ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ

Οι ρυτίδες εμφανίζονται μαζί με τη διαδικασία της γήρανσης. Σε μερικούς ανθρώπους, οι ρυτίδες εμφανίζονται ακόμα και στα νεανικά τους χρόνια.Η στιγμή της εμφάνισης των ρυτίδων διαφέρει από το ένα άτομο στο άλλο, ανάλογα με τη γενετική τους κληρονομιά, την κακοποίηση μακιγιάζ, ενδοκρινικές διαταραχές, μεταβολικές διαταραχές, η επίδραση των ατμοσφαιρικών παραγόντων, υπερβολική έκθεση στον ήλιο, καταθλιπτική διάθεση, καθ ‘υπέρβαση του καπνού, τα αλκοολούχα ποτά, καφέ κλπ.

Ένα αφυδατωμένο δέρμα είναι πιο επιρρεπές σε ρυτίδες εμφανίζονται δε πολύ πιο γρήγορα από ένα λιπαρό

Η θεραπεία   προορίζεται για την πρόληψη και την καθυστέρηση της εμφάνισης των ρυτίδων ή να μειώσει τις ήδη υπάρχουσες.

proori-giransi-650

Συνταγές για τη φροντίδα ενός ζαρωμένο δέρμα

Μια φυσική θεραπεία χρησιμοποιώντας  ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ:

α)  ένα κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένα λουλούδια προστίθενται σε 100 ml βραστό νερό? κάλυψη για 15-20 λεπτά? στα ζαρωμένο βλέφαρα?

β) έγχυση από δύο κουταλάκια του γλυκού με αποξηραμένα άνθη επί των οποίων σε ένα φλιτζάνι (200 ml) βραστό νερό? κάλυψη για 20 λεπτά?   εφαρμόζονται κομπρέσες για το ζαρωμένο δέρμα και στα βλέφαρα.

ritides

Μια φυσική θεραπεία χρησιμοποιώντας  ΑΓΓΟΥΡΙ:

α) εφαρμόστε τον φρέσκο χυμό πάνω στο δέρμα με ένα κομμάτι βαμβάκι

β) εφαρμόστε  στο πρόσωπό σας φρέσκες φέτες αγγουριού.

Μια φυσική θεραπεία χρησιμοποιώντας με άγρια φράουλα:

α)  εφαρμόστε άγριες   φράουλες το βράδυ? μπορούν να προετοιμαστούν λιωμένες  και άπλωστε στο δέρμα σας ως κρέμα? το πρωί, πλύνετε το πρόσωπό σας με   νερό που έχει ληφθεί από τη σύνθλιψη των φυτών και αφήνοντάς το σε κρύο νερό για μια-δυο ώρα (500 ml)?

Προλαμβάνει το σχηματισμό ρυτίδων και αναζωογονεί το δέρμα.

Μια φυσική θεραπεία με κυδώνια:

βάμμα από τις φλούδες , ψιλοκόβουμε τις φλούδες, τοποθετήστε τες σε ένα μπουκάλι, ρίξτε 50 βαθμούς αλκοόλ (κονιάκ) αρκεί για την καλύψη τους,  και το αφήνουμε   για 15 ημέρες, ενώ το ανακατευουμε   αρκετές φορές για να  το ομογενοποιήσουν  στη συνέχεια,το  φίλτραρετε σε ένα άλλο μπουκάλι.Χρησιμοποιώντας το αποτέλεσμα  σαν βάμμα, βαλτε στο δέρμα και στο λαιμό κάθε μέρα ή αρκετές φορές την εβδομάδα.Εμποδίζει τον σχηματισμό ρυτίδων

Μια φυσική θεραπεία με παπαρούνες:

Έγχυσης από μια χούφτα από τα πέταλα της παπαρούνας στην οποία ρίχνουμε ένα ποτήρι ζεστό νερό? κάλυμμα για 30 λεπτά? φίλτρου? πλένετε το πρόσωπό σας το πρωί και το βράδυ.

Μια φυσική θεραπεία με Αμύγδαλα:

Μια λοσιόν από 15 γραμμάρια με ξεφλουδισμένα αμύγδαλα, 150 γραμμάρια ροδόνερο και 1 g θειικού αργιλίου? για το βράδυ

Μια φυσική θεραπεία με ΚΑΡΟΤΑ:

α) φέτες ψιλοκομμένο καρότο που εφαρμόζεται στο πρόσωπό σας?

β) τον χυμό από τη ρίζα του καρότου?   στο λαιμό στο πρόσωπο   χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι βαμβάκι? αφήστε το να στεγνώσει και στη συνέχεια, μετά από 30 λεπτά, επαναλάβετε τη διαδικασία.

moloxa

Μια φυσική θεραπεία χρησιμοποιώντας μολόχα:

Βράζω   τρεις κουταλιές της σούπας αποξηραμένες και ψιλοκομμένες αποφλοιωμένες ρίζες για 250 ml νερού? θα τα βράσουμε για 10 λεπτά? αφήστε τα να κρυώσουν για 20 λεπτά? φιλτράρετε? προσθέσετε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και να  το επαλείψετε στο πρόσωπό σας. Έχει ενυδατικές ιδιότητες, εμποδίζοντας τον σχηματισμό των ρυτίδες ή να μειώσουν τις ήδη υπάρχουσες.

Μια φυσική θεραπεία με κριθάρι:

Τονωτικό που λαμβάνεται από 100 γραμμάρια  κριθάρι,Θα  βράσει καλά? Μέτα φιλτράρισμα. Χρησιμοποιήστε το νερό  για τονωτικό και για να σκουπίσετε το πρόσωπό σας.

Μια φυσική θεραπεία με μαϊντανό:

Ο φρέσκος χυμός από τα φύλλα ή ρίζα? ισχύουν στο πρόσωπό σας 2-3 φορές την ημέρα, για 15-20 ημέρες,

Μια φυσική θεραπεία χρησιμοποιώντας ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ:

Οι φέτες πορτοκαλιού που εφαρμόζονται στο δέρμα σας. Είναι αποτελεσματική στη διατήρηση της υγείας του δέρματός σας, εμποδίζοντας το σχηματισμό των ρυτίδων.

πηγη

.liveandfeel.com

διαβασε στο bioathens
ΔΙΩΞΕ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ

ΟΙ ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ (ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ BOTOX )

Related posts: