ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ ΒΑΜΜΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

TA βότανα είναι αιωνόβια, φυσικές θεραπείες που χρονολογούνται από την προϊστορία.Το φυτικό βάμμα είναι από τα πιο δημοφιλή όλων από τις φυσικές θεραπείες.Ένα φυτικό βάμμα είναι ένα θεραπευτικό υγρό εκχύλισμα που λαμβάνεται από φρέσκα ή αποξηραμένα βότανα.Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα-πυκνού διαλύματος των φαρμακευτικών ενώσεων που περιέχονται σε αλκοολούχα ή υδατικού διαλύτη.

Κάνοντας ένα φυτικό βάμμα
είναι μια απλή, αποτελεσματική μέθοδος για την εκχύλιση του με ενεργές βασικές χημικές ουσίες από ένα βότανο.Μπορείτε να φτιάξετε το δικό υψηλής ποιότητας βάμμα σας στο σπίτι αρκετά ανέξοδα.Τα βασικά συστατικά που απαιτούνται είναι μερικά φρέσκα ή αποξηραμένα αρωματικά φυτά και μια υψηλής ποιότητας διαλύτη όπως το αλκοόλ βότκα ή λάδι

Πράγματα που χρειάζεστε
Φρέσκα ή αποξηραμένα βότανα της επιλογής σας
80-απόδειξη η βότκα, το ρούμι ή μπράντυ
Γυάλινο βάζο με Στεγανό καπάκι

Οδηγίες
1.Γεμίστε τα δύο τρίτα του βάζου με τα βότανα.Προσθέστε το αλκοόλ, γεμίζοντας το βάζο σχεδόν όλο προς την κορυφή.Αφήστε περίπου ένα πόντο ελεύθερο

2.Ανακατέψτε το περιεχόμενο βάζο για να απαλλαγούμε από τυχόν παγιδευμένες φυσαλίδες αέρα, που μπορεί να προκαλέσει αλλοιώσεις, και να αναμειγνύεται τα βότανα και το αλκοόλ καλά.

3.σφραγίστε το βάζο καλά.Ανακινήστε το περιεχόμενο βάζο καλά για περίπου ένα λεπτό.

4.Τοποθετήστε το βάζο σε ένα ζεστό, σκοτεινό μέρος για να αφήσει τον διαποτιστούν του βοτάνου για τις επόμενες τρις έως έξι εβδομάδες (όσο περισσότερο τόσο καλύτερα).Τοποθετώντας τον σε μία χάρτινη σακούλα μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά.

5.Ανακινήστε ζωηρά το βάζο μία ή δύο φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έλεγχο για να βεβαιωθείτε ότι το βότανο εξακολουθεί να καλύπτεται από το αλκοόλ.Προσθέστε περισσότερο αλκοόλ, όταν απαιτείται.

6.Μετά από τρεις έως έξι εβδομάδες, να το σουρώσετε Μπορεί να χρειαστεί να το σουρώσετε δύο ή τρεις φορές για να πάρει όλο το χορτάρι του βάμματος.Στράγγισμα από κάθε τελευταία σταγόνα από το υλικό χορτάρι.

7.Ρίχνουμε το βάμμα σε ένα σκοτεινό γυάλινο μπουκάλι.

8.Για να χρησιμοποιήσετε βάμμα σας, να αραιώστε ένα κουταλάκι του γλυκού βάμμα σε τουλάχιστον ένα τέταρτο φλιτζάνι νερό.Μπορείτε, για παράδειγμα, αραιώστε σε ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι ή ένα ποτήρι χυμό.

Ένα βότανο τη φορά
Κάντε την πρώτη βάμμα σας με ένα βότανο, πριν να δοκιμάσετε διαφορετικές φυτικούς συνδυασμούς.Αφού έχετε κάνει μια σειρά από βότανα βάμματα, μπορείτε στη συνέχεια να φτιάξετε μείγμα με δύο ή περισσότερα σε διαφορετικά με αναλογίες  ιδιες Μπορείτε να ετοιμάζει βάμμα από το συνδυασμό φρέσκα ή αποξηραμένα βότανα.
πηγη
http://www.naturalnews.com/

 

Related posts: