ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΠΑΡ

Ήπαρ καθαρισμός με τρόφιμα

 

Όλοι γνωρίζουμε ότι το ήπαρ είναι ένα βιοχημικό εργαστήριο του ανθρώπινου σώματος, όπου πολύπλοκες διαδικασίες λαμβάνουν χώρα.

Το ήπαρ είναι υπεύθυνο για τη διάσπαση των τοξινών που παράγονται στο σώμα. Συχνά, η υπερβολική λήψη φαρμάκων, η κακή διατροφή και ορισμένες βακτηριακές και ιογενείς λοιμώξεις αφήνουν σοβαρές συνέπειες και όχι σπάνια αποτελούν απειλή για την υγεία του ήπατος.

Η διαδικασία του καθαρισμού για την αποτοξίνωση του ήπατος χρησιμοποιώντας σταφίδες, είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την ανάκτηση του οργανισμού και την απελευθέρωσή της από χρόνιες ασθένειες και τις τοξίνες

Οι τοξίνες του σώματος μπλοκάρουν την εκκίνηση της αυτο-ίασης του μηχανισμού, και να μειώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων και τις παραδοσιακές συνταγές της ιατρικής.

 Το Ήπαρ δρα σαν ένα εργοστάσιο καθαρισμού του αίματος στο σώμα.  Επίσης βοηθά τον οργανισμό να ενισχύσει την πέψη. Το Συκώτι εκτελεί μια άλλη λειτουργία στο σώμα να καθαρίζει το αίμα και να αφαιρεί όλες τις τοξίνες και τα απόβλητα που βρέθηκαν στο αίμα.

Ως εκ τούτου, είναι σαφές ότι ένα καθαρό συκώτι δίνει την υγεία στο σώμα, ζωτικότητα, ενέργεια, ωραία εμφάνιση και μια καλή διάθεση.

Ο καθαρισμός του ήπατος με μαύρα σταφύλια αρχίζει με την ακόλουθη διαδικασία:

Θα πρέπει να επιλέξετε υψηλής ποιότητας σταφίδες που σήμερα δεν μπορούν να βρεθούν εύκολα στην πλησιέστερη αγορά ή κατάστημα. Θα πρέπει να αποφύγετε το πολύ ελαφρύ, ωραίες κιτρινωπές σταφίδες.

Τα Φωτεινά χρώματα στις σταφίδες είναι αποτέλεσμα μιας θεραπείας διοξειδίου του θείου ή στην καλύτερη περίπτωση, λόγω ακατάλληλων κανόνων ξήρανσης. Μη δίνετε σημασία στα «λαμπερό» χρώμα στις σταφίδες, που έχει υποστεί χημική επεξεργασία.

Οι Σταφίδες να είναι ζαρωμένες, όχι πολύ μαλακές ούτε πολύ σκληρές (παρόμοιο με το μαλακό ελαστικό).

Καλές σταφίδες πρέπει να είναι σκούρο ή καφέ χρώμα (αν πρόκειται για την πιο φωτεινή ποικιλία σταφυλιών – τότε σταφίδες έχουν ανοιχτό καφέ χρώμα). Υπάρχουν, επίσης, μαύρες σταφίδες με μια γαλαζωπή απόχρωση, γίνονται από αφυδάτωση σκοτεινότερο τους τύπους αμπέλου.

Θα ήταν ιδανικό αν μπορείτε να βρείτε τις σταφίδες μαζί με τα μικρά τους στελέχη, που είναι ένας από τους κύριους δείκτες του φυσικά παραγόμενου raisins.Επιλέξετε την καλύτερη και χωρίς χημικές ουσίες σταφίδες, μπορείτε να αρχίσει να προετοιμάζει την ακόλουθη συνταγή που θα σας βοηθήσει να καθαρίσει το συκώτι σας.

 

Καθαρίστε το συκώτι σας από την προετοιμασία με αυτή την συνταγή με σταφίδες:

1. Το πρωί απολαύστε μισό φλιτζάνι σταφίδες σε ζεστό νερό και αφήστε το να ξεκουραστεί για 15 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά κάτω με τρεχούμενο νερό.

2. Τοποθετήστε τις σταφίδες σε ένα φλιτζάνι να γεμίσει το κύπελλο μεχρι το χείλος με βραστό νερό, μέχρι να κρυώσει. Αφήστε τα σταφίδες να ξεκουραστούν για 24 ώρες (μέχρι το επόμενο πρωί).

3. Το επόμενο πρωί, προτού να φάτε κάτι, να πιείτε το ποτό και φάτε τις σταφίδες. Ξαπλώστε στο κρεβάτι για ενάμισι ή δύο ώρες και να θέσετε μια ζεστή κομπρέσα (ή ακόμα καλύτερα, ένα μπουκάλι με ζεστό νερό), στη δεξιά πλευρά του στομαχιού σας.

Αυτή η διαδικασία εκτελείται μία φορά την εβδομάδα. Η διαδικασία καθαρισμού θα πρέπει να ασκηθεί για ένα μήνα (δηλαδή, μία φορά την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του μήνα) και δύο φορές το χρόνο.

Φυσική συνταγή για να βελτιώσετε την λειτουργία της καρδιάς

 

Η σημερινή συνταγή είναι απλή και μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον πόνο ή οποιαδήποτε άλλη διαταραχή που οφείλεται σε μια συγκεκριμένη καρδιακή νόσο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι …

 

8 κουταλιές της σούπας αποξηραμένα δεντρολίβανο (θρυμματισμένα)
3 λεμόνια
2 κουταλάκι του γλυκού υγρό Stevia
8 ποτήρια νερό (2λ νερό)

Προετοιμασία: Μαγειρέψτε το νερό και το θρυμματισμένο δεντρολίβανο σε μια κατσαρόλα. Αφήστε το μίγμα να σιγοβράσει μέχρις ότου το υγρό εξατμίσει στο 1 λίτρο. Αυτό θα συμβεί περίπου σε μια ώρα. Στη συνέχεια, προσθέστε στέβια και τα λεμόνια. Λεμόνια πρέπει να ει ναι ξεφλουδισμένα και κομμένα. Αφού προσθέσετε στέβια και τα λεμόνια, αφήστε το μείγμα να σιγοβράσει για άλλα 30 λεπτά.

Διατηρούμε το μείγμα σε ένα βάζο. Καταναλώστε μια κουταλιά της σούπας αυτό για την υγεία σε ένα βάζο τρεις φορές την ημέρα, κάθε μέρα.

πηγη

www.healthyfoodhouse.com

διαβασε επίσης
ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΗΠΑΡ

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΗΠΑΡ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΗΠΑΡ
ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΠΑΡ

Related posts: