ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΤΥΠΟΥ 2 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Υπάρχει θεραπεία για τα συμπτώματα του διαβήτη τύπου ΙΙ,

Ο διαβήτης τύπου 2 είναι μια μεταβολική διαταραχή του σώματος που έχει σημαντικές επιπτώσεις για την υγεία, τον τρόπο ζωής και το προσδόκιμο ζωής των ατόμων με την ασθένεια αυτή. Οι κύριες παρεμβάσεις για τους ασθενείς με διαβήτη τύπου 2, οι μεταβολές στη δίαιτα, άσκηση, τον έλεγχο του βάρους, τη διατήρηση του φυσιολογικού επίπεδα γλυκόζης και το πιο σημαντικό είναι να αποφευχθούν σοβαρές επιπλοκές.

Σε ορισμένους ασθενείς, οι φαρμακευτικές αγωγές δεν είναι αρκετά καλες, ειδικά τις πολλές παρενέργειες. Εξαιτίας αυτού, υπάρχει μια αύξηση των εναλλακτικών προσεγγίσεων για τον διαβήτη. Οι ασθενείς με διαβήτη και επαγγελματίες υγείας αναζητούν εναλλακτικές ή φυσικές θεραπείες για το διαβήτη τύπου 2. Συνήθως χρησιμοποιούμενη εναλλακτική επιλογή για την ανακούφιση από τα συμπτώματα του διαβήτη τύπου 2 και φυτικά συμπληρώματα.

Τα βότανα που μειώνουν σακχάρου στο αίμα όλο και περισσότερο χρεισημοποιουντε από τους ασθενείς και σε εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας.  Ορισμένα φυτικά συμπληρώματα δεν έχουν παρενέργειες Φυσικές θεραπείες για το διαβήτη τύπου ΙΙ είναι ginseng, το χρώμιο, το μαγνήσιο, την κανέλα, αλόη και ψευδάργυρο.

Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος του ginseng που βρέθηκαν στη Βόρεια Αμερική.Panax quinquefolius επιστημονικά ονομάζεται Ε ». Βοηθά στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα. Το χρώμιο είναι ένα μέταλλο που βοηθά το μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπών. Αυτό βοηθά το σώμα να ανταποκριθεί σωστά στην ινσουλίνη.

Οι διαβητικοί έχουν πει ότι έχουν χαμηλό επίπεδο χρωμίου στο σώμα. Το μαγνήσιο είναι ένα μέταλλο βρίσκεται σε τροφές που τρώτε. Είναι αναγκαίο να βοηθήσει στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και η κανονική λειτουργία των νεύρων και των μυών του σώματος. Επίσης, διευκολύνει τον κανονικό ρυθμό της καρδιάς, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και διατηρεί την κανονική πίεση αίματος.

Τα λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως περιέχουν μεγάλη ποσότητα μαγνησίου.Κανέλα βελτιώνει τον κανονικό έλεγχο της γλυκόζης αίματος σε ασθενείς με διαβήτη τύπου 2. Μια μελέτη των ατόμων με διατροφη κανέλας ειχε βελτίωση των επιδόσεων σε επίπεδα της γλυκόζης  Ο ψευδάργυρος είναι ένα μέταλλο που βοηθά στην παραγωγή και την αποθήκευση της ινσουλίνης. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι διαβητικοί ασθενείς με αυξημένη διατροφη σε ψευδαργύρο ειχε αυξημένη παραγωγή ινσουλίνης στο σώμα.

Τρόφιμα που περιέχουν ψευδάργυρο περιλαμβάνουν τα στρείδια, το αρνί, τα μπιζέλια, κρόκος αυγού, βοδινό συκώτι, φασόλια, καρύδια, σαρδέλες και το κοτόπουλο. Η τελευταία είναι η aloe vera. Αν και aloe vera είναι γνωστή ως θεραπεία για τις ήσσονος σημασίας εγκαύματα και δερματικές παθήσεις μελέτες έχουν δείξει ότι η Αλόη Βέρα μπορεί να βοηθήσει επίσης τους ασθενείς με διαβήτη. Περιεχόμενο βρίσκονται στο ζελέ της αλόης λέγεται για να μειώσει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα.

 

πηγη

 

http://www.thecommentary.net

διαβασε στο bioathens
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Κ2 ΚΑΙ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ¨ΚΑΡΔΙΑ ΔΙΑΒΗΤΗΣ
Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ _ΔΙΑΒΗΤΗΣ _ ΚΑΡΔΙΑΚΑ
Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ
ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
ΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ
ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΗΣ
ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΤΥΠΟΥ 2

Related posts: