ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Σκόρδο, μηλόξιδο και μέλι – Συνδυασμός που θεραπεύει πολλές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου

 

Σκόρδο, μηλόξιδο και μέλι είναι αποτελεσματική  θεραπεία πολλών συνθηκών υγείας, αλλά όταν συνδυάζονται όλα μαζί, είναι ακόμη πιο ισχυρό. Αυτός ο συνδυασμός χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης, κρυολογήματα, λοιμώξεις, και ακόμη και σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως ο καρκίνος, το άσθμα, η αρθρίτιδα, στειρότητα, και ανικανότητα.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και «κακή» χοληστερόλη μειώνει τα επίπεδα (LDL – χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνη).

Κατά τις τελευταίες δεκαετίες, οι επιστήμονες έχουν πραγματοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό μελετών, οι οποίες έδειξαν ότι ο συνδυασμός και των τριών είναι ένα ισχυρό φυσικό θεραπείες  που μπορεί να θεραπεύσει πολλές μορφές καρκίνου. Ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο ήταν σε θέση να ελέγξουν τα αποτελέσματα του καρκίνου, και πολλοί από αυτούς ακόμη και να θεραπεύσουν τον καρκίνο.

Οι ασθενείς  που έλαβαν αυτήν την φυσική θεραπεία το πρωί πριν από το φαγητό ή πίνοντας την με κατι κάτι. Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι οι ασθενείς με υψηλή αρτηριακή πίεση είχουν μια σημαντική μείωση στην πίεση του αίματος και στο επίπεδο χοληστερόλης.

Τα πρώτα αποτελέσματα της προσφυγής είναι ορατά σε 2 εβδομάδες.

 

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τη συνταγή είναι ότι θα πρέπει να έχετε εύκολα διαθέσιμα τα φθηνά υλικά.

Κάθε ένα από τα τρία συστατικά έχει θετική επίδραση στην υγεία σας. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη που υποδηλώνει ότι αυτός ο συνδυασμός μπορεί να έχει παρενέργειες, και είναι ασφαλές για χρήση, ακόμη και για τους υγιείς ανθρώπους.

Η προετοιμασία της παρούσας φυσική θεραπεία δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη προσπάθεια, απλώς ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

Συστατικά:

1 φλιτζάνι ξύδι μήλου μηλίτη
1 φλιτζάνι μέλι, βιολογικά και μη παστεριωμένο
10 σκελίδες σκόρδο
Προετοιμασία:

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί για 60-90 δευτερόλεπτα ή μέχρι να γίνουν καλά μαζί. Βάλτε το φάρμακο σε ένα βάζο και να το διατηρήσετε στο ψυγείο.

Για βέλτιστα αποτελέσματα καταναλώνουν την θεραπεία μέσα σε 5 ημέρες. Εξακολουθεί να είναι καλό μετά από πέντε ημέρες, αλλά η θεραπευτική δύναμη μειώνετε

Δοσολογια

Μπορείτε να καταναλώσει αυτό το φάρμακο με διάφορους τρόπους. Πάρτε 2 κουταλιές  το πρωί, αμέσως μετά ξυπνάτε. Αν δεν σας αρέσει η γεύση του, συνδυάζεται με ένα φλιτζάνι νερό ή φρέσκο ​​χυμό. Ακόμα και εάν αναμειχθεί με υγρά, είναι ακόμα σημαντικό να πίνετε πριν από το φαγητό

Αυτή η θεραπεία είναι πιο δημοφιλής από ποτέ και σήμερα πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν για τη θεραπεία πολλών ασθενειών.

Πηγή: www.yourfoodcorner.com

: http://www.healthyfoodhouse.com/garlic-apple-cider-vinegar-and-honey-combination-that-treats-many-diseases-including-cancer-2/#sthash.EHb7OnRT.dpuf

Related posts:

test