ΓΟΝΟΡΡΟΙΑ ΒΛΕΝΟΡΡΟΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Τα αρχικά διορθωτικά μέτρα για Αφροδισία ή σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα είναι

Η νηστεία. Είναι η ασφαλέστερη μέθοδος κατά των    αφροδίσιων νοσημάτων.

Αραιώστε χυμό πορτοκαλιού μπορεί να ληφθεί για 7 ημέρες. Ζεστό νερό σε κλύσμα θα πρέπει να χορηγείται.

Κάντε μια αποκλειστική διατροφή με φρούτα για πάνω από 5 ημέρες. Μετά κάντε σταδιακά μια καλά ισορροπημένη διατροφή με λαχανικά ιδιαίτερα το καρότο, το σπανάκι, τα τεύτλα και το αγγούρι που είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη.

Αμάρανθος είναι ιδιαίτερα ωφέλιμος για τη θεραπεία της γονόρροια. Περίπου 25 γραμμάρια από τα φύλλα του αμαράνθου θα πρέπει να δοθεί για 2-3 φορές την ημέρα.

Φρέσκο χυμό από άνθη κνήμη είναι πολύ χρήσιμη στη θεραπεία της γονόρροια. Ο χυμός πρέπει να λαμβάνεται με νερό καρύδας δύο φορές ημερησίως για καλύτερα αποτελέσματα.

Όλα τα ρούχα, σεντόνια και πετσέτες που χειρίζεται ο ασθενής πρέπει να βράζονται σε ζεστό νερό.

Ένα ζεστό μπάνιο  για 8 λεπτά, ανακουφίζει από ερεθισμούς από την γονόρροια.

Ένα ατμόλουτρο για 8 λεπτά, είναι πολύτιμο τόσο για σύφιλη και στην βλεννόρροια.

πηγη

tandurust.com

Related posts: