ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Καθαριότητα των γεννητικών οργάνων
Τα παρακάτω βότανα καθαρίζουν τα γεννητικά όργανα από κύστες, όγκους και άλλες παρεκκλίσεις. Ο συνδυασμός τους μπορεί να βοηθήσει σε περίπτωση επίπονης, ακανόνιστης, υπερβολικά βαριάς περιόδου (δυσμηνόρροια) ή απούσας περιόδου (αμηνόρροιας) και μερικές φορές σε περίπτωση στειρότητας.

 

Τι να κάνεις

Φτιάξε τσάι από αχιλλέα, φύλλα σμεουριάς και φρέσκια τζιντζερόριζα (τρίψε μερικά εκατοστά της ρίζας). Χρησιμοποίησε 28γρ. αχιλλέας, 28γρ. φύλλων σμεουριάς και το τριμμένο τζίντζερ σε 6 ή 8 κούπες νερό. Δοσολογία: μισή κούπα τρεις φορές τη μέρα. Πάρε επίσης τρεις φορές τη μέρα από μια κάψουλα πιπεριού καγιέν.

Ακολούθησε τη θεραπεία επί 6 εβδομάδες. Δεδομένου ότι ο καθαρισμός των οργάνων είναι αργή διαδικασία (διαρκεί τουλάχιστον όσο χρόνο χρειάστηκε το σύστημά μας να μπλοκαριστεί), μπορείς να επαναλάβεις τη θεραπεία μετά από μια διακοπή τριών εβδομάδων.

Και σ’ αυτή την περίπτωση είναι καλύτερη η λήψη των βοτάνων σε μορφή βάμματος (5-10 σταγόνες από κάθε φυτό, 2-3 φορές την ημέρα). Συνδύασέ το με τσάι από τζίντζερ ή πρόσθεσε τζίντζερ στα φαγητά. Πιες πολύ νερό κατά τη διάρκεια των παραπάνω θεραπειών.

Related posts: