ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Ανδρική Σεξουαλική υγεία και Φυσικά διορθωτικά μέτρα για τη σεξουαλική ανικανότητα

Εκατομμύρια άτομα στον κόσμο είναι δυσαρεστημένοι με κάποια πτυχή της ανδρικής σεξουαλικής τους υγείας.

Μερικές είναι δυσαρέσκεια με το μέγεθος του πέους τους ενώ άλλοι είναι απογοητευμένοι με το χαμηλό όγκο του σπέρματος που εκσπερματώνει στην επαφή και όμως υπάρχουν άλλοι που είναι απογοητευμένοι με τις στύσεις και την έλλειψη της ανδρικής λίμπιντο.

Στυτική Δυσλειτουργία

Αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας περιλαμβάνει ασθένειες που διακινούνται την ροή του αίματος, όπως η αθηροσκλήρωση (σκλήρυνση των αρτηριών)? Νευρικές διαταραχές? Ψυχολογικοι παράγοντες, όπως το στρες, η κατάθλιψη και το άγχος

Αρχική διορθωτικά μέτρα για τη σεξουαλική ανικανότητα

1. Μασώντας μερικές σκελίδες ωμού σκόρδου ημερησίως ειναι ενα καλο φυσικό αφροδισιακό.

2. Μαύρες σταφίδες βρασμένα με γάλα και κατόπιν τις ξεπλένεται

3. Άσπρα κρεμμύδια είναι πολύ αποτελεσματικά στην αυξανόμενη λίμπιντο ενός αρσενικού.

4. Ο συνδυασμός των αποξηραμένων τροφων με τους σπόρους,το κυδώνι, τα φιστίκια και τα αμύγδαλα μπορούν ως καθημερινή τροφή να βοηθήσει και να αυξήσει το αρσενικό στην σεξουαλική ορμή.

5 Καρότα βουτηγμένα στο μέλι και να τρώγονται με ένα μισό-βραστό αυγό ημερησίως για μέχρι και δύο μήνες βοηθά επίσης να αυξήσει το αρσενικό την σεξουαλική ορμή.

6.Η Πιπερόριζα σε χυμό με μαλι επιτυγχάνει τα ίδια αποτελέσματα.

Οι  πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και  δεν μπορούν να αντικαταστήσουν  την γνωμάτευση του ιατρού σας η την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας     Αν αποφασίσετε να  ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας

πηγη

healthinlife.net

Related posts: