ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Φυσικά διορθωτικά μέτρα να απαλύνει τον πόνο του ηλιακού εγκαύματος

Σε κάποια στιγμή όλοι έχουμε επιπτώσεις του ηλιακού εγκαύματος – είτε πρόκειται για ένα ελαφρύ έγκαυμα ή ένα πιο βαρύ έγκαυμα.,ιδιαίτερα χρήσιμες συμβουλές καταπραϋντικές γρήγορη σωματική τσίμπημα (π.χ. πόνος) που συνοδεύει τα ηλιακά εγκαύματα.

Τέσσερις θεραπείες στο σπίτι να βοηθήσει τον πόνο των εγκαυμάτων από τον ήλιο, και στην διαδικασία επούλωσης

1. Κρύο Γάλα: – Τα λίπη και το γαλακτικό οξύ του γάλακτος είναι γνωστό ότι έχει καταπραϋντικές ιδιότητες για το έγκαυμα του ηλίου Ενυδατώστε απαλά με ένα πανί ή γάζα από βαμβάκι, με δροσερό πλήρες γάλα, και τρίψτε σχολαστικά πάνω στο δέρμα που καίγεται. (Ως αποτέλεσμα της σημασίας των λιπών υλικού περιεχομένου το γάλα της, είναι σημαντικό ότι το πλήρες γάλα πρέπει να χρησιμοποιείται σε αυτή τη θεραπεία).

2. Κρύο τσάι: – Η τανίνη που περιέχει το τσάι είναι το συστατικό εδώ, το οποίο βοηθά να καλμάρει και να ανακουφίσει από τις ενοχλήσεις του εγκαύματος

3. Aloe Vera: – Aloe Vera χρησιμοποιείται συνήθως για το ηλιακό έγκαυμα. Εκτός από την προσφορά κατευναστική ανακούφιση, μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διαδικασία επούλωσης.

4. Νερό: – Όταν εκτίθενται στον ήλιο το σώμα σας χάνει νερό και τα βασικά άλατα του σώματος.

πηγη

http://tgblogsite.com

 

Related posts:

test