ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Πώς να βοηθήσετε στην πρόληψη του Καταρράκτης

Κυριότερη αιτία του κόσμου του καταρράκτη συμβαίνει όταν ο φακός του ματιού έχει σύννεφα Υπεύθυνος τις ακτίνες φωτός για να περάσει επάνω στον αμφιβληστροειδή, είναι μια διαφανή δομή κυρίως από νερό και πρωτεϊνικές ίνες. Όταν η συστάδα από ίνες από κοινού, ο φακός χάνει τη σαφήνειά του, οδηγώντας σε θολή όραση και-αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, η πλήρη τύφλωση.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο φακός (συστάδα ίνες) από κοινού λόγω της γήρανσης σχετίζονται με επιδείνωση. Ωστόσο, ο καταρράκτης μπορεί επίσης να αναπτυχθεί σε νεότερα άτομα λόγω των τραυματισμών των ματιών, παθήσεις των ματιών, ή φλεγμονή. Καταρράκτης-συμπτώματα περιλαμβάνουν: θολή Όραση απώλεια Της μακρινής Όρασης ευαισθησία ΣΤΟ Φως Συχνές Αλλαγές Των γυαλιών σταθεροποιημένης αλόης Φακών Επαφής Συνταγή δυσκολία ΜΕ ΤΗΝ Νυχτερινή Όραση Τάση ΝΑ δειτε ΕΝΑ Α.Ε. φωτοστέφανο σταθεροποιημένης αλόης Λάμψη ΓΥΡΩ ΑΠΌ ΤΑ φώτα Διπλή Όραση ΣΤΟ ΕΝΑ Α.Ε. Μάτι Της απώλεια αντίληψης βάθους ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ σημαντικό σημειωθεί Ότι Ο Καταρράκτης έχει ΤΗΝ Τάση ΝΑ αναπτύσσεται αργά ΚΑΙ ΔΕΝ προκαλεί πόνο. Δεδομένου ότι η έγκαιρη διάγνωση είναι το κλειδί για τη διατήρηση καταρράκτη υπό έλεγχο, τα άτομα άνω των 65 ετών θα πρέπει να εξετάζονται τουλάχιστον μία φορά κάθε δύο χρόνια.

Πώς να αποτρέψουμε τον Καταρράκτη

Μείωση της έκθεσης σε υπεριώδη ακτινοβολία, η αποχή από το τσιγάρο του καπνίσματος, καθώς και τον περιορισμό της κατανάλωσης αλκοόλ, μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από την ανάπτυξη του καταρράκτη. Εδώ είναι τρεις άλλοι πιθανοί τρόποι για τη μείωση του κινδύνου καταρράκτη σας φυσικά: 1) Συμπληρώστε ΤΑ Αντιοξειδωτικά ΣΕ ΜΙΑ Μελέτη ΤΟΥ 2008 των 35.551 γυναικών, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι εκείνοι που κατανάλωναν τις μεγαλύτερες ποσότητες λουτεΐνη και ζεαξανθίνη (αντιοξειδωτικά που εντοπίζονται σε κίτρινο ή σκούρο πράσινο φυλλώδη λαχανικά) είχαν 18% χαμηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης καταρράκτη από εκείνους που κατανάλωναν τη μικρότερη ποσότητα λουτεΐνης και ζεαξανθίνη. Εκτός από τη βοήθεια να απορροφήσει επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία, τα αντιοξειδωτικά μπορεί να βοηθήσουν να σταματήσει να καταστραφεί από ίνες πρωτεϊνών του φακού από τη συσσώρευση μαζί και προκαλώντας καταρράκτη. 2) Πάρτε Ωμέγα σας-3 Λιπαρά Γνωστός ΓΙΑ ΤΗΝ καταπολέμηση Της φλεγμονής, τα ω-3 λιπαρά οξέα μπορεί να βοηθήσει ασπίδα τα μάτια σας από την ανάπτυξη του καταρράκτη, σύμφωνα με μια μελέτη του 2005. Εξετάζοντας στοιχεία για 71.083 γυναίκες, οι συγγραφείς της μελέτης διαπίστωσαν ότι εκείνα με υψηλότερη πρόσληψη ω-3 λιπαρά οξέα (που βρίσκονται στα λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός και οι σαρδέλες, καθώς και σε λιναρόσπορο) είχαν μειωμένο κίνδυνο καταρράκτη. 3) Εξετάστε ΤΗΝ Βοτανοθεραπεία Των ζώων με βάση έρευνα έχει δείξει ότι μύρτιλλο (ένα βότανο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά) και κουρκούμη (ένα αντι-φλεγμονώδη ένωση που βρίσκεται στο κάρυ) μπορεί να βοηθήσει ματαιώσει την ανάπτυξη του καταρράκτη

πηγη

altmedicine.about.com.

Related posts: