ΔΙΑΙΤΑ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ 3 ΚΙΛΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Η δίαιτα των τριών ημερών είναι μία από τις πολλές δίαιτες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και υπόσχονται να χάσουν κατά μέσο όρο τέσσερα και μισό κιλά μέσα σε μόλις τρεις ημέρες, η οποία είναι πάνω από το βάρος χάνετε με οποιοδήποτε άλλο σχήμα κανονική διατροφή.

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές αυτής της δίαιτας και μερικά από αυτά  λαμβάνουν πολύ  νερό ή χυμούς λαχανικών για τουλάχιστον τις δύο πρώτες ημέρες, τα οποία δεν είναι σκόπιμα για εκείνους  που μετά από αυτή την δίαιτα  με μέτρια δραστικότητα, δεδομένου  η έλλειψη ενέργειας θα γίνουν αισθητές στην πρώτη ώρα.

Οι δίαιτες αποτοξίνωσης δεν είναι κακές, καθώς θα προωθήσει την απώλεια βάρους, πίσω στην υγεία μακριά από  τις τοξίνες και οι κακές διατροφικές συνήθειες, αλλά  ένα αποτοξινωτικό πρόγραμμα  περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από ό, τι οι περιορισμοί στη λήψη τροφής για μικρά χρονικά διαστήματα με χυμούς λαχανικών, απαιτεί μια διαδικασία που θα πρέπει να παρακολουθείται από ειδικό

Μία άλλη ποικιλία  σε τροφή  για τρεις ημέρας  συνεπάγεται μικρότερο κίνδυνο και προετοιμασία, είναι να μειώσει το ποσό της τροφής με την αύξηση της κατανάλωσης φρούτων, λαχανικών, και άπαχο κρέας με χυμούς, εξαλείφοντας  τους υδατάνθρακες σχεδόν εξ ολοκλήρου εντός της εν λόγω περιόδου και είναι πολύ αποτελεσματική  το σώμα χάνει περίπου δύο έως τέσσερα κιλά  και εάν η υγεία μας είναι καλή δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Μενού τύπου διατροφή τρεις ημέρες

Ημέρα 1

· Πρωινό : Έγχυση τσάι, χυμό πορτοκάλι ή καφέ.

· Γεύμα : μισό φλιτζάνι τόνο, το τσάι ή τον καφέ

· Βραδινό : 1 Kg σε άπαχο κρέας με φασόλια ή καρότα, φρυγανισμένο ψωμί και ένα επιδόρπιο μήλου ή γιαούρτι.

Ημέρα 2

· Πρωινό 1 αυγό και μια φέτα του τοστ σιτάρι, τσάι ή καφέ.

· Γεύμα 1 φλιτζάνι τυρί cottage, με έξι κροτίδες.

· Δείπνο δύο χοτ-ντογκ χωρίς ψωμί ή καρότο με μπρόκολο και γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά.

Ημέρα 3

· Πρωινό : Ένα μήλο, ένα κομμάτι τυρί τσένταρ, πέντε κράκερ, τσάι ή καφέ.

· Τρόφιμα : Ένα αυγό βραστό με ολόκληρο σιτάρι τοστ, τσάι ή καφέ.

· Δείπνο : Ένα φλιτζάνι τόνο με καρότα και κουνουπίδι.

πηγη

http://www.botica-casera.com/

Related posts: