ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΕΝΑΣ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ

Η Φλεγμονή:

Αυτός ο Σιωπηλός Δολοφόνος (και πώς θα ξεγελάσει το σώμα σας)

Το σώμα  θεραπεύετε τακτικά και  αποτοξινώνετε από μόνο του όμως μπορεί επίσης να οδηγήσει σε απειλητικές για τη ζωή ασθένειες.

Ο ένοχος: είναι η φλεγμονή.

Η Φλεγμονή είναι η φυσική ικανότητα-ουσιαστικά επούλωσης του σώματος για την εξάλειψη της ζημίας που να επιτρέπει την ανάκτηση, αλλά μπορεί επίσης να συσσωρεύονται στο σώμα σε ένα μεγάλο χρόνιο τρόπο, που οδηγεί σε σοβαρές ασθένειες όπως η αρθρίτιδα, η παχυσαρκία, ο διαβήτης, ο καρκίνος και οι καρδιοπάθειες.

Η Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ σε έρευνα διαπίστωσε ότι φλεγμονή γίνεται χρόνια εξαιτίας μιας ισόρροπησης του ανοσοποιητικού συστήματος.σε σιτευτικά κύτταρα που είναι τα φυσιολογικά κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων κυττάρων. σε υγιή άτομα Όμως, σε άτομα όπως με παχυσαρκία και διαβήτη, τα σιτευτικά κύτταρα συσσωρεύονται στο λίπος και μπορούν να διαρρεύσουν στον ιστό και να αρχίσουν να προκαλούν σοβαρές ζημιές.

Τα καλά νέα είναι ότι η διατροφή σας και οι επιλογές του τρόπου ζωής μπορεί να σας βοηθήσει να ξεγελάσει τον μηχανισμό του σώματός σας και την πρόληψη-ακόμη και να αντιστρέψει-τα αποτελέσματα της χρόνιας φλεγμονής.

Μείωση της φλεγμονής με τροφές

Το κόκκινο κρέας, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα μεταποιημένα τρόφιμα, το αλκοόλ, τη ζάχαρη … είναι μερικές από τις κύριες αιτίες της φλεγμονής στο σώμα. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην υψηλή συχνότητα των ωμέγα-6 λιπαρά οξέα που βρίσκονται στα επεξεργασμένα τρόφιμα και τα ζωικά προϊόντα. Αν και ωμέγα-6 είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία μας, σε ποσότητα όμως μπορεί να προκαλέσει χρόνια φλεγμονή.

 

Η Ενυδάτωση

Το νερό είναι σημαντικό για κάθε κύτταρο του σώματός μας, και αυτό είναι ιδιαίτερα ισχυρό στην έξαψη απο τις τοξίνες και την φλεγμονή.Η Καφεΐνη Τα ποτά και το αλκοόλ μπορεί να αφυδατώσει οδηγώντας σε μια φλεγμονή.

 

Προσθέτοντας υγιή λίπη με Ωμέγα

Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα , όπως τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα βρίσκονται στο έλαιο λιναριού , με αντι-φλεγμονώδη αντα πόκριση του οργανισμού και θα μειώνουν τη χρόνια φλεγμονή. Μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του πόνου από χρόνια αρθρίτιδα ή οξείες βλάβες.

 

Τα βακτήρια

Η προσθήκη με , ξινολάχανο σαν ένα προβιοτικό συμπλήρωμα, είναι μια μεγάλη ενίσχυση στη θεραπεία και πρόληψη χρόνιας φλεγμονής.

 

Τα ένζυμα των φυτών με ανανά (βρομελίνη) την κουρκούμη (το καρύκευμα στην ινδική τροφίμων), το οποίο είναι φορτωμένο με κουρκουμινοειδή-ισχυρό αντι-φλεγμονώδη ενώσεις. Το Τζίντζερ είναι ένα άλλο ισχυρό για την μαχη της φλεγμονή που μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στη διατροφή σας ή να λαμβάνεται ως συμπλήρωμα.

Πηγές:

 

huffingtonpost.com

womentowomen.com

drweil.com

Related posts: