ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Υγρό απορρυπαντικόυ

1 νερό quart (βραστό)

2 φλιτζάνια σαπούνι (τριμμένο)

2 φλιτζάνια βόρακα

2 φλιτζάνια πλύσιμο σόδα

1. Προσθήκη λεπτώς τριμμένο σαπούνι στο βραστό νερό και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το σαπούνι. Μπορείτε να κρατήσετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει το σαπούνι.

2. Ρίξτε το νερό και   το σαπούνι σε ένα μεγάλο, καθαρό δοχείο και προσθέστε τη σόδα βόρακα και το πλύσιμο. Ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί.

3. Προσθέστε 2 λίτρα νερό, ανακατέψτε μέχρι να ανακατευτει  καλά.

4. Καλύψτε κουβαδάκι και τη χρήση 1 / 4 φλιτζανιού για κάθε φορτίο των ρούχων. Μόλις κρυωσει προστίθενται 5 – 7 σταγόνες αιθέριο έλαιο το αγαπημένο σας ανά γαλόνι. Ανακατεύετε το σαπούνι κάθε φορά που θα χρησιμοποιήσετε το (θα gel).

Απορρυπαντικό σε σκόνη

2 φλιτζάνια τριμμένο λεπτώς σαπούνι

1 φλιτζάνι πλύσιμο σόδα

1 φλιτζάνι βόρακα

1. Ανακατέψτε καλά και να αποθηκεύουν σε ένα αεροστεγές δοχείο πλαστικό.

2. Χρήση 2 κουταλιές της σούπας ανά πλήρες φορτίο.

Related posts: