ΕΝΤΕΡΟ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Νιώθεις φουσκωμένο το στομάχι, θα εκραγεί; Φανταστείτε όλες τις φορές που τρώτε πρόχειρο φαγητό . Φανταστείτε τι κάνει στο σώμα σας, τα τρόφιμα που δεν μπορεί να χωνέψει! αποθηκεύονται γιατί ο οργανισμός σας δεν έχει άλλες επιλογές. Η αποθήκευση μιας κακής διατροφής θα προκαλέσει φούσκωμα και δυσκοιλιότητα, θα νιώσετε σαν μια έγκυο γυναίκα, και το βάρος σας θα αυξηθεί.

– Η αναφορά στο έντερο . Σήμερα, καθαρισμός εντέρου είναι αναπόσπαστο μέρος κάθε πρόγραμμα απώλειας βάρους
Οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα των προβλημάτων υγείας που προκαλεί ένα κακό υποτονικό πεπτικό σύστημα. Δυσκοιλιότητα, παχυσαρκία, φούσκωμα και καρδιαγγειακά νοσήματα
Πολλοί άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η μια φορά το σώμα αν καθαριστεί, οι ασθένειες έχουν μειωθεί και το σώμα αισθάνεται υγιεινά. Ως αποτέλεσμα αυτού, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν για τον καθαρισμό για να θεραπεύσει Τοξίνες, τα απόβλητα, και δυσκοιλιότητα μπορεί να παρεμποδίσει την σωστή λειτουργία του σώματος, ως εκ τούτου, συνιστάται να καθαρίζει το σώμα περιοδικά. Ο καθένας χρειάζεται να κάνει καθαρισμό εντέρου τουλάχιστον δύο φορές σε ένα χρόνο. Ως αποτέλεσμα κακές διατροφικές συνήθειες, τα παράσιτα και οι τοξίνες το νερό και τα τρόφιμα παίρνει θα εγκατασταθουν στο παχύ έντερο. Ως αποτέλεσμα, το συκώτι δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά και θα βάλει τα τοξικά απόβλητα στην κυκλοφορία του αίματος , Τα αναγκαία θρεπτικά συστατικά δεν μπορούν να φθάσουν στην κυκλοφορία του αίματος. Ως εκ τούτου, είναι υψίστης σημασίας το παχέος έντερο μας πρέπει να είναι απαλλαγμένη από αυτά τα απόβλητα .
πηγη el.articlesnatch.com

Related posts: