ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

Αποτοξίνωση του σώματός σας μέσω ενός μπάνιου είναι μια αρχαία θεραπεία που ο καθένας μπορεί να εκτελέσει από την άνεση του σπιτιού τους Oι τοξίνες αποβάλλονται μέσω του ιδρώτα. Ένα λουτρό αποτοξίνωσης θα  βοηθήσει το σώμα σας στην εξάλειψη των τοξινών, καθώς και την απορρόφηση των μετάλλων και θρεπτικών ουσιών που βρίσκονται μέσα στο νερό

Θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι

 

Προετοιμάστε το μπάνιο σας  

Γεμίστε την μπανιέρα σας με ζεστό νερό

Προσθήκη με άλατα Η ενυδάτωση με  άλατα  βοηθά στην αναπλήρωση των επιπέδων μαγνησίου του σώματος, και  την καταπολέμηση της υπέρτασης.

Ξεπλένει τις τοξίνες  και τις αρθρώσεις Τα άλατα είναι πολύ φθηνά

Για τους ενήλικες , προσθέτουμε 2 φλιτζάνια
Προσθέστε 1 με 2 φλιτζάνια  μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα είναι γνωστή για την ικανότητά του στον καθαρισμού,και έχει αντιμυκητιακές ιδιότητες  , αφήνει  δε το δέρμα πολύ μαλακό.
Προσθέστε το τζίντζερ ή φρέσκο ​​τσάι τζίντζερ(είναι προαιρετικό,Το τζίντζερ μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα θερμότητας σας, βοηθώντας να ιδρώσετε).

Ωστόσο, δεδομένου ότι η θέρμανση στο σώμα, μπορεί να προκαλέσει το δέρμα  να κοκκινίσει ελαφριά  για λίγα λεπτά, να είστε προσεκτικοί με την ποσότητα που θα προσθέτετε. Ανάλογα  με την ευαισθησία σας,  από 1 κουταλιά της σούπας σε 1/3 φλιτζάνι μπορούν να προστεθούν. Οι περισσότεροι άνθρωποι ιδρώνουν πολύ  με την προσθήκη του τζίντζερ,τυλίξτε το σώμα σας σε μια κουβέρτα αμέσως μετά την έξοδο από την μπανιέρα, μπορείτε να συνεχίσετε την  αποτοξινώση μέσω του ιδρώτα για περισσότερη ωρα

Αυτό είναι ιδιαίτερα ευεργετικό εάν προσπαθείτε να απελευθερώσει το σώμα όπως η γρίπη, ή ένα κρύομα.

Προσθεσε  έλαια αρωματοθεραπείας . Και πάλι  είναι προαιρετικό, αλλά πολλοί άνθρωποι αγαπούν το άρωμα των ελαίων,  ( τα έλαια έχουν θεραπευτικές ιδιότητες)

Υπάρχουν πολλά έλαια που θα κάνουν το λουτρό μια ακόμα πιο ευχάριστο και ξεκούραστο  (  η λεβάντα  ),  ( τσαγιού  ή ευκάλυπτο). Περίπου 20 σταγόνες είναι επαρκής για ένα τυπικό μπάνιο.   Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκα βότανα Προσθέστε  φύλλα μέντας, άνθη λεβάντας (χαλαρωτικό), χαμομήλι (χαλαρωτικό), ή οτιδήποτε άλλο  ταιριάζει στη διάθεσή σας.
1. Αυτα  τα συστατικά μέσα στην μπανιέρα, για 40 λεπτά  (όσο περισσότερα τόσο   καλύτερα Θα πρέπει να αρχίσετε να ιδρώνετε μέσα στα πρώτα λίγα λεπτά.
2.Βγείτε από την μπανιέρα αργά και προσεκτικά   μπορείτε να νιώσετε μια  ζαλάδα ή να αισθάνεστε αδυναμία (προσοχή τα άλατα γλιστρούν στην μπανιέρα)
3 .Πιειται άφθονο νερό .

Κάθε φορά που κάνετε κάποια αποτοξίνωση  στο σώμα σας   θα πρέπει να ξεπλύνετε τις τοξίνες. Αν δεν το κάνετε,  ενδέχεται να αισθάνονται άρρωστοι μετά.
4.Μετά το μπάνιο,  να τρίβετε  το σώμα σας με μια βούρτσα σφουγγάρι  . Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση του λεμφικού συστήματος, το οποίο μπορεί να βοηθήσει την απελευθέρωση των τοξινών(.κάντε κινήσεις από κάτω προς την καρδιά).

διάβασε επίσης

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Related posts: