ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΒΙΑΓΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΙΒΕΤ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Ενα  το φυσικό Ελιξίριο

Από την ιατρική του Θιβέτ

Αυτό το ελιξίριο πιστεύεται ότι επιβραδύνει τη γήρανση. Χρειάζεται μόνο σούπερ-φθηνά  υλικά και εύκολα διαθέσιμα συστατικά, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το φάρμακο.

to-kolpo-gia-na-min-mirizoun-ta-cheria-sas-skordo-otan-to-katharizete

Συστατικά:

10 σκελίδες σκόρδο

10 λεμονιών
1 kg βιολογικό μέλι
Προετοιμασία:

Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το συνδυάσουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Βάλτε το μείγμα σε ένα καθαρό βάζο και το αφήνουμε για 8-10 ημέρες.

Πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού του φαρμάκου το πρωί, πριν να φάετε ή να πιειτε  οτιδήποτε. Πάρτε ένα άλλο κουταλάκι του γλυκού πριν από το δείπνο σας.

Πηγή: www.healthyfoodstar.com

http://www.healthyfoodhouse.com/you-will-never-get-old-thanks-to-this-natural-elixir/#sthash.2bO9jWkI.dpuf

Related posts:

  • giorgos

    10 λεμονιών τι ? τον χυμο ?