ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΦΑΡΜΑΚΟ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Το καρπούζι είναι ένα φρούτο καλοκαιρινό, αλλά εκτός από την νόστιμη γλυκιά γεύση του που όλοι γνωρίζουμε, περιέχει επίσης φαρμακευτικές ιδιότητες: μείωση της αρτηριακής πίεσης, θεραπεία οιδημάτων και τους μύκητες του δέρματος και πολλά άλλα .Περιέχει σημαντική ποσότητα β-καροτένιο, βιταμίνη Β, βιταμίνη C και βασικά μέταλλα όπως ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, κάλιο, ιώδιο και το μαγγάνιο. Δεν περιέχει μόνο 29 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια, το οποίο είναι ένας ακόμα καλός λόγος για να τρώμε καρπούζι.

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε το καρπούζι ως φάρμακο;

 karpoyzi-nefra

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τρώμε καρπούζι: Οι σπόροι του καθαριζουν τα αιμοφόρα αγγεία, μείωνουν την αρτηριακή πίεση και βελτίωνουν την λειτουργία των νεφρών.

Για τον καθαρισμό των νεφρών συνιστάται να τρώτε καρπούζι μόνο για μια ολόκληρη μέρα.

Κόψτε μικρούς κύβους καρπούζι και τρώτε πολλά κομμάτια κάθε δεκαπέντε λεπτά. Η Νηστεία είναι ευεργετική για όσους πάσχουν από πέτρες και λοιμώξεις των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος. Το καρπούζι είναι ένα καλό διουρητικό και ως εκ τούτου καλό για οιδήματα. είναι επίσης ευεργετικό για τη δυσκοιλιότητα, καθώς είναι ένα ήπιο καθαρτικό.

 

Καθαρισμός των νεφρών : νηστεία με καρπούζι για μια ημέρα ή δύο.

 

Λοίμωξη των νεφρών : το ιδιο

 

Ηπατική δυσλειτουργία : σε ποτό 3 φλιτζάνια την ημέρα με χυμό καρπουζιού.

 

Πέτρες στα νεφρά : 1/5 του ένα φλιτζάνι καρπούζι σπόρους σε ένα ποτήρι νερό βάλτε τα σε μίξερ και πίνετε τρία ποτήρια νερό την ημέρα.

 

Μύκητες του δέρματος : τρίψτε το δέρμα καρπουζιού στο δέρμα πολλές φορές την ημέρα. Προφανώς η φλούδα περιέχει αντιμυκητιακές ιδιότητες.

 karpoyzi-kardia

Κηλίδες του δέρματος : το ιδιο

Οίδημα : Πιείτε 3 φλιτζάνια χυμό καρπουζιού την ημέρα (το καρπούζι έχει διουρητικές ιδιότητες).

 

Δυσκοιλιότητα : το ίδιο

Υψηλή πίεση του αίματος : το ίδιο. 100 γραμμάρια χυμό καρπουζιού περιέχει μόνο 1 mg νατρίου και 95 mg καλίου (κάλιο ενθαρρύνει την ούρηση).

Η ουρική αρθρίτιδα : Με καρπούζι νηστεία για δύο ημέρες.Το Καρπούζι καθαρίζει την συσσώρευση κρυστάλλων ουρικού.

Διαβήτης : , συνιστάται για τους διαβητικούς. Περιέχει 95% νερό και ένα σχετικά μικρό ποσό της σακχαρόζης.

 

Καρδιακές διαταραχές : τρώτε καρπούζι ταχτικά

 

Προβλήματα στις αρτηρίες : το ίδιο

 

Εμετός : πίνετε αρκετά ποτήρια χυμό καρπουζιού με άδειο στομάχι.

 

Ναυτία : το ίδιο. Το Καρπούζι χαλαρώνει τον βλεννογόνο του στομάχου.

 

Δυσεντερία : τρώτε καρπούζι αρκετές φορές την ημέρα.

 

Εντερικές λοιμώξεις : το ίδιο. Προφανώς το καρπούζι έχει αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες.

 

Αν και εσείς γνωρίζετε κάτι άλλο για το καρπούζι αφήστε το σχόλιο σας

 πηγη

healthyandnaturalworld.com

Related posts: