ΦΙΑΧΤΕ ΕΝΑ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΑ

Οφέλη με χυμό πατάτας – Ένα πολύ υγιεινό ποτό

Πατάτες  όλο τον χρόνο είναι στη διατροφή των ανθρώπων  έχουν μεγάλες θεραπευτικές ικανότητες, όταν γίνουν φρέσκος χυμός.

Ο χυμός της πατάτας είναι ένα θαυμάσιο αντι-φλεγμονώδη , για την αρθρίτιδα και όλες τις άλλες μορφές της φλεγμονώδους νόσου με πόνους . Ειδικά ο πόνος στις αρθρώσεις και ο πόνος στην πλάτη. Ο χυμός της πατάτας θα αυξήσει την κυκλοφορία σε κάθε περιοχή του σώματος.

Είναι πολύ αλκαλικός για το σώμα για την πρόληψη των ασθενειών όπως οι καρδιαγγειακές παθήσεις, ακόμη και τον καρκίνο.

Ο χυμός της πατάτας βοηθαει στο έκζεμα και στην ακμή ακόμη και να ξεκαθαρίσει το δέρμα σας

(Μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος,

Πάρτε ένα φλιτζάνι χυμό πατάτας το πρωί πριν από το πρωινό … και το βράδυ 2 με 3 ώρες πριν πάτε για ύπνο. Ο χυμός της πατάτας φροντίστε να μην τον αναμίξετε με άλλους χυμούς, απλα προσθέστε λίγο μέλι για γεύση!)

Ο χυμός της πατάτας κάνει θαύματα στην ουρική αρθρίτιδα

Μειώνει την χοληστερόλη και γενικά βελτιώνει την κατάσταση της υγείας σας

Λειτουργεί επίσης και ως ένα φθηνό μέσο αποτοξίνωσης Καθαρίζει το ήπαρ και την χοληδόχο κύστη τότε Και χυμός της πατάτας έχει χρησιμοποιηθεί στην Ιαπωνία και σε άλλα μέρη του κόσμου για τη θεραπεία της ηπατίτιδας με επιτυχία.

Υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι ο χυμός της πατάτας λειτουργεί για τη θεραπεία παγκρεατίτιδας και την νεφρική νόσο ,υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι ο χυμός της πατάτας λειτουργεί επίσης καλά στον διαβήτη και την υψηλή αρτηριακή πίεση.

Θα αποτρέψει τον σχηματισμό λίθων ασβεστίου στο ουροποιητικό.

Για τη θεραπεία των όγκων του καρκίνου, οι κόκκινες και μοβ πατάτες περιέχουν υψηλές ποσότητες ανθοκυανών που σταματά την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.

Επειδη είναι αλκαλικό είναι καλο για την ανακούφιση του γαστρεντερικού σωλήνα, στην θεραπεία της δυσπεψία, βοηθώντας τα οξέα. ενός ευερέθιστου εντέρου, αλλά και στην επούλωση των γαστρικών ελκών.

Χυμός πατάτας είναι γεμάτη από Βιταμίνες Α, C, το Β, και φωσφόρο, ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο, ζεαξανθίνη, ίνες και πρωτεΐνη!

Να χρησιμοποιείτε πάντα ώριμες πατάτες, χωρίς μαύρα στίγματα, βγάλτε τα νέα βλαστάρια, και τα πράσινα σημεία … οι περιοχές αυτές περιέχουν τοξίνες ( βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει αυτές τις περιοχές πριν από την παρασκευή χυμού)

Μπορείτε να προσθέσετε χυμό καρότο με χυμό πατάτας και ακόμη αλλα βότανα όπως τσουκνίδα, φασκόμηλο, και σπιρουλίνα

πηγη

paulhaider.com

Related posts: