Η ΔΙΑΙΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧHΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Ο καρκίνος είναι μια μεταβολική νόσος που μπορεί να αντιμετωπιστεί με LCHF δίαιτα

του Δρ Dominic D’Agostino

(Μια διατροφή LCHF σημαίνει ότι θα τρώτε λιγότερο υδατάνθρακες και ένα υψηλότερο ποσοστό του λίπους. Το πιο σημαντικό να ελαχιστοποιήσετε την κατανάλωση ζάχαρης και τα άμυλα..)

Ο Δρ Dominic D’Agostino συζητά την δίαιτα ως μεταβολική θεραπεία  στοYouTube

18 Απρ 2014

Για χρόνια, ο καρκίνος θεωρήθηκε μια γενετική διαταραχή, αλλά τα εμφανιζόμενα στοιχεία δείχνουν ότι ο καρκίνος είναι μια μεταβολική ασθένεια που μπορεί να προληφθεί και να αντιμετωπιστεί με την χαμηλή διατροφή σε υδατάνθρακες, και υψηλή σε λιπαρά δίαιτα.

Σύμφωνα με τον ερευνητή του καρκίνου Δρ Dominic D’Agostino, η δίαιτα, σε συνδυασμό με την κετόνη συμπληρωμάτων,
(Οι κετόνες (ketones), είναι κατηγορία οργανικών ενώσεων που περιέχουν τη χαρακτηριστική ομάδα καρβονύλιο (C=Ο) στην αλυσίδα τους.)

μπορεί να μειώσει σημαντικά την εξάπλωση του καρκίνου και μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση του καρκίνου με τη βελτίωση της μεταβολικής υγείας.

«Οι περισσότεροι επιστήμονες του καρκίνου έχουν ιστορικά σκέφτηκαν ο καρκίνος ήταν μια γενετική ασθένεια, αλλά μόνο το 5-10% των καρκίνων είναι κληρονομική,» ο Δρ D’Agostino  είπε σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

D’Agostino είναι επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα Morsani College της Ιατρικής στο Τμήμα Μοριακής Φυσιολογίας και Φαρμακολογίας.

Σύμφωνα με τον Δρ D’Agostino, είμαστε μόνο  υγιή, αν έχουμε κρατήσει τα μιτοχόνδρια μας υγιείς, μπορούμε να καθυστερήσουν την εμφάνιση του καρκίνου και άλλων σχετίζονται με την ηλικία χρόνιες παθήσεις.

Μια ανασκόπηση περιγράφει τη μεταβολική θεωρία του καρκίνου δημοσιεύθηκε πρόσφατα από τον καθηγητή Thomas Seyfried από το Boston College σε συνεργασία με D’Agostino’s εργαστήριο στο ιατρικό περιοδικό Καρκινογένεση.

Μια Ketogenic δίαιτα κρατά υγιή τα μιτοχόνδρια

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αναστέλλουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων είναι να ακολουθήσουμε την χαμηλή σε υδατάνθρακες, υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, μέτρια-πρωτεΐνη δίαιτα που εξαλείφει τα επεξεργασμένα τρόφιμα.

«Όταν έχουμε περιορίσει τους υδατάνθρακες στη διατροφή μας, μπορούμε να προλάβουμε προ-φλεγμονωδών αιχμές της γλυκόζης του αίματος και της ινσουλίνης στο αίμα,» εξήγησε ο D’Agostino, ο οποίος έχει Ph.D. στη φυσιολογία και τις νευροεπιστήμες.

«Η καταστολή της γλυκόζης του αίματος και η ινσουλίνη μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη κατά τη διαχείριση πολλών χρόνιων ασθενειών.»

Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν την δίαιτα (η οποία είναι 75-90% λίπος) δυσάρεστη και πάρα πολύ δύσκολο να  την ακολουθήσει, αλλά ο Δρ D’Agostino είπε  η αυστηρή άσκηση και τα κετονικα συμπληρώματα μπορεί να μιμούνται τις επιδράσεις μιας δίαιτας χωρίς την ανάγκη για δραστικό περιορισμό υδατανθράκων.

Τα «Κετογενικά συμπληρώματα, όπως το λάδι καρύδας, έλαιο MCT και κετόνης μεταλλικά άλατα ενεργειακού εφοδιασμού μπορεί να βελτιώσει την υγεία των μιτοχονδρίων, «, είπε.

Η δίαιτα έχει εδώ και δεκαετίες, αλλά έχει αρχίσει πρόσφατα να βρουν κανονικές αποδοχή ως ένας τρόπος για τη διαχείριση της νόσου. Η δίαιτα αυτή έχει ήδη αποδειχθεί πιο αποτελεσματική από τα φάρμακα στον έλεγχο των επιληπτικών κρίσεων, και έχει αποδειχθεί να αναστρέψει τον διαβήτη τύπου 2. Νευρολόγος Δρ David Perlmutter, συγγραφέας του Grain εγκεφάλου , μου είπε ότι η δίαιτα προωθεί την ταχεία απώλεια βάρους και εμποδίζει την ADHD, άνοια και Αλτσχάιμερ.

Ο Δρ D’Agostino ενώνει ένας αυξανόμενο αριθμό  των ερευνητών του καρκίνου που λένε ότι η δίαιτα είναι ένας αποτελεσματικός μαχητής του καρκίνου. Αυτό συμβαίνει επειδή σχεδόν όλα τα υγιή κύτταρα στο σώμα μας έχουν την μεταβολική ευελιξία να χρησιμοποιεί το λίπος, η γλυκόζη και κετόνες για να επιβιώσουν, αλλά τα καρκινικά κύτταρα στερούνται αυτή την μεταβολική ευελιξίας και απαιτούν μεγάλες ποσότητες γλυκόζης και δεν μπορεί να επιβιώσει σε κετόνες. Έτσι, με τον περιορισμό των υδατανθράκων που μπορεί να μειώσει τη γλυκόζη του (και η ινσουλίνη) και έτσι περιορίζουν το κύριο καύσιμο για την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.

Ο Καρκίνος Επειδή ευδοκιμεί για τη ζάχαρη

Είναι ενδιαφέρον, το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε για πρώτη φορά το 1920 από τον Γερμανό φυσιολόγο Otto Warburg, ο οποίος κέρδισε το βραβείο Νόμπελ το 1931 για την ανακάλυψη ότι τα καρκινικά κύτταρα έχουν τα ελαττωματικά μιτοχόνδρια και να ευδοκιμήσουν για τη ζάχαρη.

Για υγιή άτομα, επιτυγχάνοντας  μια διατροφική κέτωση με την δίαιτα ή  τα συμπληρώματα κετονών μπορεί να είναι ο πιο αποτελεσματικός και πρακτικός τρόπος για την πρόληψη του καρκίνου. Για τα άτομα με καρκίνο, τη διατροφική κέτωση μπορεί να καταστείλει την ανάπτυξη του όγκου, έτσι ο καρκίνος δεν έχει εξαπλωθεί.

Ο Δρ D’Agostino έχει συνεργαστεί με τους ασθενείς με καρκίνο οι οποίοι έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία την δίαιτα για να διαχειριστούν την ασθένειά τους

 

Δίαιτα μπορεί μια μέρα να αντικαταστήσει τις χημειοθεραπείες και την Χειρουργική

ΠΗΓΗ

περισσοτερα

Διαβάστε Δρ D’Agostino’s τελευταίες έρευνες με τον Δρ Thomas Seyfried: Καρκίνος ως μία νόσος του μεταβολισμού
http://www.examiner.com/article/low-carb-ketogenic-diet-fights-cancer-without-chemo-says-dr-dominic-d-agostino
Οι κετόνες (ketones), είναι κατηγορία οργανικών ενώσεων που περιέχουν τη χαρακτηριστική ομάδα καρβονύλιο (C=Ο) στην αλυσίδα τους.

Προτάθηκε από τον συγγραφέα
Υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ketogenic τύπου διατροφή κτυπά χαμηλή σε θερμίδες δίαιτα για την απώλεια βάρους και διαβήτη
Δίαιτα καταπολεμά τον καρκίνο χωρίς χημειοθεραπεία, λέει ο Δρ Dominic D’Agostino
Υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά χαμηλή σε υδατάνθρακες ketogenic και Παλαιό απώλεια βάρους δίαιτες βοήθειας, ο διαβήτης και ο καρκίνος
Kim Kardashian μυστικό για γρήγορη απώλεια βάρους αποκαλύπτεται: Low-carb δίαιτα
Η απώλεια λεπτομέρειες Κετογενική ειδικός διατροφή βάρους και οφέλη για την υγεία του δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες
ranslate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&prev=/search%3Fq%3Ddominic%2Bd%2527agostino%2Bketo%2Bdiet%26rlz%3D1C1ASRM_enGR567GR567%26espv%3D2%26biw%3D1366%26bih%3D643&rurl=

translate.google.gr&sl=en&u=http://www.examiner.com/article/cancer-is-a-metabolic-disease-that-can-be-managed-with-low-carb-ketogenic-diet&usg=ALkJrhguyJ2b2WdeNM94qoVx4-Bg3tPtGw

Δεν ενθαρρύνουμε κανέναν να ακολουθήσει αυτές τις θεραπείες!

Αναφέρουμε από έρευνες τι ακριβώς έχουν ανακαλύψει!

Για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε και είστε άρρωστοι ακολουθήστε την συμβουλή του γιατρού-θεραπευτή σας!

 

Related posts: