ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΛΕΒΑΝΤΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Κάνει 1 ΜΑΞΙΛΑΡΙ
• μετάξι, βαμβάκι ή άλλα υφάσματα, 1 κομμάτι 10 «x 5»
• Sheer πολυεστέρα, νάιλον, ή βαμβακερό ύφασμα, 1 κομμάτι 10 «x 5″
• καλωδίου ή πλεξούδα σωληνώσεις, 2 1 / 4 »
• 1 φλιτζάνι μπουμπούκια λεβάντας
• 1 / 4 φλιτζάνι λιναρόσπορο
• Αγορά διακοσμητική κορδέλα τριαντάφυλλα

1. Μεγέθυνση του προτύπου πάνω σε 200 τοις εκατό σε ένα φωτοτυπικό μηχάνημα.

2. Απλώνουμε το ένα κομμάτι ύφασμα από την άλλη, ακριβώς πλευρές μαζί. Τοποθετήστε το μοτίβο στην κορυφή, καρφίτσα είναι τόσο τα υφάσματα, και κόψτε τα στη γραμμή κοπής.

3. Pin και ράψτε τις σωληνώσεις για το ράψιμο γραμμή του κομματιού από μετάξι ή βαμβάκι (Σχήμα  , η επικάλυψη των άκρων από την 1 / 8 «.

4. Δικαίωμα πλευρές μαζί, ράψτε τα κομμάτια υφάσματος μαζί, συμπεριλαμβανομένων των σωληνώσεων και αφήνοντας ένα 1 «ανοίγματος (Σχήμα 2). Κόβετε το νήμα και να μετατρέψει το μαξιλάρι έξω δεξιά πλευρά.

5. Τοποθετήστε ένα χωνί μέσα στο άνοιγμα και ρίξτε το μπουμπούκια λεβάντας και λιναρόσπορο. Ράψτε το άνοιγμα κλείσει και ράψτε το λουλούδι στην περιποίηση.

Read more: http://www.herbcompanion.com/

Related posts:

test