ΕΡΕΥΝΑ ….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ Ω-3 ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Έρευνα του Εθνικού Ιδρύματος Υγείας των ΗΠΑ δείχνει ότι δεν υπάρχουν οφέλη από τα συμπληρώματα Ω-3 λιπαρά οξέα…

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ=ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!
ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ NIH (ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΥΓΕΙΑΣ- Η.Π.Α) δείχνει ότι δεν υπάρχουν οφέλη από τα συμπληρώματα με Ω-3 λιπαρά οξέα ή από άλλα συμπληρώματα για τον νοητικό εκφυλισμό (ασθένειες όπως η Άνοια, Alzheimer’s Πάρκινσον κτλ)..
Φίλοι μας!
Δυστυχώς για όσους έχουν επενδύσει στην απέκδυση της Φύσεως για να εγκολπώσουν οικονομικά και άλλα δευτερογενή οφέλη, η χορήγηση συμπληρωμάτων για την νοητική λειτουργικότητα του εγκεφάλου δεν επιφέρει ΚΑΝΕΝΑ θετικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τους ερευνητές στο Εθνικό Ίδρυμα Υγείας των Η.Π.Α.

Ο Δρ. Emily Chew, M.D., αναπληρωτής διευθυντής στο Τμήμα Επιδημιολογίας και Κλινικών Εφαρμογών και διευθυντής στο Εθνικό Ίδρυμα Οφθαλμολογίας ,τμήμα του ΝΙΗ δήλωσε πως οι εκτενείς έρευνες φανερώνουν πως δεν παρέχουν οφέλη υγείας νοητικής ανάκαμψης η χορήγηση συμπληρωμάτων Ω-3 λιπαρών οξέων..
Αποτελεί τραγωδία και κτηνωδία συνάμα από τους «ειδικούς» οι οποίοι, άλλοι μεν καλοπροαίρετα οι πλείστοι δε κακίστως κακοπροαίρετα, διαφημίζουν και πλουτίζουν από την άγνοια, ημιμάθεια και αγωνία των πασχόντων για ίαση και θεραπεία..
Τέλος, η εκτενής έρευνα του Δρ. Cambell (China Study), έχει καταδείξει πως οφέλη από την διατροφή έχουμε ΜΟΝΑΧΑ όταν λαμβάνουμε τις τροφές στην φυσική, μη επεξεργασμένη τους μορφή και όχι στις διαφορές μορφές και παρά-μορφώματα της βιομηχανίας υγείας και τροφών..

Με σεβασμό,
Δρ.Κων/νος Μουρούτης
Παρακάτω τίθεται ο σύνδεσμος για την έρευνα στα Αγγλικά …

11902439_412835198910990_7656329615726431651_n
REFERENCE:
Age-Related Eye Disease Study 2 (AREDS2) Research Group. «Effect of Omega-3 Fatty Acids, Lutein/Zeaxanthin, or other Nutrient Supplementation on Cognitive Function: The AREDS2 Randomized Clinical Trial.» JAMA, published online August 25, 2015.
###
This NIH News Release is available online at:
http://www.nih.gov/news/health/aug2015/nei-25.htm
U.S. Department of Health and Human Services
NATIONAL INSTITUTES OF HEALTH NIH News
National Eye Institute (NEI) <http://www.nei.nih.gov/>
Embargoed for Release: Tuesday, August 25, 2015, 11 a.m. EDT
CONTACT: Joe Balintfy, 301-496-5248, <e-mail:neinews@nei.nih.gov>

11921642_10153629961688487_121522234351258767_n
Πηγή: www.nih.gov
Facebook.com/pages/DrKonstantinos-Mouroutis
– See more at: http://olazoi.blogspot.gr/2015/08/omega3.html#sthash.TSFgPABc.dpuf

Related posts:

test
  • likaios

    dr mouroutis. οτι και να πει ο τυπος αφου ειναι χριστιανοπληκτος κακομοιρης δεν μπορει να ειναι σοβαρης πηγης.