ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Κατανόηση  και Θερμίδες
Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι χρειάζεται να ξέρετε για τις θερμίδες.

Το πρώτο βήμα για την απώλεια του βάρους από τον υπολογισμό των θερμίδων είναι να κατανοήσουμε τι είναι μια θερμίδα   και πώς εφαρμόζεται στο  βάρος σας. Μια θερμίδα είναι μια μονάδα μέτρησης που μετρά την ποσότητα της ενέργειας που περιέχεται σε ένα τρόφιμο ή ποτό.

Το σώμα σας χρησιμοποιεί θερμιδική ενέργεια για να εκτελέσει τα πάντα από τις βασικές βιολογικές λειτουργίες για να πληκτρολογείτε στο πληκτρολόγιό σας ή κάνοντας τζόκινγκ   Έχουμε όλοι ένα συγκεκριμένο θερμιδικό μέτρο που απαιτούνται για να διατηρηθεί το σημερινό βάρος μας?

Αν τρώτε λιγότερες   θερμίδες από αυτό, θα χάσετε τελικά   βάρος. Αυτό ονομάζεται θερμιδικό έλλειμμα. Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι ότι το θερμιδικό έλλειμμα των 3.500 θερμίδων οδηγεί σε απώλεια βάρους περίπου κιλο
Πόσες θερμίδες χρειάζεστε;
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να καθορίσουν τον αριθμό των θερμίδων που χρειάζεστε κάθε ημέρα για να διατηρήσετε το βάρος σας.
Υπάρχει κάτι που ονομάζεται Harris-Benedict φόρμουλα που χρησιμοποιεί ένα μαθηματικό τύπο για τον προσδιορισμό θερμιδικές σας ανάγκες με βάση το φύλο, το βάρος σας, και το επίπεδο δραστηριότητας
Μόλις γνωρίζετε τον αριθμό των θερμίδων που χρειάζεστε για να διατηρήσετε το βάρος σας, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας  θερμιδική με τους στόχους σας για την απώλεια βάρους. Είναι στο χέρι σας πόσες θερμίδες θα κόψετε  από την καθημερινή διατροφή σας. Θυμηθείτε, κάθε  έλλειμμα των 3.500 θερμίδων  για να χάσετε ένα κιλό  Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι είναι ευκολότερο και πιο αποτελεσματικό για τη μείωση μεταξύ 250 και 500 θερμίδες την ημέρα.

Ο απλούστερος τρόπος για να αρχίσετε να παρακολουθείτε τις μερίδες σας είναι να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα απλό κύπελλο μέτρησης. Πολλά τρόφιμα, όπως τα δημητριακά και τα ζυμαρικά που μετράται από το κύπελλο 1 / 2 ή ένα κύπελλο.   όπως ποτά, μπορεί επίσης να μετρηθεί με ένα κύπελλο μέτρησης.

Κάποια τρόφιμα, όπως το φυστικοβούτυρο, τηγανίτα σιρόπι, μαρμελάδα   μετράται από το κουτάλι της σούπας. Ορισμένα τρόφιμα, όπως η μαργαρίνη   μπορεί να είναι δύσκολο να μετρηθεί με ένα κουτάλι?   η  μαργαρίνη , για παράδειγμα, μπορεί να μετρηθεί με τη χρήση    που προβλέπεται από  την συσκευασία του προϊόντος.
Ορισμένα τρόφιμα είναι με το    βάρος, όπως η ουγγιά,η  γραμμάρια
Αγοράστε  ένα απλό τετράδιο και ένα βιβλίο που παραθέτει θερμίδες που  μετράει για πολλά είδη τροφίμων  (Απλά γράψτε σε θερμίδες το στόχο σας στο επάνω και αφαιρέστε το θερμιδικό περιεχόμενο της κάθε τρόφιμο ή ποτό που καταναλώνετε ως η ημέρα προχωράει .
Επανεξέταση η  καθημερινή διατροφή σας όσο το δυνατόν συχνότερα για την εξεύρεση τρόπων για τη μείωση των θερμίδων. Πιθανότατα θα είναι εύκολο να βρείτε   τρόπους για τη μείωση της θερμιδικής πρόσληψης σας.
Η υγιεινή διατροφή αποτελείται από πρωτεΐνη, φρούτα, λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα, και ορισμένα λιπαρά. Απλά  η αποφυγή υψηλής θερμιδικής αξίας τροφές όπως σόδες, καραμέλες, μπισκότα, τσιπς, τηγανητά και τα τρόφιμα, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε πολλές επιπλέον θερμίδες.

Πάντα βέβαια κάντε κάποια δίαιτα με την σύμφωνη γνώμη του θεράποντα γιατρού σας

 

Related posts:

test