ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΑΣ ΝΟΣΟΥ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Βήματα για να θεραπεύσετε την στεφανιαία νόσο

 

Η στεφανιαία νόσος είναι η πρώτη αιτία θανάτου

1 στους 4 θανάτους, παίρνει τις ζωές 600.000 ανθρώπων κάθε χρόνο! Σύμφωνα με το CDC Νοσηρότητα και Θνησιμότητα της Εβδομαδιαίας Έκθεσης ΗΠΑ οι καρδιακές παθήσεις ήταν η κύρια αιτία θανάτου από το 1921.

«Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να απομακρύνετε την πλάκα από τα τοιχώματα των αρτηριών που συσσωρεύονται μέσω της κατανάλωσης της κακής διατροφής?

Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα! Ευτυχώς, υπάρχει μια πολύ καλύτερη λύση από τη σύγχρονη ιατρική θεραπεία για καρδιακή νόσο. Για την απάντηση, πρέπει να πάμε πίσω στις πρώτες ημέρες της ιατρικής. Έρχεται πραγματικά να  είπε ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της Ιατρικής, πάνω από 2.400 χρόνια πριν:

«Αφήστε τα τρόφιμα να είναι φάρμακο και το φάρμακο σου είναι τροφή σου.» ~ Ιπποκράτης

Έχουμε δει όλες τις διαφημίσεις των φαρμάκων, ότι η κατάσταση » Όταν η διατροφή και η άσκηση από μόνη της δεν είναι αρκετή … προσθέσετε αυτό το φάρμακο που θα μειώσετε τη χοληστερίνη σας (και να σας κάνει ανίκανο , να προκαλέσει βλάβες στα νεύρα , μυϊκή αδυναμία , καρδιακές προσβολές , εγκεφαλικά επεισόδια και θάνατο !) »

Πράγματι, τα φάρμακα της στατίνης είναι αποτελεσματική στη μείωση της χοληστερόλης σας. ΑΛΛΑ, έχουν λίγο  κλινικό όφελος στη μείωση της θνητότητας από καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όταν η δίαιτα και άσκηση δεν είναι αρκετές –  αλλάξετε την διατροφή σας και την άσκηση! Το σώμα έχει σχεδιαστεί για να θεραπεύσει τον εαυτό του. Μπορείτε να θεραπεύσει, αλλά απαιτεί το σωστό είδος και την ποσότητα της διατροφής και της άσκησης.

Τι είναι η Στεφανιαία Νόσος;

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ιατρικής την ορίζει ως: «… στένωση των μικρών αιμοφόρων αγγείων που τροφοδοτούν με αίμα και οξυγόνο στην καρδιά. CHD είναι επίσης ονομάζεται ασθένεια στεφανιαίας αρτηρίας . »

Αυτή η στένωση προκαλείται από την συσσώρευση των λιπαρών πλακών στις αρτηρίες. Από νωρίς, η χοληστερόλη αναγνωρίστηκε ως ένα σημαντικό συστατικό αυτών των πλακών και έχει επισημανθεί ως εχθρός.

Η χοληστερόλη δεν είναι ο εχθρός της καρδιάς σας, είναι ο ήρωας της θεραπείας σας!

Η ιατρική επιστήμη με την ανάπτυξη εκατοντάδων φάρμακων για τη θεραπεία της χοληστερόλης και με τεχνητά μέσα της αρτηριακής πίεσης. » Τι προκαλεί,  την χοληστερόλη να δημιουργήσει στις αρτηρίες και να προκαλέσει ικανότητα σχηματισμού πλακών; «

Το πρώτο βήμα για στεφανιαία νόσο είναι η βλάβη στο βλεννογόνο των αρτηριών σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χοληστερόλη είναι εκεί. Η δουλειά της είναι να θεραπεύσει τον τραυματισμό. Εάν η χοληστερόλη δεν είναι διαθέσιμη  είναι πιο πιθανό να πεθάνουν από καρδιακή προσβολή λόγω αυτής της κατεστραμμένης αρτηρίας!

» Τι προκαλεί βλάβη στις αρτηρίες; «Η απάντηση είναι η φλεγμονή. Συστημική φλεγμονή είναι η ρίζα αιτία πολλών, αν όχι όλες, τις ασθένειες. ΟΙ Βλάβες της Φλεγμονής στα κύτταρα που καλύπτουν τις αρτηρίες σας, προκαλώντας το διαχωρισμό μεταξύ των κυττάρων.

Η δουλειά της χοληστερόλης είναι να επισκευάσει τα κατεστραμμένα κύτταρα. Κάθε κύτταρο στο σώμα σας έχει ένα εξωτερικό στρώμα ή μεμβράνη λίπους. Η κυτταρική μεμβράνη αποτελείται από περίπου πενήντα τοις εκατό χοληστερόλη. Χωρίς χοληστερόλη, θα έχετε ανθυγιεινά, αδύναμα κύτταρα. Όταν τα κύτταρα έχουν καταστραφεί, η χοληστερόλη είναι απαραίτητη για την επιδιόρθωσή τους.

Όπως έχουμε εντοπίσει πίσω από την πρωταρχική αιτία της στεφανιαίας νόσου, τι νομίζετε ότι η επόμενη ερώτηση είναι; » Τι προκαλεί την  φλεγμονή ;

Η συστηματική φλεγμονή παράγεται από το ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ .

 

Όταν η φλεγμονή παραμένει εκτός ελέγχου στο σώμα σας, εξακολουθεί να βλάπτει  τις αρτηρίες. Ως εκ τούτου, όλο και περισσότερο  χοληστερόλη παράγεται από το σώμα σας για να θεραπεύσει τα κατεστραμμένα κύτταρα.

Το σώμα σας έχει σχεδιαστεί για να θεραπεύσει τον εαυτό του , αλλά η φλεγμονή παρεμβαίνει με την εν λόγω φυσιολογική διαδικασία επούλωσης. Μέχρι η παρέμβαση – φλεγμονή – αφαιρείται, η ζημιά στις αρτηρίες συνεχίζεται. Αυτό είναι  που προκαλεί η χοληστερίνη να δημιουργήσει στην πάροδο του χρόνου, που παράγει μια πλάκα.

Έξι βήματα για να θεραπεύσετε τη στεφανιαία νόσο Φυσικά

Αντιφλεγμονώδη Διατροφή –

ΟΙ περισσότερες πηγές της φλεγμονής προέρχονται από ένα όξινη και φλεγμονώδεις διατροφή. Η αντιστροφή αυτή είναι το κλειδί για τη θεραπεία της φλεγμονής. Η πρώτη εξέταση σε μια αντι-φλεγμονώδη δίαιτα η εξάλειψη των φλεγμονωδών τρόφιμα που αναφέρονται εδώ .

Το δεύτερο βήμα είναι η ενσωμάτωση σε αλκαλικές τροφές όσο το δυνατόν περισσότερες  καθημερινά στην διατροφή σας. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα λαχανικά (λιγότερο μαγειρεμένα, τόσο το καλύτερο), χαμηλή ζάχαρη φρούτα (μούρα και πράσινα μήλα), οι περισσότεροι ξηροί καρποί και σπόροι (αμύγδαλα, καρύδια, σπόρους λιναριού και τους σπόρους Chia), και υγιεινά λίπη .

Καταναλώστε τρόφιμα πλούσια σε αντιοξειδωτικά και πολυφαινόλες – Το πράσινο τσάι, τα μούρα, τα πεπόνια, τα ακτινίδια, έντονα χρωματισμένα λαχανικά και τα σκούρα πράσινα φυλλώδη λαχανικά αποτελούν πλούσιες πηγές. Τα αντιοξειδωτικά και πολυφαινόλες καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν φλεγμονή και βλάβη των κυττάρων σας.

Καταναλώστε τροφές πλούσιες σε διαλυτές φυτικές ίνες – διαλυτές φυτικές ίνες είναι εύπεπτες. Ως αποτέλεσμα, θα  καθαρίζει από τις αρτηρίες σας και θα αφαιρεί την πλάκα παρόμοιο με το αυτόν τον τρόπο μη διαλυτές φυτικές ίνες που καθαρίζει του παχέος εντέρου .. Η πλουσιότερη πηγή διαλυτών φυτικών ινών είναι τα αβοκάντο. Ένα αβοκάντο έχει ένα επιβλητικό 3 γραμμάρια διαλυτών φυτικών ινών (σε αντίθεση με 1 γραμμάριο σε ένα μπολ με Cheerios). Φάτε ένα αβοκάντο κάθε μέρα. . Άλλες καλές πηγές διαλυτών φυτικών ινών περιλαμβάνουν: Μαύρα φασόλια, φασόλια και τα φασόλια ναυτικό (2 γραμμάρια / μερίδα), μη επεξεργασμένα πλιγούρι βρώμης (1,4 γραμμάρια / μερίδα), πίτουρο βρώμης (2,2 γραμμάρια / μερίδα), τα λαχανάκια Βρυξελλών (2 γραμμάρια / μερίδα), γογγύλια, γλυκοπατάτες και τα σπαράγγια (1,7 + γραμμάρια / μερίδα), και σπόρους λιναριού (1.1 γραμμάρια / μερίδα).

Καταναλώστε υγιή λίπη

– Ανθυγιεινά λίπη εύκολα οξειδώνονται και θα προκαλέσουν φλεγμονή. Ανθυγιεινά λίπη περιλαμβάνουν τα trans-λιπαρά οξέα, το έλαιο canola, φυτικό έλαιο, σογιέλαιο, ηλιέλαιο και λάδι κνήκου. Αν έχετε κάποιο από αυτά στο σπίτι σας – τα πετάτε τώρα!

Αντίθετα, η κατανάλωση υγιεινών λιπών κάθε μέρα θα θεραπεύει τις κατεστραμμένες μεμβράνες κυττάρων και τα υπόλοιπα φλεγμονή.

Υγιή λίπη περιλαμβάνουν λάδι καρύδας , ελαιόλαδο, ολόκληρη αβοκάντο, σπόρους λιναριού, σπόροι Chia, και τα ιχθυέλαια ή το πετρέλαιο κριλ .

Ξηροί καρποί (καρύδια και αμύγδαλα κυρίως) περιέχουν υγιή λιπαρά, καθώς και φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε – όλα τα απαραίτητα για την επούλωση.

Συμπλήρωμα με ιχθυέλαιο ή Κριλ λάδι . Το ιχθυέλαιο και το πετρέλαιο κριλ αποτελούν συμπυκνωμένες πηγές των υγιών, θεραπεύοντας το λίπος.

Μεταβολικό . άσκηση .

Αυτό το είδος της άσκησης έχει πολλά θαυμάσια οφέλη. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ένταση, μικρής διάρκειας ασκήσεις. Αυτό οδηγεί σε αυξήσεις της αυξητικής ορμόνης της τεστοστερόνης και μειώνει την  ορμόνη του στρες κορτιζόλη. Αυτό με  καύση του λίπους του σώματός σας και την οικοδόμηση των μυών / τόνωση, σταματά η φλεγμονή και αναστρέφει το μεταβολικό σύνδρομο (σακχαρώδης διαβήτης, η παχυσαρκία, το σύνδρομο Χ, καρδιακή νόσο ).

Το καλύτερο από όλα, αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε μόλις 12-15 λεπτά την ημέρα !

Ελπίζω ότι μπορείτε τώρα να αισθάνονται πιο αρμόδιο. Τώρα ξέρετε ότι το σώμα σας μπορεί να θεραπεύσει τον εαυτό του. Μπορείτε να θεραπεύσει τις καρδιακές παθήσεις φυσικά και τώρα ξέρετε πώς!

Ερώτηση : Αισθάνεστε ενθαρρυνθούν και την εξουσία με αυτές τις πληροφορίες; Ποια από αυτές τις έξι μεθόδους για τη θεραπεία των καρδιακών παθήσεων, φυσικά, θα αρχίσετε σήμερα; Μπορείτε να αφήσετε να σας απαντήσω στα σχόλια παρακάτω.

 

Αναφορές για αυτό το άρθρο:

(1) http://www.cdc.gov/heartdisease/facts.htm

(2) http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm4830a1.htm

(3) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmedhealth/PMH0004449/ # adam_007115.disease.causes

(4) 1. . Alberts, et al, Molecular Biology of the Cell: Τέταρτη έκδοση, Νέα Υόρκη: Γιρλάντα Science, 2002, σ.. 588

http://blogs.naturalnews.com/

Related posts: