Αν βρείτε το σκυλί σας να κάθεται μπροστά από το φούρνο βλέποντας το ψητό της γαλοπούλας, ή κάτω από το πόδι σας όταν μαγειρεύετε γλυκοπατάτες, το σκυλί σας θα θέλει μερίδιο στο φαΐ Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να το μοιραστείτε χωρίς πάρα πολλή φροντίδα αρκεί να ακολουθήσετε μερικές απλές οδηγίες.

Το κρέας αποτελεί φυσική τροφή σκύλου, ώστε να μοιράζομαι κάποιο κομματιού γαλοπούλα, μοσχάρι, αρνί ή ψάρι. Ωστόσο, ορισμένες τροφές που χρησιμοποιούμε στο μαγείρεμα είναι τοξικά για τους σκύλους.
Εδώ είναι μια σύντομη λίστα των τροφίμων για να αποφύγετε να δώσετε στο σκυλί σας:

  • Κρεμμύδια. Τοξικό για τους σκύλους. Μην δώσετε στο σκυλί σας οποιαδήποτε γέμιση ή ζωμό αν υπάρχουν τα κρεμμύδια σε αυτές.
  • Σοκολάτα, ειδικά σκούρα σοκολάτα, είναι τοξικό στα σκυλιά. Μην αφήνετε καμιά δελεαστική σοκολάτα
  • Πάρα πολύ λίπος. Αποφύγετε δίνοντας σάλτσα σκυλί σας (υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά), τα οποία μπορούν να οδηγήσει σε παγκρεατίτιδας και / ή σακχαρώδη διαβήτη.
  • Ζάχαρη. Λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε με λιγότερη ζάχαρη! Οι γλυκοπατάτες είναι μια χαρά και πολύ θρεπτικό … αλλά χωρίς την προσθήκη βουτύρου και της ζάχαρης.
  • Ψημένα οστά. Αν και πρώτες οστά είναι μεγάλη για τα σκυλιά, τα βρασμένα κόκαλα μπορούν να θρυμματίσουν και να αποτελέσει κίνδυνο πνιγμού. Αντί να δώσει το σκυλί σας οποιαδήποτε μαγειρεμένα κόκαλα, να πάρετε μια πρώτη οστών βοείου κρέατος μηριαίου για το σκυλί σας.

Τέλος, να δώσετε στο σκυλί σας μια μεγάλη αγκαλιά και επιπλέον ένα μικρο κοματι γαλοπούλα, κάντε για μια μεγάλη βόλτα και κοιμηθείτε καλά γνωρίζοντας ότι το σκυλί σας είναι σε επιφυλακή.
πηγη http://rosemaryssolutions.com/caninediet.html

 

 

Related posts: