Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ?

 

Η βιομηχανία του καρκίνου είναι πολύ ευημερούσα

Έχουμε χάσει τον πόλεμο κατά του καρκίνου. Στις αρχές του περασμένου αιώνα, ένα άτομο σε είκοσι είχε καρκίνο. Στη δεκαετία του 1940 ήταν ένας σε κάθε δεκαέξι άτομα. Στη δεκαετία του 1970 ήταν ένα άτομο στα δέκα. Σήμερα, ένα άτομο στους τρεις θα έχει τον καρκίνο στη διάρκεια της ζωής τους.

Η βιομηχανία του καρκίνου είναι ίσως η πιο ευημερούσα επιχείρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2014, θα υπάρξει μια κατ ‘εκτίμηση 1.665.540 νέες περιπτώσεις καρκίνου να διαγιγνώσκονται και 585.720 θανάτους από καρκίνο στις ΗΠΑ. 6000 εκατομμύρια δολάρια από τα κεφάλαια φορολογούμενων εναλλάσσονται μέσα από τις διάφορες ομοσπονδιακές υπηρεσίες για την έρευνα για τον καρκίνο, όπως το Εθνικό Ίδρυμα Καρκίνου (NCI). Η NCI αναφέρει ότι τα ιατρικά έξοδα της θεραπείας του καρκίνου είναι 125 δισεκατομμύρια, με προβλεπόμενη αύξηση 39 τοις εκατό σε 173 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2020.

Το απλό γεγονός είναι ότι η βιομηχανία του καρκίνου απασχολεί πάρα πολλούς ανθρώπους και παράγει πάρα πολύ εισόδημα για να επιτρέψει μια θεραπεία να βρεθεί. Όλες οι τρέχουσες έρευνες για φάρμακα κατά του καρκίνου βασίζεται στην παραδοχή ότι η αγορά του καρκίνου θα αυξηθεί.

John Thomas μας εξηγεί γιατί η σημερινή βιομηχανία του καρκίνου ευημερεί,

 Ο Καρκίνος εχει πάρα πολλά χρήματα για να τον θεραπεύσουν
(από τον John P. Thomas
News Health Impact)

Στο ντοκιμαντέρ του 2010 με τίτλο «Κόψτε Burn Poison», σκηνοθέτης Wayne Chesler παρουσιάζει ισχυρά στοιχεία σχετικά με τη διαφθορά στο χώρο της συμβατικής θεραπείας του καρκίνου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εξετάστε αυτά τα επτά σχόλια που ελήφθησαν από το ντοκιμαντέρ, τα οποία δείχνουν ότι η Αμερική είναι μακριά από το να κερδίσει τον πόλεμο κατά του καρκίνου.

http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=8dfe6a02d5a07c52d20905b4fb495360

«Από το 1920 μέχρι σήμερα, έχουμε σημειώσει μικρή πρόοδο στην αντιμετώπιση των καρκίνων ενηλίκων.» (Charles B. Simone, M.MS., MD, Ιδρυτής, Simone Προστατευτική Κέντρο Καρκίνου)

«Γιατί οι άνθρωποι είναι τρομοκρατημένοι όταν ακούν τη λέξη καρκίνος?. Επειδή το ξέρουν οτι η [συμβατική θεραπεία του καρκίνου] δεν λειτουργεί» (Δρ Julian Whitaker, MD Ιδρυτής, Whitaker Wellness Institute)

«Ο καθένας πρέπει να ξέρει ότι η έρευνα πιο καρκίνος είναι κυρίως μια απάτη.» (Δρ Linus Pauling 1986, κάτοχος του βραβείου Νόμπελ)

Σε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που έχει σχεδιαστεί για τη θεραπεία του καρκίνου του Δρ Burzynski, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε, «Οι τρέχουσες προσεγγίσεις για την καταπολέμηση του καρκίνου βασίζονται κυρίως στη χρήση των χημικών και της ακτινοβολίας, οι οποίες είναι οι ίδιες καρκινογόνες και μπορούν να προωθήσουν στις υποτροπές και την εξέλιξη της μεταστατικής νόσο. «Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται ότι οι συμβατικές θεραπείες προκαλούν καρκίνο. (Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Νο 5.605.930. «Συνθέσεις και μεθόδους για τη θεραπεία και την πρόληψη παθολογιών, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.» Εγκρίθηκε 1997 ΗΠΑ Τμήμα HHS σελίδα 56)

«Η American Cancer Society είναι περισσότερο ενδιαφέρον για την συσσώρευση του πλούτου από το να σωθούν ζωές.» (Χρονικό της Φιλανθρωπίας 1992)

«Ευαισθητοποίησης Καρκίνου του Μαστού στην πραγματικότητα ξεκίνησε από τις εταιρείες που κάνουν το T amoxifen. Οι συσκευές για τις μαστογραφίες γίνονται από την General Electric και η General Electric είναι σε μια σχέση με τους ανθρώπους πίσω από την Ευαισθητοποίηση Καρκίνου του Μαστού ώστε να υπάρχει μια τεράστια βιομηχανία που έχει επενδύσει στον καρκίνο του μαστού. Αν και ο στόχος είναι ευγενής, ΓΙΑ μενα ΕΙΝΑΙ άσεμνο Ότι ΟΙ Εταιρείες αυτές χρησιμοποιούν ΤΟ Σύμβολο Της ροζ κορδέλας μονο ΓΙΑ εμπορικούς σκοπούς.  «(Dr. Sherrill Sellman, συγγραφέας του τι οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζετε για να προστατέψετε τις κόρες τους από τον καρκίνο του μαστού.)

«Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι έχουμε όλα αυτά τα κοινωνικά στρώματα για την θεραπεία για τον καρκίνο. Πήραμε όλους τους παράγοντες κινδύνου. Πήραμε όλες τις δωρεές. (Δρ Julian Whitaker, MD Ιδρυτής, Whitaker Wellness Institute)

Τα ερευνητικά δολάρια που όλα έχουν καταβροχθιστεί από ένα μονοπώλιο του καρκίνου – καρτέλ – που αποτελείται από τις φαρμακευτικές εταιρείες, η American Medical Association, ένα σύστημα έρευνας που υποστηρίζει σε παρασκευαστές φαρμακευτικών προϊόντων, το σύστημα των φιλανθρωπικών οργανώσεων που συγκεντρώνει τα χρήματα για την έρευνα του καρκίνου, καθώς και τις διάφορες ομοσπονδιακές υπηρεσίες, όπως το FDA των ΗΠΑ. Αυτές οι ομάδες έχουν λίγο ενδιαφέρον για την θεραπεία του καρκίνου, αλλά έχουν δεσμευθεί πλήρως να αποκομίζουν κέρδη για το μονοπώλιο του καρκίνου που διευθύνεται από τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Ο καρκίνος είναι μία νόσος του μεταβολισμού όχι μια γενετική νόσο

1 Δεν υπάρχει πραγματική πρόοδος  που να έχει σημειωθεί στην αντιμετώπιση του προχωρημένου ή μεταστατικού καρκίνου για περισσότερα από 40 χρόνια. Ο αριθμός των ανθρώπων που πεθαίνουν κάθε χρόνο και κάθε μέρα έχει αλλάξει ελάχιστα στα περισσότερα από 10 τελευταία χρόνια.

2. Οι περισσότερες από τις εννοιολογικές προόδους στην κατανόηση των μηχανισμών του καρκίνου έχει να κάνει περισσότερο με τους μη μεταστατικους όγκους από τους μεταστατικούς όγκους.

3 Οι περισσότεροι καρκίνοι, ανεξάρτητα από το κύτταρο ή την προέλευσης του ιστού, είναι μια μοναδική ασθένεια της αναπνευστικής ανεπάρκειας σε συνδυασμό με αντισταθμιστική ζύμωση.

4. Μερικοί παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν την αναπνευστική ανεπάρκεια και καρκίνο περιλαμβάνουν την ηλικία, ιογενείς λοιμώξεις, υποξία, φλεγμονή, σπάνια κληρονομική μεταλλάξεις, ακτινοβολία, και καρκινογόνες ουσίες.

5. Η γενωμική αστάθεια σε καρκινικά κύτταρα είναι ένα φαινόμενο της αναπνευστικής ανεπάρκειας και ενισχυμένης ζύμωση.

7 Η άποψη ότι τα περισσότερα καρκίνος είναι μια γενετική ασθένεια δεν είναι πλέον αξιόπιστη.

8. Καρκινικά κύτταρα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από γλυκόζη και γλουταμίνη μεταβολισμό για επιβίωση, την ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό. [Θα πρέπει να έχουν γλυκόζη, η οποία είναι μια απλή ζάχαρη, προκειμένου να ζήσει.]

9 Περιορισμένη πρόσβαση σε γλυκόζη και γλουταμίνη θα θέσει σε κίνδυνο την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων και την επιβίωση.

10 Προστασία των μιτοχονδρίων από την οξειδωτική βλάβη θα αποτρέψει ή να μειώσει τον κίνδυνο του καρκίνου

11 Αλλαγές στον τρόπο ζωής θα πρέπει να απαιτούνται για τη διαχείριση και την πρόληψη του καρκίνου

12 Μια νέα εποχή θα προκύψουν για την αντιμετώπιση του καρκίνου και την πρόληψη, τη στιγμή του καρκίνου γίνεται αναγνωρίζεται ως μια μεταβολική ασθένεια.

Γιατί είναι το εργοστάσιο του καρκίνου τόσο ισχυρή?

Το 2014, θα υπάρξει μια κατ ‘εκτίμηση 1.665.540 νέες περιπτώσεις καρκίνου διαγιγνώσκονται και 585.720 θανάτους από καρκίνο στις ΗΠΑ.

Αν χρησιμοποιείτε μια χαμηλή εκτίμηση του μέσου ετήσιου κόστους για την αντιμετώπιση κάθε νεοδιαγνωσθέντες άτομο που πάσχει από καρκίνο, (όπως η $ 50.000), [4], τότε το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης θα είναι πάνω από 83 δισ δολάρια για την πρώτη φάση της θεραπείας του καρκίνου για τους ασθενείς αυτούς το 2014.

Το τυπικό νέο φάρμακο για τον καρκίνο που διατίθενται στην αγορά πριν από μια δεκαετία κοστίσει περίπου $ 4.500 ανά μήνα (σε 2012 δολάρια); από το 2010 η μέση τιμή ήταν περίπου $ 10.000. Δύο από τα νέα αντικαρκινικά φάρμακα κοστίζουν περισσότερο από $ 35.000 κάθε μήνα της θεραπείας.

Αυτό καθιστά σαφές ότι ένα μεγάλο ποσοστό της θεραπείας του καρκίνου είναι άμεσα συνδεδεμένη με το κόστος των φαρμάκων χημειοθεραπείας. Δεν είναι ασυνήθιστο για ένα νέο ασθενή με καρκίνο για να δοθεί 6 έως 12 μήνες της χημειοθεραπείας, ως μέρος της αρχικής θεραπείας του ή της.

Δεκαεννέα χρόνια αργότερα, το 2004, Αυστραλοί ερευνητές κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα, όπως ο Δρ Cairns. Βρήκαν ότι η συνολική συνεισφορά της κυτταροτοξική χημειοθεραπείας για την επιβίωση 5 ετών σε ενήλικες υπολογίστηκε ότι είναι 2,3% στην Αυστραλία και 2,1% στις ΗΠΑ. Με άλλα λόγια, πολύ μικρό όφελος που λαμβάνεται από τα δισεκατομμύρια δολάρια που δαπανώνται για φάρμακα χημειοθεραπείας.

Το 2010, το imatinib απέφερε συνολικά $ 4.300.000.000. Της Roche Herceptin (το φάρμακο HER2) και το Avastin έκανε ακόμα καλύτερα: 6.000.000.000 δολάρια και $ 7,4 δισεκατομμύρια αντίστοιχα. Καρκίνος παίζει τεράστιο ρόλο στην αύξηση του κόστους της υγειονομικής περίθαλψης. Αμερικής Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας προβλέψει ότι οι δαπάνες για όλες τις θεραπείες του καρκίνου θα αυξηθεί από το 125 δισεκατομμύρια δολάρια το περασμένο έτος σε 158 δισεκατομμύρια τουλάχιστον 2.020 δολάρια σε περίπτωση που τα φάρμακα γίνονται πιο ακριβά όπως φαίνεται πιθανό, ότι το νομοσχέδιο θα μπορούσε να αυξηθεί σε 207 δισεκατομμύρια δολάρια. [13]

Το εργοστάσιο του καρκίνου έχει πραγματικά μεγάλες επιχειρήσεις στην Αμερική. Αυτό το σύστημα δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να επιτρέψει σε κανέναν να βρουν μια θεραπεία για τον καρκίνο. Εάν κάποιο από τα χαμηλού κόστους άκρως επιτυχημένη εναλλακτική θεραπεία για τον καρκίνο επρόκειτο να εγκριθεί για χρήση, τότε ολόκληρο το σύστημα αυτό θα έρθει κατέρεε Το φαρμακευτικό καρτέλ δεν θα το αφήσει να συμβεί.

Έχουμε χάσει τον πόλεμο κατά του καρκίνου. Στις αρχές του περασμένου αιώνα, ένα άτομο σε είκοσι θα πάρει τον καρκίνο. Στη δεκαετία του 1940 ήταν ένας από κάθε δεκαέξι άτομα. Στη δεκαετία του 1970 ήταν ένα άτομο από δέκα. Σήμερα, ένα άτομο από τρεις παίρνει τον καρκίνο στη διάρκεια της ζωής τους.

Η βιομηχανία του καρκίνου είναι ίσως η πιο ευημερούσα επιχείρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2014, θα υπάρξει μια κατ ‘εκτίμηση 1.665.540 νέες περιπτώσεις καρκίνου διαγιγνώσκονται και 585.720 θανάτους από καρκίνο στις ΗΠΑ. 6000 εκατομμύρια δολάρια από τα κεφάλαια φορολογούμενο είναι εναλλάσσονται μέσα από διάφορες ομοσπονδιακές υπηρεσίες για την έρευνα για τον καρκίνο, όπως το Εθνικό Ίδρυμα Καρκίνου (NCI). Η NCI αναφέρει ότι τα ιατρικά έξοδα της θεραπείας του καρκίνου είναι 125 δισεκατομμύρια, με προβλεπόμενη αύξηση 39 τοις εκατό σε 173 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2020.

Το απλό γεγονός είναι ότι η βιομηχανία του καρκίνου απασχολεί πάρα πολλούς ανθρώπους και παράγει πάρα πολύ εισόδημα για να επιτρέψει μια θεραπεία για να βρεθεί. Όλες οι τρέχουσες έρευνες για φάρμακα κατά του καρκίνου βασίζεται στην παραδοχή ότι η αγορά του καρκίνου θα αυξηθεί, δεν θα μειωθεί.

περισσότερα στο

http://healthimpactnews.com/2014/the-καρκίνου-βιομηχανίας-είναι-πολύ-ευημερούσα-to-επιτρέπουν-α-cure/

http://healthimpactnews.com/tag/war-on-cancer/

Related posts: