Ισχυρό  γιατροσόφι  για πόνους αυτιών και λοιμώξεις

 

Ωταλγία είναι ίσως ο πιο ενοχλητικός πόνος που μπορείτε να αισθάνεστε,   ένα φάρμακο που θα απαλύνει τον πόνο αποτελεσματικά, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κάποιο από αυτές  τα 5 θεραπείες.

Έχετε κάποιο από τα προϊόντα αυτά στην κουζίνα σας, και πιθανώς γνωρίζετε την αποτελεσματικότητά τους όταν πρόκειται για την ανακούφιση  στον πόνο στο αυτί. Διαλέξτε το αγαπημένο σας:

1. Κρεμμύδι

Ο Χυμός  από ένα κρεμμύδι και   θερμαίνουμε το ζουμί του Ρίξτε μερικές (λίγες σταγόνες) σε πόνους στο αυτί σας, και ξαπλώστε στην αντίθετη πλευρά. Περιμένετε για 5-10 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Επαναλάβετε τη θεραπεία δύο φορές την ημέρα.

2. Tea Tree Oil και δυόσμο

Προσθέστε μερικές σταγόνες (3 σταγόνες από το καθένα) από το δέντρο τσαγιού και με μέντας το αιθέριο έλαιο σε 60ml ελαιόλαδο. Βάλτε 3 σταγόνες στο αυτί σας και ξαπλώστε  στην αντίθετη πλευρά για 15-20 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

3. Λάδι Καρύδας

Ζεσταίνουμε λίγο λάδι καρύδας και βάλτε μερικές σταγόνες στο πονώντας τρώνε.ξαπλώστε στην αντίθετη πλευρά για 5-10 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

4. Σκόρδο Αντιμετώπιση

Για αυτό το φάρμακο θα πρέπει να έχετε:
4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
120 ml ελαιόλαδο
20 σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου
Σοτάρετε το σκόρδο και το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα για 8 ώρες. Σουρώνουμε το λάδι και λιώνουμε το σκόρδο, έτσι μπορείτε να πάρετε περισσότερα από το υγρό. Προσθέστε το αιθέριο έλαιο και ανακατέψτε καλά. Βάλτε μερικές σταγόνες στο αυτί σας, κάθε μισή ώρα, μέχρι η ωταλγία έχει εξαφανιστεί εντελώς.

5.Το υπεροξείδιο του υδρογόνου 

Χρησιμοποιώντας μια σύριγγα γεμίσει ένα μικρό μπουκάλι με υπεροξείδιο του υδρογόνου, αλλά δεν θα πρέπει να είναι ισχυρότερο από το 3%. Βάλτε 5-10 σταγόνες στο αυτί σας. ξαπλώστε στην αντίθετη πλευρά για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά και περιμένετε  το υγρό να βγει από το αυτί, στη συνέχεια ξεπλύνετε πάλι.

πηγη

http://www.healthyfoodhouse.com/5-powerful-home-remedies-for-ear-aches-and-infections/#sthash.uJp8nZwM.dpuf

Related posts: