ΜΕΤΡΑ για την πρόληψη και την καταπολέμηση της Candida από το Δρ Mercola

Αν η αιτία του καρκίνου του μύκητα Candida, τότε ποια είναι η βασική αιτία των μυκήτων; Και πώς μπορώ να σας πω μπορεί να έχετε πάρα πολύ μαγιά στο σώμα σας, η οποία θα μπορούσε τελικά να οδηγήσει στο σχηματισμό του καρκίνου;

Ένα καλό σημάδι ότι η Candida είναι στο χαλαρό είναι συναίσθημα “τρέχει προς τα κάτω” και αναπτύσσοντας μια λαχτάρα για τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες, καθώς αυτό είναι το κύριο καύσιμο για τις αυξανόμενες ποσότητες ζύμης στο έντερο σας. Η περισσότερη ζάχαρη και σπόροι τρώτε, τόσο περισσότερο αυξάνεται η μαγιά εκτός ελέγχου. Τελικά, αυτό θα αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, το οποίο με τη σειρά του μπορεί να επιτρέψει να διεισδύσουν διάφορα άλλα όργανα.

Αυτή η ανισορροπία στην εντερική χλωρίδα, που συχνά ονομάζεται dysbiosis, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε άλλες πιο συχνές, και λιγότερο θανατηφόρα, προβλήματα υγείας, όπως:
Κολπίτιδα
Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου
Αύξηση βάρους
Τροφικές αλλεργίες
Ημικρανίες
Ασθμα
Κατάθλιψη
Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και ινομυαλγία

Υπάρχουν 79 διαφορετικές τοξίνες που απελευθερώνονται από το μεταβολισμό και πεθαίνουν-απο Candida. Για το λόγο αυτό τα άτομα με υπερανάπτυξη μαγιά συχνά αισθάνονται τόσο άθλια? Οι τοξίνες Candida εισέρχονται τακτικά αίμα τους. Δύο από αυτές τις τοξίνες, αλκοόλ και ακεταλδεΰδη (το προϊόν κατανομή του οινοπνεύματος που προκαλεί απολύσεις), είναι σε τέτοιες υψηλές ποσότητες σε άτομα με χρόνια προβλήματα ζύμης που μπορείτε να καταλήξει συναίσθημα “μεθυσμένος.”

Ακεταλδεΰδη αντιδρά επίσης με το νευροδιαβιβαστή ντοπαμίνη, η οποία είναι ο λόγος για τα άτομα με υπερανάπτυξη μαγιά εμπειρία συχνά ψυχικές και συναισθηματικές διαταραχές όπως άγχος, κατάθλιψη, χαμηλή αυτοσυγκέντρωση, και αίσθημα κατανεμημένες-out.

Candida υπερανάπτυξη

Το επισημαίνει ο Δρ Mercola προσφέρει για την πρόληψη υπερανάπτυξη ζύμης περιλαμβάνουν:

1. Η σωστή διατροφή και άσκηση – Μια δίαιτα πλούσια σε κρέας, κοτόπουλο, αυγά, σπόροι και ξηροί καρποί, τα λαχανικά, και υγιή έλαια (grassfed, ελεύθερης βοσκής και βιολογικής αληθινά). Αποφυγή σάκχαρα και πλούσια σε υδατάνθρακες τρόφιμα – θα περιορίσει την ποσότητα των καυσίμων τη μαγιά στο έντερο σας έχει στη διάθεσή του.
2. Να πάρει πολλές καλές Βακτήρια – Θα ήθελα να αυξήσει προβιοτικά (καλά βακτήρια σας) πρόσληψης, με ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα προβιοτικών ή από καλλιέργεια και την κατανάλωση τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση, όπως natto. Αυτά περιλαμβάνουν τα καλά βακτήρια που κρατούν κόλπο σας και του γαστρεντερικού σωλήνα υγιείς και θα αντικαταστήσει τελικά την Candida.
3. Αποφυγή έκθεσης σε χημικές ουσίες – χρώματα, καθαριστικά οικιακής χρήσης, τα αρώματα και μυρωδιές μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις, χημικά και ευαισθησίες είναι πολύ συχνές σε άτομα με υπερανάπτυξη μαγιά.
4. Αντιμετώπιση συναισθηματικές και ψυχολογικές Θέματα – πόθους των τροφίμων, ειδικά εκείνων για τα γλυκά, συχνά επιδεινώνονται από συναισθηματικές εξαρτήσεις. Εργαλεία, όπως το Emotional Freedom Technique (EFT) μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσουν πόθους ανθυγιεινά τρόφιμα και άλλα συναισθηματικά εμπόδια.

πηγη

http://aromatherapy4u.wordpress.com/

 

Related posts: