ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΖΥΜΗΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Τα μικρόβια Candida albicans, η αιτιώδη οργανισμού λοιμώξεων από ζυμομύκητες.

Candida είναι μια ποικιλία μικροοργανισμών που βρίσκονται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα μας. Όταν οι μικρο περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών σώμα μας, την ανάπτυξη του πληθυσμού των μυκήτων αυξάνει ξαφνικά και οδηγεί στην λοιμώξεις. Αυτή η αλλοίωση του μικρο περιβάλλον μπορεί να κυμαίνεται από ανισορροπία οξύτητα και αλκαλικό σε κακή θρέψη. Μερικά πυροδοτεί επίσης να αποτελείται από υψηλά επίπεδα σακχάρου στο σύστημα του οργανισμού, αλλαγές στο ανθρώπινο ορμονών του σώματος,αντιβιοτικό πρόσληψη, και ακόμη και αντισυλληπτικά χάπια. Σχεδόν κάθε ένας από αυτούς τους παράγοντες ή συνδυασμός αυτών των παραγόντων μπορεί να επιφέρει την εκθετική αύξηση των μυκήτων με αποτέλεσμα να βακτηριακές λοιμώξεις φέρνοντας μαζί του τα θέματα του κνησμού, αίσθημα καύσου,ερεθισμός, και η απέκκριση του λευκού ή υποκίτρινου απαλλαγή.

Πρώτα μέτρα στο σπίτι

Σκελίδες σκόρδο έχει ανακαλυφθεί να είναι χρήσιμη από ορισμένα άτομα, όταν πρόκειται για τη θεραπεία λοιμώξεων από ζυμομύκητες. Ο τρόπος για να γίνει αυτό είναι να πάρει μια-δυο σκελίδες σκόρδο και να τα λιώσετε και να δημιουργήσουν μια πάστα. Στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσετε το σκόρδο πάστα γύρω από την περιοχή του κόλπου. Η αντιβακτηριακή ιδιότητες του σκόρδου μπορεί βεβαίως να βοηθήσει στην κατάργηση  απο εκείνες τις ενοχλητικές μύκητες. Το μόνο εμπόδιο μπορεί να είναι η δυσωδία του σκόρδου.

Μια όχι τόσο δύσοσμη εναλλακτική λύση θα ήταν πιθανό να είναι η χρήση του μελιού.  βοηθά στην ελαχιστοποίηση των διαφόρων σημείων και των συμπτωμάτων της νόσου. Μπορείτε εφαρμόζουν πραγματικά το μέλι και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για περίπου 30 λεπτά πριν από έκπλυση με χλιαρό νερό.

Ένα άλλο πολύ καλό αντι-βακτηριακή και αντι-μυκητιασική η λύση θα είναι το ξίδι. Ξύδι αναμειγνύονται σε χλιαρό νερό λέγεται ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό Αφηστετο  για τουλάχιστον είκοσι λεπτά για να μπορείτε να δείτε και να βιώσετε τα αποτελέσματά της. Μηλο- ξίδι θεωρείται ότι είναι το πιο αποτελεσματικό είδος.

 

Coconut Oil
Λάδι καρύδας είναι φορτωμένο με καπρυλικό οξύ και τα περισσότερα οξέα καθιστούν δύσκολο για την ζύμη  να επιβιώσει. Έτσι, λαμβάνοντας σε 3 κουταλιές της σούπας κάθε μέρα αυτό θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην καταπολέμηση της στα ανοικτά ζύμης σας.
Κατσικίσιο Γάλα Γιαούρτι
Γεμίστε ένα μπουκάλι ψεκασμού με το γιαούρτι και ψεκάστε το εσωτερικό του κόλπου σας κατ ‘επανάληψη κατά τη διάρκεια 1 ώρας. Τα υγιή βακτήρια που βρίσκονται στο γιαούρτι θα εργαστούν σε αγωνίζονται για να αποκρούσουν τη μαγιά. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτά τα πράγματα, μπορείτε να αντικαταστήσετε με κανονική ζάχαρη γιαούρτι.

πηγη

http://bestnaturalremedies.com

Related posts: