ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Αρωματοθεραπεία για Πονοκέφαλους  Το τρίψιμο με μερικές σταγόνες έλαιο μέντας έχει αποδειχθεί για την ανακούφιση από πονοκεφάλους έντασης,το έλαιο μέντας δημιουργεί μια δροσερή αίσθηση όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα και βοηθά στη χαλάρωση των μυών στο κεφάλι και το λαιμό σας. Η μυρωδιά της μέντας (έλαιο ) Θα ηρεμήσει τα νεύρα και τις ρινικές μεταβάσεις σας, μπορεί να βοηθήσει αν σας πονοκέφαλο προκαλείται από άγχος ή πίεση των κόλπων.

Ευκάλυπτος αιθέριο έλαιο Η Εφαρμογή ελαίου ευκαλύπτου στο μέτωπό σας μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανακούφιση από πονοκεφάλους με τον ίδιο τρόπο όπως και αιθέριο έλαιο μέντας. Όπως και έλαιο μέντας, του ευκαλύπτου μπορεί να απαλύνει, να χαλαρώσει τους μυς και τις ρινικές διόδους. Τοποθετήστε μερικές σταγόνες έλαιο ευκαλύπτου σε ένα μπολ με ατμό νερού και εισπνεύσετε βαθιά.

Λεβάντα: Το άρωμα της λεβάντας έχει μια ισχυρή επίδραση στο νευρικό σύστημα, ανακουφίζοντας τα προβλήματα όπως η αϋπνία, το άγχος και το στρες, οι οποίες μπορούν να συμβάλουν στην πονοκεφάλους. Ανεπίσημα στοιχεία δείχνουν ότι η λεβάντα μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από τον πόνο, ακόμη και τις χειρότερες πονοκεφάλους, συμπεριλαμβανομένων των ημικρανιών. Τοποθετήστε μερικές σταγόνες από αιθέριο έλαιο λεβάντας στο μαξιλάρι σας, δημιουργήστε ένα σακουλάκι λεβάντας ή ένα φλιτζάνι τσάι λεβάντα για να αξιοποιήσει αυτό το φυσικό ηρεμιστικο απο τον πονοκέφαλο.
Η Λεβάντα μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο των πονοκεφάλων και ημικρανιών. Χρησιμοποιήστε το αιθέριο έλαιο λεβάντας ή φακελάκια αποξηραμένη λεβάντα για τη θεραπεία του πόνου σας. .

Όλα αυτά τα αιθέρια έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε σε ζεστό ή κρύο για πονοκεφάλους η σε κομπρέσα. Απλά προσθέστε μερικές σταγόνες από έλαια όποιο επιθυμείτε σε ένα πανί και τοποθετήστε το επίθεμα στο μέτωπό σας, όταν ένας πονοκέφαλος αρχίζει να διαμορφώνει. (Για ένα προϊόν για την ανακούφιση πονοκέφαλο που συνδυάζει τη δύναμη της μέντας, έλαιο ευκαλύπτου και λεβάντα,

Φυτικά μέτρα για ανακούφιση από πονοκεφάλους

Βάλσαμο

Οι ημικρανίες είναι η πιο σοβαρή μορφή των πονοκεφάλων. Η ανικανότητα του πόνου της ημικρανίας συχνά συνοδεύεται από ευαισθησία στο φως, προβλήματα όρασης, ναυτία και εμετό.  Παρόλο που αυτό το χορτάρι μπορεί να είναι χρήσιμο για εκείνους στη μέση μιας ημικρανίας, η πραγματική αξία του έγκειται στην πρόληψη των ημικρανιών (όταν λαμβάνεται σε καθημερινή βάση). Μελέτες δείχνουν ότι το βάλσαμο σταματά την συσσώρευση των αιμοπεταλίων στο αίμα και μειώνει το αίμα συστολή και διαστολή σκάφους , που μπορεί να προκαλέσει ημικρανίες.
Λευκό φλοιό ιτιάς:

Ο φλοιός της ιτιάς περιέχει σαλικίνη, το βασικό συστατικό της ασπιρίνης, το οποίο το καθιστά ένα φυσικό παυσίπονο. Ο φλοιός δεν λειτουργεί τόσο γρήγορα όσο η ιβουπροφαίνη αλλά είναι επίσης ειναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει αιμορραγία από το γαστρεντερικό που μπορει να προκαλέσει η ασπιρινη

Related posts: