ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΣΤΟΥ

 Περιποίηση του Στήθους συμπτώματα, αιτίες, θεραπεία και δίαιτα

Αιτίες της Φροντίδας Μαστού

Η φροντίδα του Μαστού είναι εξαιρετικά σημαντική διότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να προκαλέσει μόνιμη απώλεια των μαστών.η φροντίδα είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντική όταν μια γυναίκα έχει συμπληρώσει την ηλικία των 20. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες κινδύνου που αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου στις γυναίκες. Μερικοί από τους παράγοντες κινδύνου που σχετίζονται με την ηλικία της γυναίκας κινδύνου που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής της γυναίκας.  Οι συνήθειες όπως η κακή διατροφή, το κάπνισμα αποτελούν παράγοντες κινδύνου που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο.
Εκτός από την ηλικία, το οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του μαστού και οι ορμονικές αλλαγές αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού. Αν και είναι γνωστό ότι οι ορμόνες αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού, δεν είναι γνωστό σε ποιο βαθμό μπορούν να επηρεάσουν

Μαστού θεραπείες και φροντίδα φυσικές θεραπείες, Ερωτήσεις και απαντήσεις

Αρχική διορθωτικά μέτρα για την Περιποίηση του Στήθους

Μέτρα φροντίδας στο σπίτι μπορούν να εξασφαλίσουν την υγεία του μαστού. Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε για να κρατήσετε τα στήθη σας υγιή.
1. Αναμειγνύουμε το μουρουνέλαιο, βιταμίνη Ε, φλοιό της λευκής βελανιδιάς  το σκόρδο και λάδι σε μια πολτώδης σύσταση και να εφαρμόσθη στις θηλές. Η πάστα αυτή θα συμβάλει στη μείωση κάθε φλεγμονής στην περιοχή του στήθους.
2. Σουτιέν με φύλλα από το κεφάλι ενός λάχανου, στο στήθος σας
3. Λίγο τσάι από κόκκινα βατόμουρα, και χυμό , Κόκκινο τσάι βατόμουρο είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες και βοηθά στην πρόληψη του καρκίνου.

Περιποίηση του Στήθους: Αρχική διορθωτικά μέτρα προτείνονται από τους χρήστες

Διατροφή για Φροντίδας Μαστού

Τα τρόφιμα με καλές ποσότητες ακατέργαστα δημητριακά ολικής και τα πράσινα λαχανικά βοηθούν στη διατήρηση των επιπέδων των οιστρογόνων. Τα οιστρογόνα είναι μια σημαντική γυναικεία ορμόνη που μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Τα τρόφιμα με αντιοξειδωτικά, όπως οι ντομάτες και το πράσινο τσάι είναι επίσης απαραίτητα για την πρόληψη του καρκίνου.

Άλλες προτάσεις για την Περιποίηση του Στήθους

Προβλήματα των μαστών, όπως πόνος, εξογκώματα, και άλλες δυσμορφίες ή ανωμαλίες θα πρέπει να συζητηθεί με έναν γιατρό αμέσως μόλις αυτά τηρούνται. Μπορείτε να έχετε μια μηνιαία αυτοεξέταση να διατηρεί τον έλεγχο για την εμφάνιση τυχόν εξογκώματα.

πηγη

http://www.home-remedies-for-you.com

Related posts: