Για όλους εκείνους που θέλουν να θεραπεύσουν ή να αποτρέψουν τις καρδιακές παθήσεις παρουσιάζουμε μια αποτελεσματική φυσική θεραπεία που είναι 800 ετών. Η θεραπεία είναι εύκολο να γίνει και έχει εκπληκτικά αποτελέσματα.

Η αρχική συνταγή ανήκει στην Opatika Hildegard von Bingen, που έζησε τον 13ο αιώνα και πέθανε σε ηλικία 81 ετών.

Ildegarda_di_Bingen-wiki

Αργότερα, η συνταγή της για καρδιακές παθήσεις εξαγοράστηκε από διάσημους γιατρούς και συνταγογραφείται σε ασθενείς.

Opatika συμβουλεύει σε κάθε νοικοκυριό για να αποκτήσετε αυτή την υπέροχο συνταγή, η οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι επιτυχής για πολλές καρδιακές παθήσεις και δυσλειτουργίες.

Χρησιμοποιείται για ρίγη, αρρυθμία (ανώμαλοι  καρδιακοί  παλμοί), ταχυκαρδία (καρδιακό παλμό, που είναι η γρήγορος και υπερβαίνει τα φυσιολογικά όρια) και  μάλιστα έδειξε αποτελεσματικότητα σε περιπτώσεις με   στηθάγχη. Είναι τέλεια φυσική λύση για την προστασία των αιμοφόρων αγγείων .

Προκειμένου να αποφευχθούν οι σοβαρές διαταραχές της κανονικής λειτουργία της καρδιάς, συνιστάται ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που δεν έχουν προβλήματα με την καρδιά για να προετοιμάσει αυτό το μέτρο ως πρόληψη.

Αυτή η θεραπεία είναι εύκολη να την  κάνει  κάθε νοικοκυριό που έχει αποδειχθεί επιτυχής σε διάφορες καρδιακές παθήσεις και καρδιαγγειακές παθήσεις .

Συστατικά:

10 ματσάκια φρέσκο ​​μαϊντανό
4 φλιτζάνια / 1 λίτρο σπιτικό μαύρο ή λευκό κρασί
Ξύδι 2 κουταλιές της σούπας κρασί
10 ουγκιές / 300 γραμ βιολογικό μέλι( 1 ουγγιά = 28,413 ml)
Προετοιμασία:

Βάλτε τις 10 ματσάκια μαϊντανό σε 1 λίτρο κρασί και προσθέτουμε 1-2 κουταλιές της σούπας αγνό ξύδι από κρασί.

Βράστε το μείγμα για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να αρχίζει να αφρίζει. Στη συνέχεια, προσθέστε 10 oz / 300 γραμμάρια φυσικό μέλι και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή θερμοκρασία για άλλα 4 λεπτά. Στραγγίστε , όταν κρυώσει  το βάζουμε σε ένα μπουκάλι το οποίο είχε προηγουμένως καθαριστεί καλά με ισχυρό αλκοόλ.

Κλείστε καλά και η θεραπεία είναι έτοιμο για χρήση. Το υπόλοιπο ίζημα δεν είναι επιβλαβή.

Χρήση:

Θα πρέπει να καταναλώνουν μία κουταλιά του ποτού καθημερινά μέχρι να εξαφανιστούν τα συμπτώματα. Για σοβαρές καρδιακές παθήσεις θα πρέπει να καταναλώνουν τη θεραπεία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

πηγη

http://www.healthyfoodhouse.com/800-year-old-natural-heart-disease-cure-has-astounding-results/#sthash.vu8jwQxr.dpuf

Related posts: