ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΗΧΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Μέλι  – Αντιμετωπίζει βήχα και απομακρύνει την βλέννα από τους πνεύμονες Σε μία μόνο νύχτα, ιδιαίτερα καλό για τα παιδιά! Συνταγές για κάθε περίσταση 

Παρά το γεγονός ότι ο βήχας και το κρυολόγημα είναι ήσσονος σημασίας ασθένειες, μερικές φορές μπορεί να είναι πραγματικά ενοχλητικό. Για παράδειγμα, ο βήχας καθιστά δύσκολο για μας να επικεντρωθούμε και μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μερικές άγρυπνες νύχτες.

cretenet_1289298045_news-medium
Για να απαλλαγούμε από τον βήχα, οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν συνήθως σιρόπια του βήχα, το οποίο απέχει πολύ από την ιδανική λύση, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να καταστέλλουν την πορεία των σημάτων στον εγκέφαλο που προκαλεί τον σοβαρο βήχα. τα περισσότεροι σιρόπια περιέχουν επίσης κωδεΐνη και δεξτρομεθορφάνη, τα συστατικά που συνήθως προκαλούν παρενέργειες όπως υπνηλία, πονοκέφαλο, και ταχυκαρδία.

Ωστόσο, ευτυχώς για εμάς, υπάρχει μια φυσική λύση που δεν προκαλεί παρενέργειες. Ονομάζεται περιτύλιγμα μέλι. Το μέλι είναι ένα φυσικό αντιβακτηριδιακό συστατικό που θα βοηθήσει να αποβάλει τη βλέννα από τους πνεύμονες σας. Είναι επίσης πολύ καλό για τη θεραπεία του πονόλαιμου και τα φραγμένα ιγμόρεια.

ΕΔΏ ΕΊΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΉ ΓΙΑ ΤΟ κατάπλασμα με ΜΈΛΙ:

assets_large_t_1466_4338272_type12905

Συστατικά:

–  βιολογικό μέλι
– λάδι καρύδας
– Αλεύρι
– χαρτοπετσέτες
– Κολλητική ταινία Ιατρικής

Οδηγίες:

Αναμείξτε ένα κουταλάκι του γλυκού αλεύρι και μια μικρή ποσότητα του μελιού. Στη συνέχεια, προσθέστε λίγο χλιαρό  λάδι καρύδας και ανακατέψτε καλά και πάλι. Βάλτε το μείγμα που προκύπτει σε μια χαρτοπετσέτα, και να επισυνάψετε το περιτύλιγμα στο στήθος σας, χρησιμοποιώντας μια αυτοκόλλητη ιατρική ταινία.

Οι ενήλικες μπορουν να κρατήσουν το περιτύλιγμα μια ακόμα μέρα, αλλά αν ένα παιδί λαμβάνει τη θεραπεία, το περιτύλιγμα μπορεί να μείνει πάνω στο στήθος του για όχι περισσότερο από 2-3 ώρες. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε σημαντικές βελτιώσεις μετά την πρώτη θεραπεία, αλλά είναι απολύτως ασφαλές να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν  για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.

Πηγές: http://www.davidwolfe.com/diy-honey-wraps-cough-mucus/
http://www.timefornaturalhealthcare.com/wrapped-ginger-treats-bad-cough-and-removes-mucus-from- οι-πνευμόνων-in-ακριβώς-one-night-κυρίως-καλό-για-παιδιά-συνταγές-για-κάθε-φορά /
http://www.healthyfoodhouse.com/wrapped-ginger-treats-bad-cough-removes- βλέννα στους πνεύμονες-ακριβώς-one-night-κυρίως-καλό-παιδιά-συνταγές-κάθε-φορά /; utm_source = naturalcuresnm & utm_medium = naturalcur

διαβασε στο bioathens
13 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΓΙΑΤΡΙΚΟ
ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ ,ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

Related posts: