Η ΜΑΓΙΚΗ ΚΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

 Αλάτι σε Κάλτσα: κομπρέσα κατά της Φλεγμονής σε Αυτιά για παιδιά και ενήλικες

Ο Πόνος και η λοίμωξη στο αυτί είναι φρικτή εμπειρία, ιδίως σε παιδιά. Εκτός από πυρετό, που θα κάνει να αισθάνονται αδύναμοι, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον πόνο στο αυτί

 

magical-salt-sock-instant-treatment-tool-inflamed-ears-children-adults

Προκειμένου να μειώσετε τον πόνο στο αυτί και τα συμπτώματα λοίμωξης του, αυτό το απλό φάρμακο, θα χρειαστείτε μόνο  αλάτι της θάλασσας και κάλτσες. Λόγω της παρουσίας των ανόργανων συστατικών, το αλάτι θα διατηρεί τη θερμότητα και θα μειώσει τον πόνο μέχρι το σώμα από μόνο του να θεραπευση την μόλυνση.

Η κάλτσα πρέπει μα είναι από λευκό βαμβάκι κάλτσα και γεμάτη με θαλασσινό αλάτι.

Θα χρειαστείτε 1 – 1,5 φλιτζάνια αλάτι της θάλασσας. Το αλάτι πρέπει να είναι χοντρό, γιατί δεν θέλετε να γλιστρήσει έξω από την κάλτσα. Βάλτε το αλάτι σε μια καθαρή κατσαρόλα και ζεστάνετέ το σε μέτρια φωτιά για περίπου 4-6 λεπτά, μέχρι να το θερμαίνεται ομοιόμορφα (θα πρέπει να είναι ζεστό). Στη συνέχεια, τοποθετήστε το αλάτι σε μια κάλτσα, δέστε έναν κόμπο και τοποθετήστε την κάλτσα ως επίστρωση πάνω στο προσβεβλημένο αυτί.

Μπορεί να παρασκευαστεί με άλλο τρόπο,

Συμπληρώστε την κάλτσα με μεγάλο θαλασσινό αλάτι, δέστε έναν κόμπο που το τοποθέτησε σε ένα καθαρό ζεστό τηγάνι. Πρέπει να θερμαίνεται για 6 έως 7 λεπτά μέχρι να είναι ομοιόμορφα ζεστό από όλες τις πλευρές. Μετά από αυτό, τοποθετήστε  το πάνω στο άρρωστο αυτί. Ο πόνος σας θα πρέπει να φύγει μέσα σε λίγα λεπτά.

πηγη

http://www.healthyfoodstar.com/magical-salt-sock-instant-treatment-tool-inflamed-ears-children-adults/#sthash.mVjSPn71.dpuf

Related posts: