ΚΑΝΤΙΝΤΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

ΜΕΤΡΑ για την πρόληψη και την καταπολέμηση της Candida από το Δρ Mercola

Αν η αιτία του καρκίνου ειναι ο μύκητας Candida, τότε ποια είναι η βασική αιτία των μυκήτων; Και πώς μπορώ να σας πω μπορεί να έχετε πάρα πολύ μαγιά στο σώμα σας, η οποία θα μπορούσε τελικά να οδηγήσει στο σχηματισμό του καρκίνου;

Ένα καλό σημάδι ότι η Candida είναι  αναπτύσσοντας μια λαχτάρα για τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες, καθώς αυτό είναι το κύριο καύσιμο για τις αυξανόμενες ποσότητες ζύμης στο έντερο σας. Η περισσότερη ζάχαρη και σπόροι που τρώτε, τόσο περισσότερο αυξάνεται η μαγιά εκτός ελέγχου. Τελικά, αυτό θα αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, το οποίο με τη σειρά του μπορεί να επιτρέψει να διεισδύσουν διάφορα άλλα όργανα.

Αυτή η ανισορροπία στην εντερική χλωρίδα, που συχνά ονομάζεται dysbiosis, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε άλλες πιο συχνές, και λιγότερο θανατηφόρα, προβλήματα υγείας, όπως:
Κολπίτιδα
Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου
Αύξηση βάρους
Τροφικές αλλεργίες
Ημικρανίες
Ασθμα
Κατάθλιψη
Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και ινομυαλγία

Υπάρχουν 79 διαφορετικές τοξίνες που απελευθερώνονται από το μεταβολισμό και πεθαίνουν-απο Candida. Για το λόγο αυτό τα άτομα με υπερανάπτυξη με μαγιά συχνά αισθάνονται  άθλια? Οι τοξίνες της Candida εισέρχονται τακτικά στο αίμα τους. Δύο από αυτές τις τοξίνες,το αλκοόλ και η ακεταλδεΰδη (το προϊόν κατανομή του οινοπνεύματος που προκαλεί απολύσεις), είναι σε τέτοιες υψηλές ποσότητες σε άτομα με χρόνια προβλήματα ζύμης.

Ακεταλδεΰδη αντιδρά επίσης με το νευροδιαβιβαστή ντοπαμίνη, η οποία είναι ο λόγος για τα άτομα με υπερανάπτυξη  σε μαγιά να εχουν εμπειρία συχνά με ψυχικές και συναισθηματικές διαταραχές όπως άγχος, κατάθλιψη, χαμηλή αυτοσυγκέντρωση, και αίσθημα κατανεμημένες-out.

 

Το επισημαίνει ο Δρ Mercola προσφέρει για την πρόληψη της  ζύμης περιλαμβάνουν:

1. Η σωστή διατροφή και άσκηση – Μια δίαιτα πλούσια σε κρέας, κοτόπουλο, αυγά, σπόροι και ξηροί καρποί, τα λαχανικά, και υγιή έλαια (grassfed, ελεύθερης βοσκής και βιολογικής αληθινά). Αποφυγή σάκχαρα και πλούσια σε υδατάνθρακες τρόφιμα – θα περιορίσει την ποσότητα των καυσίμων της μαγιά στο έντερου.
2. Να πάρει πολλά καλά Βακτήρια – να αυξήσει τα προβιοτικά (καλά βακτήρια σας) σε ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα προβιοτικών ή από καλλιέργεια και την κατανάλωση τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση. Αυτά περιλαμβάνουν τα καλά βακτήρια που κρατούν στον κόλπο σας και του γαστρεντερικού σωλήνα  υγιείς και θα αντικαταστήσει τελικά την Candida.
3. Αποφυγή έκθεσης σε χημικές ουσίες – χρώματα, καθαριστικά οικιακής χρήσης, τα αρώματα και μυρωδιές μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις, χημικά και ευαισθησίες είναι πολύ συχνές σε άτομα με υπερανάπτυξη μαγιά.
4. Αντιμετώπιση συναισθηματικές και ψυχολογικές  – πόθους των τροφίμων, ειδικά εκείνων για τα γλυκά,που συχνά επιδεινώνονται από συναισθηματικές εξαρτήσεις.

πηγη

http://aromatherapy4u.wordpress.com/

 

Related posts: