεις φορές την ημέρα μέχρι τα συμπτώματα υποχωρούν.

3. Το γιαούρτι είναι μια αποτελεσματική θεραπεία στο σπίτι για την χλαμύδια. Τα αντιβιοτικά σκοτώνουν και τα βακτήρια εισβάλλουν. Όμως, στη διαδικασία επιτίθενται ακόμη και τα υγιή βακτήρια που υπάρχουν στο σώμα? Αυτά είναι απαραίτητα από τον οργανισμό για τον έλεγχο την ανάπτυξη της ζύμης και την αποφυγή μόλυνσης. Το Γιαούρτι βοηθά και αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό της μαγιάς εν απουσία αυτών των βακτηρίων. Βοηθά επίσης να απαλύνει τον κνησμό και το αίσθημα καύσου

Διατροφή για χλαμύδια

Η απλούστερη και πιο αποτελεσματική θεραπεία για χλαμύδια βέβαια είναι να έχουμε ένα θρεπτικό, ισορροπημένο γεύμα. Περιλαμβάνουν τρόφιμα που χτίζουν την ανοσία του οργανισμού και θα περιορίσει τη τρόφιμα που αποδυναμώνουν το σώμα όπως τα σάκχαρα και εξευγενισμένα τρόφιμα. Συμπεριλάβετε ίνες, πλούσια σε χόρτα και τουλάχιστον οκτώ ποτήρια νερό κάθε μέρα.

Άλλες Προτάσεις για χλαμύδια

Επίσης, φροντίστε να εξασκούμε ασφαλές σεξ και να πάτε για τακτικές εξετάσεις. Δοκιμάστε εναλλακτικές θεραπείες όπως ο βελονισμός, αρωματοθεραπεία για την ανακούφιση από τον πόνο και δυσφορία. Η επιλογή για διαλογισμό και θεραπεία, επίσης, συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κατάστασης.

πηγη

http://www.home-remedies-for-you.com

Related posts: