Διορθωτικά μέτρα για τα σπυράκια
Τα σπυράκια είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα για τους περισσότερους εφήβους σήμερα. Δεν έχει σημασία πόσο πολύ φροντίδα κάνετε στο δέρμα ή το σώμα σας, υπάρχει πάντα μια μεγάλη πιθανότητα για ένα σπυράκι κατά την ηλικία της εφηβείας και μερικοί ακόμη και θα έχουν τα σπυράκια    σαν ενήλικες. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί κανείς να έχει ένα σπυράκι. Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους   είναι η βρωμιά στον αέρα σήμερα. Πολύ συχνά, ένα μικροσκοπικό κομμάτι χώμα θα κολλήσει σε έναν πόρο στο δέρμα σας. ο πόρος είναι μια λεωφόρος για τους σμηγματογόνους αδένες, που βρίσκονται κάτω από τα στρώματα του δέρματος, για να εκκρίνουν τα φυσικά έλαια που παράγουν προς τα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Εάν ο πόρος έχει μπλοκάρει, τα έλαια που παράγονται από τους σμηγματογόνους αδένες (επίσης γνωστό ως σμήγμα) αρχίζει να δημιουργήσει   την απόφραξη.

Η συσσώρευση των ελαίων θα αντιδράσει με τα βακτηρίδια   και θα μολυνθούν. Ένας αριθμός των ατόμων που έχουν την τάση να σπάσουν τα σπυράκια πρόωρα η βακτηριακή λοίμωξη που περιέχονται στο σπυράκι θα να εξαπλωθεί σε μεγαλύτερη επιφάνεια στο δέρματος και θα προκαλέσει μια πιθανή έκρηξη της ακμής.Η ακμή  επίσης πολύ συχνά προκαλείται από τη γενετική, καθώς και από μια ανθυγιεινή διατροφή.

Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά από τα παρακάτω για να δείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα.

Απλώστε λάδι καρύδας για το αρχικό στάδιο της σπυράκια σε συνεχή βάση για 7 ημέρες.
Πλένετε το πρόσωπό σας με   (βούτυρο γάλακτος).
Πλένετε το πρόσωπό σας με πάστα από αλεύρι   (αλεύρι γραμμάριο)
Παπάγια είναι γνωστό για τις ιδιότητες του δέρματος συντήρηση του. Δημιουργήστε ένα πολτό  και     θα τα βάλετε    στα σπυράκια
Κάντε μια πάστα από το συνδυασμό σουσάμι   με το νερό και να το βάλετε αυτό στις πληγείσες περιοχές. Είναι επίσης γνωστό ότι κάνει θαύματα με δερματικά εξανθήματα και σε αλλεργίες του δέρματος.

Εφαρμόζοντας μια   φλούδα πορτοκαλιού πάνω από το πρόσωπό σας είναι ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος για τα τα σπυράκια.
Δημιουργήστε μια πάστα με το συνδυασμό βραστό γάλα και φρέσκο χυμό λεμόνι και  κάντε το για καθαρισμού προσώπου για την καταπολέμηση των μαύρων στιγμάτων.
Μια άλλη αποτελεσματική θεραπεία για σπυράκια βάλτε τριμμένες πατάτες πάνω από την μολυσμένη περιοχή.

πηγη

http://www.healthawhw.com/

Related posts: