ΚΑΝΕΛΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙ

Πώς να χρησιμοποιήσετε την  κανέλα

Η κανέλα είναι ένα  αγαπημένο μπαχαρικό. Χρησιμοποιητε για τον αρωματισμό των τροφίμων με την  γλυκιά μυρωδιά του. Είναι  γεμάτη από φαρμακευτικές ιδιότητες που μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην υγεία σας. Αυτό το άρθρο θα καλύψει τις κύριες παθήσεις στις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κανέλα ως φάρμακο.

Η κανέλα είναι ένα μπαχαρικό που το ανθρώπινο είδος έχει εξοικειωθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η γενιά μας έχει γίνει πλέον εξοικειωθεί με τις αρτυματικές ιδιότητες και αρωματικά οφέλη που έχει να προσφέρει. Θα το χρησιμοποιήσετε στα ψημένα φαγητά μας, αναμιγνύεται σε ζεστά ροφήματα, και σε όλα τα είδη των αρωματικών που εκπέμπουν μια ζεστή μυρωδιά.Η χρησιμότητα της κανέλας πηγαίνει πολύ πιο πέρα ​​από αυτές τις κοινές ανέσεις, ωστόσο.

Η χρήση της κανέλας για θεραπευτικούς σκοπούς γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στην πρακτική φυσικής υγείας για διάφορους λόγους. Στη συνέχεια, υπάρχει το φυσικό και ασφαλές προσφυγής που έχει να προσφέρει. Τέλος, είναι ένας από τους ευκολότερους και πιο νόστιμους  τρόπους για να ενσωματώσετε την  φυσική υγεία στη διατροφή σας. Παρακάτω αναφέρονται μερικοί από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν κανέλα ιατρικώς. Στο τέλος θα βρείτε τη συνιστώμενη δόση για αυτό το μεγάλο καρύκευμα.

1. Η μείωση του σακχάρου στο αίμα

Αν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας δεν είναι σταθερά, θα  οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες. Τα άτομα που έχουν δυσκολία με τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα τους, ιδιαίτερα οι διαβητικοί, έχουν χρησιμοποιήσει την κανέλα, επειδή βοηθά το σώμα να ανταποκριθεί στην ινσουλίνη πιο αποτελεσματικά, η οποία ενθαρρύνει τα  υγιή επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

2. Μειώστε τη χοληστερίνη

Όταν τα επίπεδα των λιποπρωτεϊνών χαμηλής πυκνότητας (LDL) δεν ελέγχονται, μπορείτε να αντιμετωπίσετε  μείζονες κινδύνους για την υγεία και τη μείωση στην  υγείας της καρδιάς. Μελέτες έχουν δείξει ότι ένα ελάχιστο 1 γραμμάριο κανέλα την ημέρα ενθάρρυνε τα  υγιή επίπεδα σακχάρου στο αίμα ανάμεσα σε τύπου 2 διαβητικούς.tsai-ginger-kanela

3. Θεραπεία των λοιμώξεων καντιντα.

Θεραπεία των λοιμώξεων ζύμης είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά αποτελεσματικά  ιατρικά οφέλη  από την  κανέλα. Μελέτες έχουν δείξει ότι είχε τη δυνατότητα να παρεμποδίζει την μόλυνση από την ανάπτυξη, ακόμη και όταν κατέστη ανθεκτική σε φαρμακευτική αγωγή. Λάδι κανέλας είναι ο πιο κοινός τρόπος για τους ανθρώπους να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα για το ζήτημα αυτό

4. Μείωση  της Φλεγμονής

Υπήρχαν ιατρικές μελέτες που έγιναν στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, που δοκιμάστηκε το πόσο καλά η κανέλα μπορεί να βοηθήσει με ασθένειες όπως το Πάρκινσον και το Αλτσχάιμερ. Αυτές οι μελέτες διαπίστωσαν ότι η κανέλα πραγματικά βοήθησε στην πρόληψη της φλεγμονής στον ιστό του εγκεφάλου. Αυτό εξασφαλίζει μια μεγαλύτερη και υγιέστερη ζωή για τον εγκέφαλό σας.

5. Αντιοξειδωτικές Επιπτώσεις

Όταν πρόκειται για τα πιο ισχυρά και αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά στον κόσμο, η  κανέλα τοποθετείτε πραγματικά στην κορυφή  Το σώμα χρησιμοποιεί τα αντιοξειδωτικά για να καθαρίσει να κρατήσει τις βλαβερές ρίζες από τη διαμόρφωση. Επίσης να βοηθήσει τα κύτταρα από κάθε μέρος του σώματός σας να ανακτήσουν  πολύ πιο γρήγορα από τη φθορά.

6. Αντι βακτηριακές και αντι μυκητιασικές ιδιότητες

Όταν χρησιμοποιείται σε μορφή ελαίου,  η κανέλα έχει ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την απολύμανση  στο σπίτι σας όταν αναμειγνύεται με νερό. Χρησιμοποιείται ευρέως για την καταπολέμηση έντονες μυκητιασικές λοιμώξεις, όπως στο πόδι του αθλητή.

7. Βοηθώντας  την πέψη

Η Κανέλα χρησιμοποιεί τις αντιβακτηριακές ιδιότητες που αναφέρθηκαν παραπάνω για να βοηθήσει το μολυσμένο πεπτικό σύστημα και να προωθήσει την υγιή ανάλυση των τροφίμων. Επίσης, έχει αποδειχθεί ότι διευκολύνει τα συμπτώματα στο φούσκωμα, την πρόληψη της ναυτίας, βοηθά  στην πέψη των γαλακτοκομικών προϊόντων και τη θεραπεία της διάρροιας. Αυτό ήταν ένα πολύ γνωστό ιατρική χρήση στον κινεζικό πολιτισμό για εκατοντάδες χρόνια.

8. Μείωση του πόνου

Μπορεί αποτελεσματικά να κρατήσει μακριά προσταγλανδίνες, οι οποίες είναι υποδοχείς που κάνουν οι νευρώνες σας πιο ευαίσθητους  στον πόνο. Η μεγάλη ποσότητα μαγγανίου βοηθά επίσης να ενθαρρύνει την υγεία των οστών και την πρόληψη του πόνου που προκαλείται από την αρθρίτιδα.

9. Μείωση του βάρους

Είτε το πιστεύετε είτε όχι κανέλα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας με την απώλεια βάρους. Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, η οποία οδηγεί στον ταχύτερο μεταβολικό ρυθμό. Διατηρεί επίσης το αίσθημα της πείνας κατά το μεταβολισμό των σακχάρων και την καταστολή τους πόθους.

10. Υγιεινή πήξης του αίματος

Υπήρξε πολλή ιατρική έρευνα γύρω από την ικανότητα της κανέλας  για την αραίωση του αίματος. Οι μελέτες διαπιστώθηκε ότι διατήρησε τα αιμοπετάλια , ένα πρόβλημα που συνήθως οδηγεί σε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δοσολογία

Δεν υπάρχουν πολλές  αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές, όταν πρόκειται για την χρήση κανέλας. Κάποιοι επαγγελματίες συμβουλεύουν ότι μπορείτε να πάρετε μέχρι και ένα κουταλάκι του γλυκού την ημέρα σε  κατάποση σε μορφή σκόνης.

Αποφεύγετε  την κανέλα τελείως, αν είστε ήδη σε κάποια μορφή  ιατρικής  αγωγής  αραίωση του αίματος.

πηγη

healthyandnaturalworld.com/

διάβασε επίσης
Η ΚΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ
ΚΑΝΕΛΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ?
ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ

Related posts: